Kort geding Maes/Lenting vs. de Staat de Nederlanden inzake de coronapas…

Kort geding Maes/Lenting vs. de Staat de Nederlanden inzake de coronapas…

Afgelopen donderdag kondigden de eisers (Bart Maes en Elke Lenting) hun pleitnota al in grote lijnen aan, middels een persconferentie inclusief LIVESTREAM vanuit Amsterdam.

Link livestream: https://youtu.be/yCk007dbtyQ

Advocaat Bart Maes en Elke Lenting voeren een kort geding tegen de Staat de Nederlanden inzake de – zaterdag 25 september ingevoerde – coronapas die ons land de Medische Apartheid zal inluiden.

Kort geding

Het kort geding zal dinsdag 28 september zitting hebben bij de rechtbank Den Haag en BLCKBX verzorgt de livestream integraal met een omlijsting van Sietske Bergsma en Ghislen Nysten De twee zullen de zaak presenteren en toelichten van uit hun professie, want beiden zijn jurist en kennen de cases goed.

Informatie:

Datum Livestream: 28 september 2021

Tijd: 12:30 start livestream

Tijd: 13:00 aanvang kort geding

Tijd: 16:00 vermoedelijk einde…

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

21 reacties

 1. En Dhr. Maes vraagt aan zijn collega's waar ze zijn …. ik kan hem dat vertellen …. die zijn op het toilet de stront uit hun broekje aan het schrapen … grote bek, maar durven niets. Ze verbergen zich onder hun bureau, en achteraf hebben ze een grote bek… lafaards!! Bang om inkomsten mis te lopen, en achteraf proberen het publiek naar hun bek te praten … lafaards!!

 2. Je moet als BOA toch wel gedateerde Hugo frikandellen in plaats van hersenen hebben om hier aan mee te werken!! Ik zie de BOA zo langzamerhand als een volksverrader!! lekker overal naar binnen stappen om te zien of ze weer een burger of hardwerkende middenstander te grazen kunnen nemen die het door de volksverraders rutte en hugo opgelegde tirannieke gedrag niet opvolgen. Waren dat in de oorlogsjaren niet de NSB-ers? Je zal maar zo'n walgelijk beroep uitoefenen, ik zou constant over m'n nek gaan! Maar … intussen klaagt en schreeuwt iedereen, en morgen wordt er weer een zaak voorgelegd aan de een of andere rechter die ook met zijn rug tegen de muur staat, ofwel de uitspraak zal =negatief= zijn. ook geen enkele rechter durft meer zijn vingers aan deze misdadige organisatie te branden. Ook geld speelt een groot probleem. Mijn vader dacht het vroeger ooit op te nemen tegen een oliemaatschappij, totdat hij in de situatie belandde dat men zelfs zijn advocaat probeerde om te kopen waar ie bijstond, en daarna een rechtbank tegenover zich zag die 180 graden was gedraaid ten opzichte van de voorgaande zitting, toen gingen zijn ogen open! Mijn vader was niet vermogend, dus kon de rechters nooit meer bieden dan wat de oliemaatschappij kon, dus mijn vader was wijs … en heeft zijn verlies genomen. Maar… we moeten eens stoppen met ons netjes te gedragen, want daar hebben onze huidige-vijanden volkomen schijt aan! Pinokkio en zijn frikandel zijn of omgekocht of zwaar onder invloed van, maar helpen intussen via hun demissionaire status wel het volk en het land volledig naar de klote! Die demissionaire status (wellicht door hun zelf opgeroepen) komt ze uitstekend van pas, ze doen net wat ze willen, en niemand die ze ook maar een strobreed in de weg legt. We moeten stoppen met schreeuwen en demonstreren en rechters die ook met hun rug tegen de muur staan aan te roepen, we moeten NU OPTREDEN. Niet morgen, maar NU. Voor het te laat is! Rutte heeft ons land verraden voor een baantje bij het WEF, die frikandel denkt daar ook zijn 140 maagden te ontmoeten, elke dag dat we dit laten doorgaan, is een dag dichter bij een dictatuur die uw kinderen niet leuk gaan vinden. Ik leef wellicht niet lang genoeg, maar wilt u uw kinderen hiermee opzadelen? Nee?? Wel, kom dan nu uit uw stoel en onderneem actie, of probeer het later aan uw kinderen uit te leggen waarom u ze in deze ellende hebt gestort. En demonstraties of acties…. wel daar lacht de elite om… onder het mom van: laat ze lekker…!! Nee, er moet echt wat gaan gebeuren!! Een kennis bracht naar voren: een bazooka op het binnenhof. Ik bracht in: maar dan gaan er goede mensen aan ten gronde… en hij zei: welke? Tja … dat zij er enkelen, die kunnen we van tevoren waarschuwen natuurlijk… maar het is toch afschuwelijk dat we het onkruid op deze manier uit de regerende macht moeten halen, er zij toch best wel milieuvriendelijkere manieren? … hoop ik ..?

 3. Druk, dwang, indirecte verplichting, allemaal machtsmisbruik.
  Hou je aan je vrije wil zou ik zeggen.
  En mensen….verlaag je materialisme gehalte.
  Een abbo op je telefoon, en rondlopen met de nieuwste Iphone = luxe
  Elk weekend diverse pretparken afhollen en je scheel betalen (heel leuk) maar = luxe
  De dikste auto rijden, omdat je buurman je anders uitlacht (denk jij) = luxe
  Maar bij vele mensen is een abbo op Walibi geen luxe maar de basis.
  Heel triest eigenlijk…
  Schaal af in je gedachte naar de basis, een beetje terug naar je geboren ik.
  Dan heb je niet zo veel nodig, eten…drinken..een dak boven je hoofd, en als je geluk heb een beetje liefde.
  En zo lieve mensen kan je het wel tot 2085 volhouden.

 4. Dit belooft een sterke zaak te worden. Als de rechtbank na deze argumenten geen recht spreekt, is het feitelijk dat het niets meer te maken heeft met volksgezondheid. Hopelijk dat Nederland dit in grote getalen inziet en er veel weerstand komt uit de maatschappij en bedrijven die noodgedwongen moeten meewerken aan medische apartheid. QR heeft een groter doel maar moet per direct falen in ons land. De ICT kan de druk alvast niet hebben weten wij uit ervaring dus what`s the deal here?

 5. Journalisten die al heel lang hun vak niet willen verstaan en meehelpen om de staatsterreur in stand te houden verdienen misschien nog wel meer voor het tribunaal te moeten komen dan regering, justitie en koningshuis!

 6. Ja waar zijn alle andere advocaten die gaan opstaan voor de vrijheid van mensen. Goed gezegd Bart en Elke, heel veel kracht en wijsheid in dit gevecht, respect voor de moed dat je gaat staan voor deze totale mens overschrijdende idoten regels waar in beetje voor beetje langzaam heel langzaam de meeste mensen zich aanpassen , waarschijnlijk zich niet bewust dat ze straks nergens meer zeggenschap over hebben en gevangen blijven van de heersers van deze aarde. Wees je bewust van je eigen autonomie , ieder mens is een vrij mens en geen slaaf.

 7. Heel veel succes morgen!
  Gevaccineerden en ongevaccineerden zouden samen tegen deze coronapas en QR code moeten zijn. Je niet laten verdelen en tegen elkaar op laten zetten is het beste. Anders is het eind zoek, voor íedereen!

 8. Een meerderheid van de horecaondernemers is tegen een verplichte coronasneltest voor een bezoek aan hun zaak. Dat laat Koninklijke Horeca Nederland (KHN) weten. De voorzitter van de brancheorganisatie, Robèr Willemsen, stelt dat we ‘zo snel mogelijk terug moeten naar het oude ‘normaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *