21 reacties

 1. Goed nieuws Langsingerand? Hoe kom je erbij? Hele school besmet, kinderen besmetten thuis alle broertjes en zusjes en Pa en Ma. Levensgevaarlijk dus, erger kon niet.

 2. Is dat voorspellingsmodel van Maurice wel waar? Want er kan toch ook een natuurlijke afname van besmettingen zijn en/of komen in Israel, zoals er nu ook in Nederland is, of een afname door maatregelen zoals lockdown en avondklok. Daardoor kan de critical ill toch ook afnemen, en niet alleen door mogelijke werking van vaccin. Je kunt dus een afname dan niet zomaar aan het vaccin toeschijven?

 3. Maurice, T.a.v. de Israel grafiek kan je beter m.b.t. de % realisaties een 7-daags gemiddelde nemen, waardoor de fluctuatie iets worden gedempt. Dat betekent ook dat jouw geprojecteerde lijnen iets moeten opschuiven naar rechts. Ik denk dat we dan rond half/eind februari een redelijk goed beeld hebben over de effectiviteit van het vaccine.

 4. angst berichten, daar doen we hier toch niet aan. Vincent zegt aan het eind: " maar wel 3500 corona doden per dag in VS" nou breekt mijn klomp, beste Vincent, in de VS met 350miljoen sterven er in elke winterdag gemiddeld 10 tot 15.000, om daarvan 3500 door Covid19 toe te schrijven is echt heel snel gedaan met de huidige mindset. Aub rekenen eerst voor onzinnige angst berichten te verspreiden

 5. Iemand nog een nieuw Tesla stoeltje over voor Vincent? Dat springveren jaren 70 stoeltje mag nu wel gerecycled worden.. dat kraken doet pijn in mijn EarPods.. verder goed werk Heren, luister altijd graag naar jullie bijdrage.

 6. J a, precies, waarom wordt er niet verteld dat het ook iets beter gaat, Er zit een belang achter die vanuit Brussel wordt geregeld. Kijk maar naar Merkel. En Macron. En Big Pfharma. Precies medicijnen genoeg, Maurice .. Rob Elens heeft er levens mee gered. Ivermectine. Is prima. En off label is heel gewoon, want de Psychiaters schrijven ook off label uit. .. en dan deze vaccins werden na een half jaar er al doorgejast..

 7. Prima ,dat hij eerst debijsluiter wil lezen. Eindelijk iemand met gezond verstand. Bijwerking, voor mensen met een bloedverdunner..zeer gevaarlijk. Vrouwen die nog kinderen willen, moeten geen vaccin hebben.. onvruchtbaarheid is gevolg. Mensen dit staat in de bijsluiter… met hartklachten is ook niet best, aldus Pfizer.,

 8. De medische wereld is fundamenteel op de verkeerde gronden gevestigd.
  Niet de mens staat centraal maar het systeem staat centraal.
  Zolang dit niet verandert is mijn vertrouwen niet groot in deze beroepsgroep.
  Ik vind artsen die offline wel wat willen zeggen, maar publiek niet durven te zeggen hebben niet mijn vertrouwen.
  Je kunt je ook organiseren en het zo naar buiten komen.

  Die achterlijke hierarchie in de geneeskunde (als je het al zo kunt noemen; er worden weinig mensen genezen namelijk) moet verdwijnen. Ze roepen altijd dat ze de wetenschap dienen, maar in wetenschap bestaat er niet zo iets als autoriteit.

 9. De avondklok zal zorgen voor minder besmettingen maar zal lijden tot..

  Meer depressies
  Meer faillisementen
  Meer stress
  Meer verdeeldheid
  Meer huishoudelijk geweld
  Meer onzekerheid
  Meer uitgestelde zorg
  Meer schulden
  Meer werklozen
  Meer angst
  En tot slot, meer zelfdodingen..

  Daarnaast moeten de sportscholen dicht, maar mogen de snoepwinkels en de McDonald's open blijven..

  Wordt het middel nu niet erger dan de kwaal?

  Wanneer is het genoeg?

 10. Dank heren. Naar mijn mening zijn Van Dissel, Gommers, Kuipers schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid. Zij weten dat Rutte nooit tegen hen zal ingaan. Zij weten dus dat de onvoorstelbare maatschappelijke schade aan geestelijke en lichamelijke schade niet wordt meegenomen. Zij nemen het, als feitelijke beslissers, allemaal voor lief en gaan door met hun angstzaaierij. Ronduit misdadig.

 11. Tjonge jonge!! Meerderheid steunt die gekke maatregelen?? Hahaha!! Jongens kappen mee! Ik begin serieus te twijfelen aan jullie integriteit! Hoe komen jullie aan deze cijfers? Zeker onder 200 mensen een poll gehouden??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *