LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL 23 FEBRUARI 2021 MICHA, JOOST EN WOUTER

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen ZONDER TUSSENKOMST VAN BETAALPROVIDERS; die elk tegengeluid de-funden…Bij voorbaat dank! Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR of voor wie, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren. Ik zorg dat uw donatie op de goede plek terecht komt. DANK U!
Voor directe donaties EN met name vanuit het buitenland:
VIA:
NL59INGB0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
Geef aub aan voor wie en wat de donatie bedoeld is.
DANK!! Ik zorg dat het aankomt.
DONATIES VOOR MICHA: https://www.whydonate.nl/fundr…/help-micha-in-zn-strijd/nl
DANK!

9 reacties

  1. Mensen ..Haga heeft weldegelijk hard op uitgesproken dat de deksel van de beerput afmoet ,en als hij t voor t zeggen zou hebben dadelijk (mits winst ) hij zich daar hard voor maken zou .. dussss..doorpakken mensen langzamerhand dringen we wel door .. wwg1wga

  2. Familie van Joost, hoe kunnen jullie zo'n lievert links laten liggen, keer terug, help hem, en ons Nederlanders!

  3. Een vraagje Wouter. En beantwoord nu eens voor de verandering eens een vraag, zoals je zelf in je videos vraagt. Als volgens jou de overheid iedereen kan traceren via internet en satellieten, waarom hebben zij jou jou en Joost dan bijvoorbeeld nog niet hebben getraceerd? I rest my case.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *