Kunnen vaccins daadwerkelijk gevaarlijk zijn? – de Volkskrant

Vaccins doen meer kwaad dan goed. Kinderen krijgen autisme van de met kwik en aluminium gevulde vaccinaties. Maar hebben de anti-vaxxers een punt met dit soort claims? Experts zeggen van niet.

21 reacties

 1. De opdracht van deze meneer: zet zo overtuigend mogelijk een leugen neer. Wat mij betreft is hij niet geslaagd: als ik puur naar zijn gezicht kijk zegt hij: het is echt waar hoor, wat ik zeg😂😂🤣

 2. 1955 polio Vaccin 200.000 kinderen die heel hun leven in een machine mochten leiden.

  Werd zwaar gepushed door media.

  Aluminium is overigens gevonden in de hersenen bij heel veel Alzheimerpatiënten.
  Oftewel het verstoord het bewustzijn omdat aluminium hooggeleidend is.
  Groente fruit en lucht? Wat een kutargument, we hebben een lever en nieren. Toch echt iets anders dan een injectie wat naar je hart gaat en dus ook recht omhoog naar de hersenen.

  Vergiftiging van cognitieve functie is PRECIES wat dit is.

 3. Nu lijkt het of het door vaccin komt? IS NIET ZO! DAT DE RNA RDMA ZICH OOK OP SPIERCELLEN,LEVER,HERSENS KUNNEN VASTZETTEN? EN DAT BIJ ONAFHANKELIJK PATHOLOOG DIE HET IN HERSENS VOND? meisje 13, jongen 9 dood. Het zal jouw gezond kind maar zijn! Belachelijk dat zoveel dokters, wetenschappers hun mond houden? Of zijn ze bang voor de aansprakelijkheid? DE DOKTER DIE WEIGERDE EEN VACCINATIE TE ZETTEN, VOOR JE AFSTAND DEED VAN AANSPRAKELIJKHEID, WAS SLIM EN HAD GELIJK! Weetje! Farma heeft zo geregeld niet aansprakelijk te zijn? De regering ook niet? Wel opdwingen? Advocaten die op deze vraag het antwoord uitzoeken, zeggen! ALS JE BV BIJ DE GGD SPUIT HEBT LATEN ZETTEN, DAN IS OP DAT MOMENT DE DIENSTDOENDE DOKTER AANSPRAKELIJK? DUS ZUSTER ZET SPUIT, DOKTER AANSPRAKELIJK, WAT GAAT DAT DIE MAN KOSTEN? BIJ AANKLACHT? WANT FEIT IS! HET IS NIEUW VACCIN GENETISCH, WAARVAN MEN PAS NA TIJD DE UITWERKING VAN WEET? TERWIJL CHINA, EN CANADA, OP KLASSIEKE WIJZE GEMAAKT HEBBEN ZOALS GRIEPSPUIT. HET LIJKT WEL EEN GROOT EXPERIMENT? EN ZE WORDEN ALLEMAAL MILJONAIR?

 4. Kijk maar bij live from fox! Meisje 13 jaar, nu eiwitten in hersens, ze kan niks meer na vaccinatie, en bij zo veel families, die nu gaan aanklagen?

 5. Weet je wat mis is: men kan niet openlijk toegeven dat er teveel mensen op aarde zijn. Het aantal mensen moet volgens de who naar beneden. Hier kan vacinatie bij helpen. Steralisatie en rna/dna gebreken(kankers) kunne ontstaan door het covid 19 vacine.

 6. Het heeft niks meer met vaccinatie te maken maar alleen maar om macht en geld! Word wakker mensen nu het nog kan. Onze regering speelt een walgelijk spel met de burgers.

 7. men gaat corona nu ook niet meer beschouwen als een pandemie, maar een endemie…dus een blijvend iets.

  natuurlijk zijn de Farma industrie koortsachtig bezig de ene vaccin na de andere op de markt te gooien. Het is voor hun gewoon Nu of Nooit. Ik lees over steeds nieuwe vaccins die zijn goedgekeurd. Ik vraag mij af wat de

  maatstaven zijn die gehanteerd worden om een vaccin goed te keuren en vooral zo snel. Niemand wordt erover ingelicht.

  Men wil gewoon veel geld verdienen, een vaccin onderwerpen aan jarenlange tests is niet rendabel en vooral verlies tijd (lees: GELDVERLIES!) en nu is het de tijd voor de Farma-industrie om Big Money te maken, dus haast men zich op die

  grote markt van miljarden mensen met hun brouwseltjes waar biljoenen valt te verdienen. Een endemie geeft nl. legitiem reden om voortdurend te blijven vaccineren en te testen, jaren door. Geweldige uitvinding….en Big Business!!

  dit is het enige waarom het gaat. Niets anders dan dat. GELD!!!!

  mensen die creperen en vooral nog op langere termijn gaan creperen (God verhoede het, ik hoop het niet!!) worden genegeerd en mensen die het aan de kaak stellen worden afgeblaft ( Hugo versus Haga debat) en verliezen gewoon hun baan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *