LIVE 18.30 O'CLOCK RED PILL JOURNAL 17 FEBRUARI 2021 MICHA, JOOST EN WOUTER

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen: Dank! EN wanneer u voelt dat u ons wilt steunen ZONDER TUSSENKOMST VAN BETAALPROVIDERS…Bij voorbaat dank!

Stuurt u dan een email naar amaginu@lavabit.com met de hoogte van uw donatie, uw naam en waar of voor wie, het voor bedoeld is. Ik stuur u dan een TIKKIE zodat u direct, zonder tussenkomst van betaalpartners die afromen, kunt betalen. Ik zorg dat uw donatie op de goede plek terecht komt. DANK U!
Voor directe donaties EN met name vanuit het buitenland:
VIA:
NL59INGB0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
Geef aub aan voor wie en wat de donatie bedoeld is. DANK!! Ik zorg dat het aankomt.

DONATIES VOOR MICHA: https://www.whydonate.nl/fundraising/help-micha-in-zn-strijd/nl

11 reacties

  1. Die rare Joost maar zeggen dat ze iedereen uit de weg ruimen, wat een dwaas als dat zo zou zijn zouden ze hem toch ook uit de weg ruimen ???????

  2. Een bankrekening van 0 zoveel gaat naar 0, zegt OPLICHTER Woutertje RATgever 🥴
    En niemand van die andere geldwolven reageert op deze waanzin 🤔

  3. Wouter, Bodegraven is inderdaad de sleutel als ik het goed begrepen heb van iemand van FB. Daar moet blijkbaar iets zijn wat bewaard is als aandenken aan deze misdaden. Want dat schijnen ze graag te doen. Dat aandenken is blijkbaar heel cruciaal om deze zaak op te lossen

  4. het red pill journaal is vijandig ten opzichte van deze kanalen: lange frans,een oorlog reeds verloren,viruswaarheid,martin vrijland,cafe weltschmertz,blue tiger studio en jensen…zou het kunnen zijn,dat zij zelf controlled opposition zijn???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *