Late Night Show met de TOP 10 Bizarre Momenten 2020 inclusief Quiz…

Late Night Show met de TOP 10 Bizarre Momenten 2020 inclusief Quiz…

BLCKBX komt met de allereerste Late Night Show als reflectie op het jaqr 2020 met de “ Top 10 Bizarre Momenten 2020”. Programmamaker Flavio Pasquino doet dat met zijn eigen “whatts app” groepje die hem door het jaar heen sleurde.

“Iedereen heeft wel zo’n groepje en dat heeft voor veel mensen grote betekenis in deze tijden. Daarom zullen veel mensen zich herkennen in het geven van gewicht aan dit fenomeen”, aldus Flavio.

Samen met media strateeg Stefan Noordhoek, psycholoog Wendy Kroeze (alias het Bloemenmeisje) en software ondernemer Guido Versteeg neem Flavio het jaar door aan de hand van een Top 10, waarin de meest bizarre momenten worden gevangen. Uiteraard is dat persoonlijk en arbitrair maar het is een poging en voor iedereen zou dat anders kunnen zijn. “ Ik denk dat we redelijk in de buurt zijn gekomen”, zegt Pasquino erover.

Naast de Top 10 is er ook een Quiz in de show en worden er tal van grappige video’s vertoond die in 2020 de revue zijn gepasseerd op het net.

Speciale dank aan muziek kunstenaar Nigel Sean waarvan we 4 gave clips hebben getoond. Hij is – net als Tisjeboyjay – een van de ontdekkingen van het jaar. Dit is de link naar het kanaal van Nigel Sean.

https://www.youtube.com/c/NigelSean/videos

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

13 reacties

 1. Echt genoten van deze show! Dit smaakt naar meer. Dit zou echt DE alternatief moeten zijn voor al die klote talkshows op tv. Graag meer van dit. Dit is echt een gat in de markt. Echt klasse. Bedankt! De beste wensen allen!

 2. Nog nooit heeft men in de hele geschiedenis een pandemie kunnen bestrijden met een vaccin of iets anders,dus dat het nu lukt….hell no

 3. Ik baal enorm van de vele reclames die echt niet alleen door YouTube geplaatst worden dus laat dit verder aan mij voorbij gaan

 4. Gommers heeft vanaf maart alle kansen van de wereld gehad om de zorg op te schalen, en hij heeft niets gedaan.

  Sterker nog, hij heeft de noodhospitaals die na februari waren opgezet, weer laten ontmantelen.

  En nu loopt diezelfde Gommers te verkondigen dat de zorg in januari keuzes moet gaan maken wie ze gaan helpen en wie ze laten overlijden.

  Die man hoort in de gevangenis, dat meen ik serieus.

  Als er doden gaan vallen door de gesloopte zorg is het zijn verantwoordelijkheid, en die van Rutte uiteraard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *