20 reacties

 1. Ook Kuipers moet berecht worden, samen met Rutte de Jonge en van Dissel en al die mensen die voor de spoedwet getekend hebben.
  Het is niet nodig want er is Ivermectine dat zeer goed werkt tegen deze Covid.

 2. Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven. Hij is op een beveiligde militaire basis.

  De aanval op het Capitool was voornamelijk antifa en BLM.
  Dit staat niet in het nieuws of op sociale media.
  Dit is waarom ze iedereen censureren. Ze hebben zojuist alles vrijgegeven!

  Deel het wijd en zijd.

  Daar gaan we!

  Wikileaks heeft zojuist al hun bestanden online gedumpt. Alles uit de e-mails van Hillary Clinton,

  McCain schuldig, schietpartij in Vegas, Steve Jobs HIV-brief, PedoPodesta, Afghanistan,

  Syrië, Iran, Bilderberg, CIA-agenten gearresteerd voor verkrachting, WHO-pandemie. Veel plezier met graven!

  Alsjeblieft, lees het en geef het door …..

  https://file.wikileaks.org/file/

  Dit zijn de e-mails van Clinton:

  https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/

  Index bestand!

  https://file.wikileaks.org/file/

  Stuur zo snel mogelijk naar iedereen die je kunt!

  Doorsturen!

  "Het is aan het gebeuren!

  Militaire vernietigingen en arrestaties beginnen deze week en zullen de komende 13 dagen / nachten doorgaan. Enkele internationale invallen zijn al begonnen.

  Italië is ook medeplichtig bevonden aan onze verkiezingsfraude.

  Iedereen krijgt nood-SOS-waarschuwingen op zijn telefoons, tv's, radio's en internet.

  Het vervangt alle andere uitzendingen en kan meerdere uren tegelijk duren. Wees niet bang voor wat komen gaat, want het is voor de veiligheid van onze natie om dit te ontvouwen.

  Reis de rest van de maand NIET naar grote steden (vooral Philadelphia). In veel van de grote corrupte steden zullen militaire operaties plaatsvinden.

  Mensen zullen gaan rellen zodra deze informatie breekt, denkend dat Trump een militaire dictator is.

  Hij heeft maar 13 dagen om deze hond af te zetten.

  De uitvoering van de Insurrection Act begon na de inval in het Capitool en werd gekenmerkt door de uitzending van Trump aan de mensen om op te heffen en naar huis terug te keren. Deze uitzending werd uiteindelijk voor het grootste deel geblokkeerd door de media.

  Niettemin voldeed zijn adres aan de vereisten om de wet in te leiden.

  Mariniers en troepen van de Nationale Garde worden verplaatst als dat nodig is voor de rellen die zullen beginnen na de nationale vrijgave van de informatie. De informatie wordt voor iedereen verspreid, in loops die enkele uren duren. Het systeem is een paar dagen geleden door de FCC gecontroleerd en ALLE media gewaarschuwd dat ze de stroom van informatie onder federale regs niet kunnen blokkeren.

  Trump zal vanaf nu tot en met de 20e continu als een schaakstuk worden verplaatst om vergelding tegen hem en zijn familie te voorkomen.

  Trump moest ALLE andere middelen legaal uitputten voordat deze operatie kon beginnen. Hij gaf iedereen een eerlijke kans om schoon te komen en ze weigerden.

  Zijn persbericht over een "soepele overgang" bevatte niet het woord "toegeven", aangezien hij daar geen plannen voor heeft. Er zal eerder een soepele machtsoverdracht zijn naar zijn nieuwe kabinet, personeel en

  Vice-president, generaal Flynn.
  https://www.bitchute.com/video/OnRXn8wTB2Bd/
  Op dit moment is een grootschalige militaire operatie bezig vanuit Amerika om een ondergronds militair netwerk te ontmantelen, dat zich onder andere met mensenhandel en kindermisbruik bezig hield. Een voortzetting van het Fascistische regime van WO2… Grote uitzuiveringen vinden de komende weken en maanden plaats. Meer nieuws volgt.

  WO3 IS BEGONNEN!
  Het is een WERELDWIJDE hybride oorlog; een mix van Biologische- en Cyber- oorlogsvoering vermomd als een pandemie. President Trump gaat komende dagen iedereen ter wereld informeren. Daarom zie je nu zoveel militaire bewegingen in Amerika en overal in de wereld. 500.000 (!!!) arrestaties zullen volgen.

 3. In een wereld waar dingen steeds meer omgekeerd lijken te zijn is het niet meer dan logisch dat Voldemort voorzitter federatie van universitair medische centra is.

 4. Het menselijk lichaam bestaat uit virussen, daarom moeten mensen elkaar aanraken en knuffelen, is goed voor je immuunsystemen en je weerstand. daarom is het menselijk lichaam zo uniek.

 5. Ze roepen nu steeds de Britse virus variant…. Lekker de Britten neerhalen want ze zijn uit de eu In het "nieuws" maar Trump mocht beslist niet zeggen het Chinese virus terwijl dat wel klopt…

 6. Nooit bedacht dat het verdienmodel van Alex Jones ook in Nederland zou werken. Je bent een genie Jensen, geld verdienen met het bang maken en opruien van een groep hersenloze idioten. Ik vroeg me alleen af wanneer we prep benodigdheden kunnen kopen in de webshop, je kunt hier veel meer aan verdienen dan met t-shirts en donaties alleen

 7. uit betrouwbare bron. BOA's hebben kennelijk de bevoegdheid vedrijven mensen te misleiden om te kijken of zij zich aan de regels houden. Een garage mag niet verkopen of inkopen. En BOA verleidde een garage om een auto te verkopen, prompt 4000 euro boete Dat zijn STASI praktijken. Bezwaar aan tekenen kost ook een zooi geld, het is hoogst waarschijnlijk geruggedekt door de politiek. Zelf houd ik rekening met verdergaande bevoegdheden, die liggen al klaar, zoals verbod op berichten zoals deze. Kijk uit voor BOA's, onbetrouwbaar.

 8. Wat een klein kind die Jensen. Zit t allemaal te weten. Alleen om die foeilelijke shirts te verkopen. Hij roept ook al een jaar dat hij wordt gecensureerd. Geen grammetje bewijs van, niks. Al zijn afleveringen met alle kritiek zijn terug te vinden. Dat bewijst zijn ongelijk.

  Trap hier niet in en wordt écht wakker!

 9. Ernst Kuipers heeft al nieuwe maatregelen aangekondigd: Kuipers pleit voor een strenge lockdown om rampscenario’s zo veel mogelijk te voorkomen, en een avondklok is volgens hem daarbij wenselijk. Gericht mensen isoleren kan ook een mogelijkheid zijn. Hij waarschuwt dat als de Britse variant doorzet er in plaats van 2500 nu er halverwege Maart 3000 mensen in het ziekenhuis kunnen liggen.

  Laatst een interview gezien op Blue Tiger met neuroloog Jan Bonte. Hij vertelde dat Hitler niet naar de wetenschap ging maar dat de wetenschap naar Hitler ging en zij wel een goede manier wisten om van een bepaalde bevolkingsgroep af te komen.

  Kijk het fragment vanaf: 1:33. De grote vaccinatieshow met neuroloog Jan Bonte!

 10. Zullen we tijdens de avondklok anders pyjamafeestjes houden?? met een ontbijtje s'ochtends en daarna mag je weer veilig naar huis 😍😍

 11. je hebt nog iets gemist @Jensen het is niet te doen omdat het niet te roosteren is wat roosteren waarom krijgen er mensen vrij in een "crisis"?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *