LIVE 17:00 @thefactclub journaal: 7k doden door vaccinatie? Sneltest onbetrouwbaar? @thierrybaudet

Dre Kampfraath en @vincente Everts bespreken de factchecks deze week op thefactclub.nl. Zijn er 7k doden gevallen door vaccinatie? Moet je vaccinatie & alcohol beslist vermijden? Zijn de corona testen door besmet drinkwater ontbetrouwbaar?
En hoe zat het met Thierry Baudet zijn 2% zieken in de covid-19 epidemie ?

18 reacties

 1. Een groep Amerikaanse artsen probeert te voorkomen dat het Corona-vaccin op grote schaal wordt toegediend aan kinderen onder de 16 jaar. Artsen van “America’s Frontline Doctors” hebben gerechtelijke stappen ondernomen. Zij zijn er fel op tegen kinderen experimentele producten te geven waarnaar geen langetermijnonderzoek is gedaan.

  We hebben nog nooit zoveel bijwerkingen gezien bij een vaccin zonder dat de FDA (de Amerikaanse toezichthouder op geneesmiddelen, red.) actie ondernam. Het Rotavirusvaccin werd van de markt gehaald na 15 gevallen van niet-dodelijke bijwerkingen en het varkensgriepvaccin na 25 sterfgevallen, aldus kinderarts Angelina Farella van America’s Frontline Doctors.

  Maar nu, volgens de gegevens van de CDC (U.S. National Institute of Public Health, red.) zelf, zien we een toename van 12.000 procent in sterfgevallen met deze vaccins en ze praten er nog steeds over om dit aan onze kinderen te geven. Onze kinderen mogen nooit het experiment zijn. Er mogen geen extra vergunningen of mandaten worden verleend. We willen de eerder vastgestelde veiligheidsnormen behouden, voegde ze eraan toe.

  Dr. Farella wees er ook op dat kinderen geen risico lopen op Corona en dat het medisch gezien niet nodig is om jonge kinderen te vaccineren.

  Mensen worden hier misleid en we moeten ervoor zorgen dat we onze kinderen niet van hun toekomst beroven door een overhaaste toediening van een vaccin dat niet volledig is getest en goedgekeurd, aldus Dr. Teryn Clarke van America’s Frontline Doctors………

 2. Professor komt met explosieve onthulling: 60% (!) nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd!!
  Deze explosieve onthulling werd gedaan door arts Harvey Risch, een professor van de Yale-universiteit, in Bannon’s War Room.
  En professor Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit in een interview met The New American. . Dit bracht een schok teweeg omdat het zeer erkende professoren zijn in de VS. Men probeert nu zoveel mogelijk te censureren.
  Clinici zeggen tegen me dat meer dan de helft van de nieuwe coronapatiënten die ze behandelen, is gevaccineerd.”
  Presentator Steve Bannon onderbrak hem: “Ho, ho, ho, rustig aan. Zeg dat nog eens.” Waarop dr. Risch zei: “Meer dan de helft – sommigen schatten 60 procent – van de nieuwe coronapatiënten die ze behandelen, is gevaccineerd.”
  De videoverklaringen staan op Rumble.
  Je kan ook hun uitgebreide CV bekijken bij de universiteiten…

 3. Inmiddels 10.570 DODEN en 405.259 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
  De Europese databank van meldingen van vermoedelijke reacties op medicatie, EudraVigilance, houdt meldingen bij van kwetsuren en sterfgevallen na de experimentele Covid-19 ‘vaccins’.

  Hier is wat EudraVigilance zegt over hun database:

  Deze website is in 2012 door het Europees Geneesmiddelenbureau gelanceerd om het publiek toegang te geven tot meldingen van vermoedelijke bijwerkingen (ook bekend als vermoedelijke neveneffecten van geneesmiddelen). Deze meldingen worden elektronisch bij EudraVigilance ingediend door nationale regelgevende instanties inzake geneesmiddelen en door farmaceutische bedrijven die houder zijn van vergunningen (licenties) voor het in de handel brengen van de geneesmiddelen.
  De raad van bestuur van het Europees Geneesmiddelenbureau heeft het EudraVigilance-toegangsbeleid voor het eerst goedgekeurd in december 2010. In december 2015 werd door de raad van bestuur een herziening goedgekeurd op basis van de geneesmiddelenbewakingswetgeving van 2010.
  Hier worden per merk vaccin alle bijwerkingen en doden bijgehouden in opdracht van de EU.
  Hoeveel kinderen gaan er sterven als ze die gaan vaccineren? Volgens Pfizer hebben kinderen vergelijkbare bijwerkingen! Eng. .

 4. Hoe weten ze dat? Het is bekend dat je de doodsoorzaak pas na obductie vast kunt stellen. Dat gebeurt nergens in Europa.

 5. 10430 Vaccinatie doden nu in de EU. Zie cijfers EMA. Per vaccin fabrikant kan je de cijfers bekijken. Pfizer ruim 7000.

 6. Wat een druif deze factchecker: als Baudet het zegt dat is het fout en onwaar en als van Dissel het zegt dan is het verwarrend. Je ziet aan hem dat hij maar al te graag wil dat Baudet het fout heeft. Een factchecker moet onpartijdig zijn!!

 7. Altijd weer wonderlijk hoe Vincent ieder item onwetenschappelijk kan maken door vreemde conclusies. Bovendien facebook 'betrouwbaar in factchecking'? Voor betrouwbaarheid misschien beter deze video overslaan.

 8. Dré, er staat duidelijk bij de presentatie van van Dissel ~97,5% weinig ziek tot vrijwel zonder klachten
  Weinig ziek in verhouding met ziekenhuis is een grote stap natuurlijk!
  Dus flink koorts, zwak, misselijk vallen onder weinig ziek.
  Je kan dus wel degelijk behoorlijk ziek thuis zijn.

  Persoonlijk vind ik dat Baudet hier geen ongelijk kan hebben gezien hij kamer inlichtingen gebruikt als feit.
  En het niet goed informeren van de beleidsmakers lijkt me een behoorlijk probleem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *