LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL 21 FEBRUARI 2021 MICHA, JOOST EN WOUTER

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen ZONDER TUSSENKOMST VAN BETAALPROVIDERS; die elk tegengeluid de-funden…Bij voorbaat dank! Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR of voor wie, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren. Ik zorg dat uw donatie op de goede plek terecht komt. DANK U!
Voor directe donaties EN met name vanuit het buitenland:
VIA:
NL59INGB0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
Geef aub aan voor wie en wat de donatie bedoeld is.
DANK!! Ik zorg dat het aankomt.
DONATIES VOOR MICHA: https://www.whydonate.nl/fundr…/help-micha-in-zn-strijd/nl

14 reacties

  1. Demmink is toendertijd zeker wel in Turkije geweest. Er is een deal gemaakt tussen Nederland en Turkije, daarom zit Baybasin nu levenslang opgesloten.

  2. Nou hebben we eindelijk het gezicht bij de pedoburgermeester. Kamp bereikt het tegenovergestelde, want het verhaal van Joost wordt zo alleen maar geloofwaardiger! Voor mij wel in elk geval, want ik had eerlijk gezegd zo mijn twijfels.

  3. Geert Wilders heeft ook zo een slangetongetje dat in de mond kronkelt. Precies dezelfde trekken met de mond zoals Geert Wilders heeft gekregen als zegening van God. Een mondkap op dat smoelwerk aub.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *