LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL 22-02-2021 MICHA, JOOST EN WOUTER

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen ZONDER TUSSENKOMST VAN BETAALPROVIDERS; die elk tegengeluid de-funden…Bij voorbaat dank! Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR of voor wie, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren. Ik zorg dat uw donatie op de goede plek terecht komt. DANK U!
Voor directe donaties EN met name vanuit het buitenland:
VIA:
NL59INGB0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
Geef aub aan voor wie en wat de donatie bedoeld is.
DANK!! Ik zorg dat het aankomt.
DONATIES VOOR MICHA: https://www.whydonate.nl/fundr…/help-micha-in-zn-strijd/nl
DANK!

14 reacties

 1. Moet je voor de grap eens alle jeugdzorg organisaties rond bodegraven nalopen wie er in werken en Dan op die namen zoeken wie het zijn en Dan weer indirect familie die weer overal als wethouder enzo bezig is. Het is best wel een bepaald slag mensen zegmaar. Niet dat ik ze ergens van beschuldig maar je ziet een beetje hoe de lijnen lopen. Vooral naar gouda.

 2. Ik krijg steeds meer de indruk dat de hele wereld naar een show zit te kijken en dat alle belangrijke schakels allang zijn geëlimineerd als dit niet zo was waren we allemaal allang afgemaakt in de fema kampen wat al in 2017 in de planning stond

 3. World Ecocomic Forum waarschuwt voor komende Cyberpandemie

  De leiding van het World Economic Forum (WEF), de kliek achter de Great Reset “build back better”, waarschuwt dat de Covid-19 pandemie kinderspel zal blijken te zijn vergeleken met de volgende crisis. De kreet “build back better” is trouwens niet nieuw want het maakt ook al minstens 15 jaar deel in kringen binnen de Verenigde Naties in het kader van Agenda 2030.

  In de raad van toezicht van het WEF zitten Al Gore, oud-vicepresident van de Verenigde Staten, Bilderberger (2013 en 2016) Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, Feike Sijbesma, bestuursvoorzitter van DSM en lid van de raad van commissarissen van De Nederlandse Bank (DNB) en Bilderberger Sigrid Kaag (D66) minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sijbesma werd in 2020 benoemd tot speciaal coronagezant voor het ministerie van Volksgezondheid. Zijn broer is directeur bij AstraZeneca, fabrikant van coronavaccins. Zo lopen de lijnen. De genoemde Nederlanders moeten meehelpen Nederland de fuik in te drijven van de “The Great Reset” (BBB) de grote herstart, een ‘vierde industriële revolutie’ en de ‘digitalisering van de mens’ te coördineren. Prominente Nederlanders dus die als trekpoppen van miljardairs en satanische machthebbers ijverig meewerken aan de totstandkoming van een wereldoverheid (Nieuwe Wereldorde).

 4. Dat gepeupel in die apenpakjes gaan staken; staken om een Gestapobonus. Wat een kinderachtig stel kleuters! Lichte vergrijpen laten ze lopen, maar ze bekeuren wel 'overtredingen' tegen de C-maatregelen!

 5. Rutte demmink grappenhaus dissel zijn bang voor Turkije ,hij wil zo graag bij de Eu aangesloten zijn. Maar dan knijpt rutte en pedofielen zich omdat daar de doodstraf op staat in Turkije

 6. Ik kwam deze reactie tegen op kanaal van Preacher on Mars, weet niet of dit waar is, toch maar even gecopieerd: Maydaymayday barbara barend schoonvader is de huisarts!!!!!!!!!!!!

 7. @ ZIJ GING TOCH EEN PODCAST DOEN VAN EEN UUR ,,EN DAN ZOU ZE VERTELLEN HOE HUN HET LAND ZIJN ONTVLUCHT EN MEER OVER JOOST VERTELLEN ,, HIJ ZEI DAT JE HET … KUNT VOLGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *