LIVE 18.30 RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER

STEUN DE FLOWERS FOR FREEDOM ACTIE, 12 provincies !! KIJK OP DE TELEGRAM GROEP DE BATAAFSE REPUBLIEK EN ABONNEER JE DAAR.

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen: Bij voorbaat dank!
STEUN JOOST:  https://petje.af/steunjoostknevel/
WOUTER: https://petje.af/voorvrijheidvoorwouterraatgever
MICHA: https://www.whydonate.nl/fundraising/help-micha-in-zn-strijd/nl

OVERMAKEN VANUIT HET BUITENLAND KAN VIA:
NL59INGB0003911550 TNV. WOUTER RAATGEVER
BANK CODE: INGBNL2A
zet ajb in de beschrijving voor wie of wat de donatie is. DANK!

15 reacties

 1. Over de politie gesproken. Het verklaart veel voor mij wat jullie vertellen. Dat ze al jaren geleden bepaalde persoonlijkheden uitzochten tussen de sollicitanten.

  Ik zelf heb jaren terug gesolliciteerd. Ze zochten toen mensen van buitenlandse afkomst.
  We werden voor 2 weken in een hotel ondergebracht. Ik zal het nooit vergeten hoe het er aan toe ging. Vanaf het moment dat je er binnen was totdat je thuis was werd je in de gaten gehouden en getest. Zelfs tijdens het eten zaten er mensen bij die zogenaamd een praatje met je maakte maar voelde nooit goed aan. Constant werd je in de gaten gehouden. Volgens mij waren die mensen psychologen en God mag weten wat nog meer. Het enige privé moment dat je had was op je kamer als je hing slapen.
  Verder vulde ze het aan met wat sport activiteiten.
  Dat was ook het enige wat ik er fijn van vond. Voor De rest stond je gewoon onder een microscoop.
  Uiteindelijk hadden ze mij niet gekozen wat ik nu jaren terug dus helemaal niet erg vind.
  Maar ik heb wel jaren gezeten met hoe ze ons hadden aangepakt. Was echt geen normale sollicitatie.
  Er zat echt een tactiek achter die ik nooit eerder meegemaakt had of ooit van gehoord had. En dat voor een gewone agente job.
  Voor de geheime dienst zou ik nog ergens kunnen begrijpen.

 2. WAT WEER EEN GOEDE UITZENDING……..EN H O E. WALLLLGELIJK ……DIE FIGUREN DIE DAAR DE BLOEMEN WEGGEHAALD HEBBEN……..GRAFSCHENNIS…..!!!!
  DIE BLOEMEN LIGGEN DAAR NET PAS……EN IEDEREEN WEET WAAROM…..DAAR LIGT VOOR EEN BERG GELD AAN BLOEMEN, DAAR HEBBEN MENSEN VELE UREN REISTIJD INZITTEN……EN WAT DOET DE GEMEENTE….????? DIE HAALT ZE WEG……!!!! WALGELIJK….HEEEEEL DOMMMM…..EN. OOOOH. OOOH. OOOOH…..WAT LATEN JULLUE GOED ZIEN. H O E. FOUT JULLIE ZIJN……
  BLOEMEN ALS RESPECTVOL EERBETOON WEGHALEN, MAAR DE GROFSTE MISDADEN DEKKEN JULLIE TOE……!!!! ""ONZE"" OVERHEID IS ROTTTT TOT OP HET BOTTTTT……..@@.

 3. Politie stopt veel in doofpot en liet oud corrupte agenten gewoon lopen. Dit soort gasten konden later gewoon bij de ING bank aan de slag. En klopt, er waren psychopaten bij. Eentje heeft later diverse klanten opgelicht en bleek ook nog zijn hele zolder vol met hitler atributen te hebben staan.

 4. maar stond nu wel op teletekst van nos dat er 17 mensen overleden zijn na het vaccin dus hoop dat de mensen toch zo langzaam aan wakker worden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *