LINKSE LUBACH: DE JENSEN SHOW #56

De NPO doet er alles aan om Ongehoord Nederland nu al kapot te framen. En ze worden geholpen door de leugens van RTL . Nu.nl slaat door in blank/witte berichtgeving en linkse Lubach persifleert De Jensen Show.

Deze aflevering werd gesteund door:
Ascot Genetics: https://ascotgenetics.com
Eindspel: http://eindspel.nl/
Maxum Megastore: https://www.maxummegastore.nl/

GA NAAR JENSEN.NL EN SUPPORT HET ECHTE GELUID!

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

30 reacties

 1. Ik geef je gelijk als het gaat om de kijkcijfers er zijn zelfs programma's die minder dan 1K hebben op rtl5 hahahaha.

 2. Ik keek ook niet meer naar lubach! Links! Nee ik bedoel! Extreem links! (Gevaarlijke dan extreem rechts tegenwoordig! )

 3. Jensen, ik heb nu een paar video's van je gezien. Ik vond je vroeger op de radio al niks maar my god wat ben jij een misselijkmakende galbak geworden zeg. Je verdraait feiten, reageert kinderachtig op mensen die je niet aanstaan, Kritiek op media slaat nergens op. Je vertelt regelrechte onwaarheden. Je verheerlijkt mensen als Trump (in andere video's) en Arnold Karskens, levensgevaarlijk als je het mij vraagt. Geen wonder dat RTL jou van de buis af gooide. Nu ben je gedegradeerd tot zesderangs YouTuber. Ik hoop echt dat meneer Censuur van YouTube nog eens jouw kanaal komt afsluiten Want dat laatste is het enige wat ik je gun, van harte zelfs. Bah!

 4. Hij had Lubach nooit publiek, dus heb ik de aandacht daar op gevestigd.
  Heeft hij 1 uitzending gemaakt met publiek, special ok te laten zien dat zolang je maar genoeg geld geeft je nog geen 100 man publiek bij elkaar krijgt.

 5. Altijd grappig als rechtse mensen, linkse mensen lichtgeraakt vinden. Maar als je rechts ook maar een beetje port met satire, volgt er een persoonlijke aanval van het niveau 'napraten en maniertjes imiteren', als wanen zij zich op de middelbare school, waar zulke mopjes voor het laatst een lach oogsten. Voor zover die dikke huid, geld zeker alleen als rechts de zender is, inplaats van de ontvanger.

 6. Robert Jensen ik probeert me zelf ook niet te laten misleiden, al is dat moeilijk. Maar ik heb voor een autist een flinke doorzettingsvermogen. Maar samen staan we sterk Robert Jensen#IK HOOP DAT JIJ MIJN BERICHTJE LEES.

 7. Wat een prachtige argumenten heeft Jensen toch. Ook heeft Jensen totaal geen irritant stemmetje en zit hij vol met inhoud!!!! ๐Ÿ˜‚

 8. Ach Jensen,
  Vergeet die owned by the media puppet,zijn "humor"is zo goedkoop en voorspelbaar,je hoeft maar naar die Killary pseudo linkse humoristische programma's te kijken en je weet zo waar zijn ideeรซn vandaan komen.

 9. Jensen die niet verder komt dan iemands uiterlijk en stem op de hak te nemen. Nota bene zelf een oerlelijke, dikke pad. ๐Ÿ˜‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *