LIVE 18.30 O'CLOCK RED PILL JOURNAL 11-02-2021 MICHA, JOOST EN WOUTER

Wanneer u voelt dat u ons wilt steunen: Bij voorbaat dank!
STEUN JOOST:  https://petje.af/steunjoostknevel/
WOUTER: https://petje.af/voorvrijheidvoorwouterraatgever
MICHA: https://www.whydonate.nl/fundraising/help-micha-in-zn-strijd/nl

Voor directe betalingen uit het buitenland:
VIA:
NL59INGB0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A
Geef aub aan voor wie en wat de donatie bedoeld is. DANK!!

28 reacties

 1. En deze viezeriken lopen vrij rond ongelovig leveslang en wij laten dat gebeuren mark hugo grapenhauser zijn de schuldige

 2. Ollengren aftreden heb ik voorbij zien komen! 🙂 Fantastische uitzending mannen, jullie zijn helden. Het duivelse in verband met kinderen moet aan het licht komen en berecht worden!

 3. Mijn antwoord op Twitter naar persoon die me dit Dacht al dat je het niet begreep. Wr zijn mensen oo gestaan uit Bodegraven die gezegt hebben dat vqn dissel in ,83 een meiseje van 5 de nek im heeft gedraait en 3 getuigen zijn "gezelfmoord" effect veel te lang allemaal morgen bloemen zee bij marianna vaatsra dan Nicky ect maar pedo c van der kamp birgemeestee heeft na het weekend ale bloemen verwijdert en staat nu een beveiliger. En door heel Nederland is de Bataafse republiek nu het groeien BIG we zijn op het ruimen met de Pedo,s kijk red pil jouraal of telegram brn elke provincie jw kuny nob100% eindelijk online je verhaal doen en kat huig jij allemaal ego,s aan de kant zetten voor het groter goed please geloof me jij wilt ook dat ze worden opgesloten.was : Weet niet waar ik mijn ego heb, heb 3 aanbiedingen uit buitenland om mijn verhaal te komen doen, waar haal je jouw opmerking vandaan over ego’s aan de kant te schuiven? Ik die al sinds 1983 het gebeuren verspreid (Beatrix Friso Claus) waar was jij en of die andere “schapen”, toen ik sinds 1983 aangevallen werd in opdracht “koningshuis” toen ik zelfs geen hartmedicatie zorg en hulp kreeg, zijn dat de ego’s waarover jij en andere beschikken, kat wil alleen zichzelf redden ten koste van iedereen. Met slachtoffers van geheel sta ik natuurlijk altijd open om te praten. © 3: Weet je hoe oud ik was in ,83 maar wat ik bedoelde is dat jullie allemaal voor het zelfde vechten maar hoor je alleen maar slecht over huig ect en er is HEEl groot verzet maar doe je ding in het buitenland ver ben je er niet mee gekomen toe zover.(zei hij toen) 4.) Ben er nog niet geweest, afspraak staat al! Kat en Huig vechten om ander belang hunzelf schoonpoetsen voor hun eigen proces! Vanaf 1983 heb je geslapen tot paar weken geleden ?! https://twitter.com/messages/media/1360557703928684549 , Ben er nog niet geweest, afspraak staat al! Kat en Huig vechten om ander belang hunzelf schoonpoetsen voor hun eigen proces! Vanaf 1983 heb je geslapen tot paar weken geleden ?! https://twitter.com/messages/media/1360557703928684549

 4. Pff niet te moeilijk maken voor Micha en achterban( shipshol Adèle van der plas, Erik Donk met jd tv, Luca van Dinther ( nep soevereine die voor VN adressen namen moest binnen harken vanuit emmastraat Utrecht VN gebouw!)

 5. Ik denk dat baudet op de hoogte is gebracht door president Trump over hoe of wat er te gebeuren staat..ik hoop het iig geloof zelf dat baudet de enigste is die niet aan de verkeerde kant staat..wat denken jullie.

 6. Joost jij bent hiervoor op de wereld gezet! Hartelijk dank om de boel in Nederland actief te maken. Eindelijk voorbij de Demmink en Dutroux cover up!!! Mijn hart staat 100% achter jullie!

 7. ik ben verdrietig en ik vind dit zo erg!de onmacht dat dit niet bekend wordt gemaakt door echte journalisten!triest in en in triest!~

 8. Bram Moszkowicz is dat niet iemand die hierin zou kunnen helpen??Hij is kapot gemaakt door de media,..Als hij zuiver op de graat is natuurlijk ,maar dat weet ik niet!Wel een sterke man denk ik ?Of Hiddema vanFvD??

 9. dit is waar ook trump mee bezig was om dit soort lui aan te pakken ,maar ze hebben hem nu onderuit gehaald,..Ik hoop zo dat deze lui allemaal terecht staan ,want ook Demminck,een grote vriend van Rutte is ooit BIJNA voor de rechter gekomen ,maar die bewuste rechter kwam om bij een kano ongeluk!!Toeval???Ik denk het niet!Al en iedereen die met dit en alles wat er nu gebeurt te maken heeft MOETEN terecht staan!!

 10. Is het een idee om deze video een korte intro te geven en te vertalen/ondertitelen in het Engels en/of Duits zodat deze zaak viraal kan gaan en in buitenlandse online groepen geplaatst kan worden?

 11. RINUS VERHAGEN EN FOXWOLF17 – DEEPSTATE VERRADERS – MASSA-ARRESTATIES – GESARA – MILITAIRE TRIBUNALEN OP KOMST 🍿🐸🇺🇸

  Omdat de FED en ECB nu niet meer uit het niets geld kunnen produceren valt het hele Grote Reset kaartenhuis uit elkaar.

  De Euro kan geen wereldhandelsmunt zijn, omdat het geen tegenwaarde heeft, dit betekent dat de Fascistische EU geen bestaansrecht meer heeft.

  Alle lidstaten van de Nazi EU zijn nu weer soeverein.

  De GESARA wereldfondsen kunnen nooit gecontroleerd worden door de bestaande Cabal of Bilderberg regeringen.

  Nu de massa-arrestaties in de VS de D*eep State leden uitschakelen, en onthoud Amerika eerst, zal de rest van de wereld volgen.

  We zien dat in Europa al verschillende regeringen zijn afgetreden.

  Eigen legers in Europa krijgen nu opdracht van de VS om hun eigen Deep State regeringen te gaan arresteren.

  Het is nu oppassen geblazen dat de EBS in werking treedt en de onthullingen openbaar worden gemaakt.

  Dan zullen D*eep State politici zich graag door het leger in veiligheid laten brengen, om berecht te worden voor hun misdaden, om de represailles tegen hen vanuit de eigen bevolking te voorkomen.

  Het hele C19 verhaal had duidelijk een doel om de verkiezingen te stelen, en de bevolking een dodelijk vaccin aan te praten, om ze eerst bang te maken.

  Zwitserland heeft besloten de bevolking niet te vaccineren omdat het slechts een griepje is, en het vaccin meer schade aanricht dan de griep, maar ook de economie is door de C19 leugen opzettelijk vernietigd door de regeringen om de Grote Reset te kunnen doorvoeren.

  Nu het verhaal zo duidelijk wordt, heeft men geen geldige argumenten meer om een waardevrije Grote Reset van de Centrale Banken te doen, gebaseerd op Schuldslavernij.

  Ik denk dat we nu een veilige overgangsperiode gaan zien, waarin de GESARA fondsen vrijgegeven gaan worden onder toezicht van het Amerikaanse leger.

  Immers, NESARA en GESARA is een wereldwijde operatie om de wereldbevolking te bevrijden van de Centrale Banken.

  Het is bevestigd dat Donald J Trump nog steeds president is omdat hij eerst Defcon 2 in werking liet treden, waardoor het leger 100% controle krijgt in de VS.

  Dit is in tegenspraak met het aftreden van Trump als President van de US Inc.

  Nu de republiek wordt hersteld moeten er nieuwe veilige verkiezingen komen.

  De DNC en D*eep State figuren zijn de realiteit en hun eigen narratief uit grootheidswaanzin kwijtgeraakt.

  Bedrijven gaan weer open, HCQ is ineens weer goed, dus mensen hebben hun eigen narratief volledig onderuit gehaald.

  We wachten vol goede moed op verdere ontwikkelingen, want NESARA / GESARA is veel meer dan GELD of GOUD het gaat om het terugkrijgen van onze soevereiniteit.

  Goud is het nieuwe betaalmiddel, waarbij de herwaardering van de valuta's de waarde van elke valuta als handelstransactie zal bepalen.

  De vloek genaamd EURO zal niet langer stand kunnen houden.

  Dit zal het hele NWO plan om de wereldbevolking te gijzelen door de Elite ongedaan maken, het opgezette controlesysteem zal ontmanteld moeten worden.

  Terug naar de eenvoud en de natuurwetten universum wetten die we op het punt staan te ervaren.

  Mensen die gevaccineerd zijn door angst zullen spoedig sterven als mijn informatie juist is.

  Een DNA modificatie met R-MDA vaccin is een aanslag op ons DNA en mens zijn.

  Zoals 9/11 en 3/11 nu onthuld zijn zullen de MH17 en MH370 ook leugens en criminelen onthullen.

  De daders moeten berecht worden door een Oorlogstribunaal, want het gaat hier om Genocide, net als de aanval op ouderen en zwakkeren in de samenleving door de regeringen met het valse C19 verhaal om Agenda 21 uit te rollen, die in 1992 in opdracht van Bernhard von Lippe bij de VN werd ingediend.

  Dit zal verstrekkende gevolgen hebben bij andere instellingen zoals NAVO, VN, WHO, WTO, EU, want als een van de medeoprichters na 13 mei 1940 heeft gefraudeerd, omdat Nederland niet meer bestaat, zijn alle verdragen en organisaties ook niet meer rechtsgeldig.

  De nazi beheerder van het voormalige Nederland in opdracht van de erfgenaam en stadhouder van het door Duitsland bezette Nederland, zijn 100% aansprakelijk voor de gijzeling van de bevolking, dit alles gaat nu veranderen. God zegene u allen.

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *