LIVE 18.30 O'CLOCK RED PILL JOURNAL MICHA, JOOST EN WOUTER 28 FEBRUARI 2021

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen ZONDER TUSSENKOMST VAN BETAALPROVIDERS; die elk tegengeluid de-funden…Bij voorbaat dank!
WOUTER: VIA:
NL59 INGB 0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
JOOST: VIA:
NL25 RBRB 0852206372
Name: J.Knevel
Bank code: RBRBNL21
MICHA: VIA:
NL93 INGB 0672997150
Name: Stichting Klokkenluideronline
Bank code: INGBNL2A
Wilt u een TIKKIE ontvangen? Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam, uw mobiele telefoonnummer en waarVOOR en voor WIE, het bedrag bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen en censureren, kunt doneren.
DANK!!!

17 reacties

 1. Even over jullie verkiezngen , als je ze wil exposen moet je ze laten doen, Smartmatic is in stelling gebracht om Kaag op de plek van rutte te zetten, want die is uitgeblust die aast nu op een plek bij de EU………….. wees niet verrast als het resultaat als het resultaat 33.33 % is!! dan weet je genoeg

 2. Jammer ,
  alleen dat het meerendeel stemmers, niet op de hoogte zijn ,.dat wanneer je niet gaat stemmen of , tenzij je je stem ongeldig maakt,..jou stem ,naar de grootste gaat,..reden waarom die Pschopaten van VVD altijd blijven winnen,.!!

 3. kijk uit,die van dissel en fam komen weer uit genesis 6(lees maar na) hun voorganger liggen onder de grote grafzerken in oude kerken (toen zijn ze ook opgeruimd) genesis 3-6-9 (lees zelf)

 4. Joost hoe jij de dingen formuleerd, geeft duidelijk weer dat jij de boel heel goed op een rijtje hebt. Respect!!!🙏❤️🙏

 5. En weer zo'n treurige vertoning, ik heb medelijden met die families van jullie. Hoe Micha over zijn zoon praat is een gotspe.

 6. ik heb een vraag aan Joost hoe weet je ook omdat jij past veel later weet dat dit jou is over komen hoe kan je er achter komen daar ben ik wel benieuwt naar

 7. die bloemen acties moeten wij zelf overal dellen dus maak filmpjes en foto,s enz dan dellen wij ze wel over al

 8. Hoe kunnen jullie over heling spreken als jullie Joost iedere avond weer als slachtoffer laten zien. Met alle respect voor Joost. Je zal niet helen als je in een slachtofferrol blijft. Je moet verder en het helpt niet als je in deze rol blijft zitten. Nogmaals Joost, alle respect voor je verhaal en verleden, maar je bent nu een speelbal van Wouter en Micha en je hebt het niet door. Er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. De manier waarop je gelijk krijgt maakt het verschil……… Krijg je gelijk door iedereen een pedofiel te noemen of kan het ook wat genuanceerder en met geduld? Joost, ik geloof absoluut in je verhaal, omdat er zovele verhalen op internet zijn te vinden. Maar eerlijk is eerlijk, er is geen overtuigend bewijs. Dat is het probleem. Trump is the savior? Come on mensen. Hij zond a nice and new missile naar Syrie!!! Hij was absoluut een betere keus dan Hillary, maar is door de jaren heen gered door de Rotschilds en andere banken. Het is 1 grote theater show en dat hebben jullie niet door. Jullie grijpen je vast aan een heel weke strohalm.

 9. veeeeel liefde Micha ! Dank voor het delen van jouw familie beslommeringen. Zelf ook veel struggles gehad met beide ouders.

 10. hunebedden waarschijnlijk ook offerande plaatsen !
  Al die stein-steen-stone plekken in de wereld !!!!!!!
  Op stenen tafels werden mensen vastgebonden an afgeslacht als offerande voor hun AF'goden' lees DAEMONS !!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *