LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL 24 FEBRUARI 2021 MICHA, JOOST EN WOUTER

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen ZONDER TUSSENKOMST VAN BETAALPROVIDERS; die elk tegengeluid de-funden…Bij voorbaat dank! Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR of voor wie, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren. Ik zorg dat uw donatie op de goede plek terecht komt. DANK U!
Voor directe donaties EN met name vanuit het buitenland:
VIA:
NL59INGB0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
Geef aub aan voor wie en wat de donatie bedoeld is.
DANK!! Ik zorg dat het aankomt.
DONATIES VOOR MICHA: https://www.whydonate.nl/fundr…/help-micha-in-zn-strijd/nl
DANK!!

11 reacties

 1. Micha, Joost, Wouter & iedereen die dit leest… DANK U! Ik kies ook voor het Licht… dé Onvoorwaardelijke Liefde!
  We zijn de wereld aan het transformeren & het corrupte systeem aan't verwijderen! Ik draag mijn deel alvast bij in de regio dat ze hier België noemen!
  Together, let's kick some butt 😉

 2. De Ambelt in Zwolle gebeurden ook vreselijke dingen in instellingen. Kinderen die daar verbleven konden de pech hebben gemarteld te worden door botten te laten scheuren of breken. Door of schoenen met stalen neuzen of tussen stuurstangen schenen te pletten. Zo hard op het kinderlichaampje te trappen of stoten dat het nog steeds niet genezen is ( diafragma werk zeer beperkt, dus adem halen is lastig en zoals iedereen weet is ' ademhalen is verrekte handig' ) knieën die kapot zijn getrapt wat nog steeds pijnlijk is. Bewusteloos elke dag geslagen worden wat voor extreme hoofdpijnen heeft gezorgd en nu duizeligheid.
  Etc ect.
  Verkrachtingen wat dagelijks gebeurden. Dit alles gebeurden of door medegroepsgenoten of door leiding. Er werd toegekeken door leiding en ze vonden het prachtig hoe er verkracht en gemarteld werd.
  Politie die weggelopen kinderen terug bracht met de woorden dat je dit ook verdiende. En beter niet geboren had mogen worden.
  Justitie die ouders bedreigden als ze hun kind daar weghaalden, dus kind terug met wraak door leiding. Aangiftes die verdwenen etc.

 3. Koninginnedag en heden ten dage koningsdag vieren wij al heel lang niet meer…ik houd voortaan mijn kids maar binnen denk ik of in ieder geval dicht bij mij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *