LANGE FRANS, KLEINE LUBACH – DE JENSEN SHOW #240

Voor een goed werkende democratie is een vrije stroom van meningen en informatie essentieel. Als mensen met tegenovergestelde meningen elkaar monddood willen maken zijn we in groot gevaar.

Bestel de nieuwe HOLLAND FOR TRUMP-shirts via https://de-jensen-show.myshopify.com/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

20 reacties

 1. Hahah trump verloren, tering jensen ik vond je vroeger 1 van zowelniet DE beste tv presentator van nederland…. je bent echt ver afgegleden man, ik wist niet dat jij ook een complotgekkie was.

 2. Wat de neuk. Een of ander onbeduidend presentatortje uit het verleden heeft nu uitgevonden hoe hij met zijn mobiele telefoon filmpjes kan maken op zijn zolderkamer. Het verschil met Lubach is dat wanneer Lubach iets beweert, hij gelijk even de beelden erbij pakt om zijn bewering te staven. Nu hoor ik "ik heb gelijk gekregen over iets wat ik ugh jaar geleden gezegd heb", maar zie geen bewijs. En ik ga echt niet in de krochten van Jensen duiken, want ik moet nu al bijna achteruit eten van deze misselijkmakende wanvertoning. Het mooie vind ik wel dat Lubach hier totaal geen aandacht aan besteed heeft. Want toch onbeduidend.

 3. Jensen, ik ben het totaal niet met je eens. Ik vind wel dat we met respect met elkaar moeten omgaan. Tegengeluid is prima. Trump blijft natuurlijk wel een grote narcistische kleuter die heel snel zijn koffers moet pakken.

 4. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 5. Je zou kunnen betuigen dat Trump de 'waarheid edit', wat Twitter doet is onwaarheden benoemen omdat dit schadelijk is voor het democratisch process. Het presidentschap is een groter platform dan Twitter is, dat dit machtigere platform zich beperkt laat ondervragen door journalisten is al erg genoeg. Twitter vervult hierin een Journalistiek functie door kanttekeningen te plaatsen, dat heet hoor en wederhoor iets waar Trump totaal geen zin in heeft. Kortom Jensen ik denk dat je compleet fout zit in je analyse, maar ook jouw mening mag er zijn. Succes.

 6. 20:50 Precies! Hoe kun je kinderen/volwassenen leren wat het verschil is tussen goed en kwaad wanneer je maar één kant van de medaille mag zien, door censuur? 🤔

 7. Psychopathic political leaders in government, implementing suffocating covid-19 regulations on society deliberately destroying Western economies and with it, enpoverishing/destroying the lives of the citizenry as a whole has become a way of accessing to status among the globalists and getting money and future sweetheart job positions  in the planned new reset world order.

  Just despicable !!

  Get these psycho bastards before the courts and into labor/reeducation camps !

 8. nieuw soort doden in de USA .
  ..democratische alzheimer doden ….die vergeten dat ze dood zijn ……en voor joe biden stemmen !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *