LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL 6 APRIL 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen Bij voorbaat dank! When you feel you want to support us: THANKS FOR SUPPORTING US!!!
WOUTER: VIA:
NL98 TRIO 0197 6495 48
Name: W.Raatgever
Bank code: TRIONL2U
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!!!!!!!!

11 reacties

  1. Mijn schoonzus moest ook gevaccineerd worden zei runt een kinderdagverblijf. We houden het in de gaten, haar moeder is ook gevaccineerd gezien haar leeftijd kreeg ze een oproep. Ik trap er niet in, ze steken die spuit maar in hun eigen reet.

  2. Vannacht podcast van michael jaco in amerika gezien..had het over pedomisbruik in nederland en met name over het koningshuis en liet video van fall van de cabal zien..

  3. De theorieën van Raatgever over de plaatsen waar bepaalde gebouwen staan! Hij is zo gek als een deur!!!!! Die oplichter weet precies hoe hij mensen moet manipuleren!

  4. Hoe ongelooflijk idioot ben je als je zo’n brief stuurt aan de politie! En er in schrijven dat er een tribunaal gaat komen!!! Echt hoe dom Bennie dan! En de dreigementen die er in geuit worden. Volgens mij is de grens nu wel bereikt en kunnen ze deze opruiers wel opgepakt worden! Dus oproep aan AIVD, politie Nederland: doe uw werk! Oppakken deze 3 idioten!!!!!

  5. Sjongejonge ze vragen doodleuk informatie over overleden mensen! Ze zijn zo gek als een deur! Die knevel wordt met de dag gekker en hij heeft een steeds grotere smoel. Tijd dat ze dit vervelende ventje snel oppakken!

  6. Deze 3 oplichters gebruiken dit als verdienmodel. Per week halen ze €5000 per week op aan donaties!!! Dat is dus €350.000 op jaarbasis!!!!!!! Daar moeten heel veel mensen heel lang voor werken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *