Klokkenluider

Wat als je dingen weet die je liever niet weet

En wat als het aan je knaagt en zwijgen geen optie meer is

Maar waar moet je naartoe met je informatie

En waar is het veilig om dit te delen

Blckbx reikt jou de hand in een maximaal beveiligde omgeving waarin je zelfs anoniem de klok kunt luiden.

https://blckbx.tv/klokkenluider

27 reacties

 1. Klokkenluiders worden ALTIJD genaaid. Vooral door de club die zij proberen te beschermen. Plus door alle anderen. Het is dus een loose-loose situatie.

 2. Ok, tip aan klokkenluiders: gebruik geen electronica om met Flavio en zijn team in contact te komen en of gegevens uit te wisselen.
  Denk goed na over hoe je het gaat bewijzen, en hoe je annoniem blijft.
  Aan Flavio: Maak een video voor klokkenluiders om hun uit te leggen hoe ze het best met jou in contact kunnen treden, en hun verhaal kunnen doen, en hoe belangrijk dit is voor onze samenleving. Je kan ook nadenken hoe je klokkenluiders kan helpen om zo de drempel te verlangen.
  Heb je al Omzicht geinterviewd?

 3. Goed plan. Er zijn er zat, maar die durven niet. Er deugd helemaal niets van, van zowel besmettingscijfers, dodental, nietszeggende testen, mutanten en tot slot vaccins. Je bent gevaccineerd, maar niet beschermd, je kunt anderen nog besmetten. Waarom dan een vaccinatie??Om de ander te beschermen?? 0,1% gestorven, de helft niet eens aan corona. Men denkt veilig te zijn met vaccin??? Dit gaat niet over/om virus en beschermen, het gaat volgens mij om hele andere zaken.

 4. kan Flavio mij uitleggen waarom jullie hetzelfde teken/logo/vignet
  dragen als "een oorlog reeds verloren" of is dit toeval??..en dat deze
  twee de jodenster weergeven is dat dan ook toeval?

 5. Klokkenluiders kunnen beter doorgestuurd worden naar de bpoc. Die zijn daar volop mee bezig. Nu weer een nieuwe site?
  Ga naar de bpoc toe!!!
  Dat is veel beter

 6. Maar hoe kunnen we een heleboel wantoestanden voorkomen?
  Het is van groot belang te beseffen dat al je woorden en daden een gevolg hebben voor jezelf, ofwel karma. Dit is een natuurwet en niet alleen maar onderdeel van een geloof, zoals het boeddhisme en hindoeïsme. De 3e wet van Newton (actie is reactie) en spreekwoorden als "wat je zaait zul je oogsten", "boontje komt om zijn loontje" en "wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten" verwijzen hiernaar. Als mensen er meer van bewust worden dat alle woorden en daden een gevolg hebben, dan zullen wandaden en crimineel gedrag in de wereld afnemen, en zal er dus een betere wereld ontstaan voor al het leven !
  Eigenlijk zouden kinderen al bewust gemaakt moeten worden van de belangrijke natuurwet van karma die verbonden is met de natuurwet van reïncarnatie, samen geven deze wetten veel inzicht in het leven.
  Het is ook belangrijk om de innerlijke visie te ontwikkelen waarin de onderliggende eenheid in de veelheid gezien wordt (alles is bewustzijn!) waardoor alle levensvormen als gelijkwaardig gezien worden. Dan is er een goede basis voor respect voor al het leven en dienstbaarheid aan iedereen en de natuur.

 7. Ik hoop dat je veel respons gaat krijgen, Flavio.
  Het is erg belangrijk dat klokkenluiders gehoord worden en zij veilig hun verhaal kunnen doen.

 8. Reformatorisch Dagblad van 15 mei heeft geschreven over de Great Reset van Claus Schwapp, ze zien het alleen niet als n complot maar meer als logisch gevolg van , ze zien de rest wel hehe …over het gevaar van vaccinaties geen woord…..wel over de paspoorten …wat voor wereld komt eraan….hou elkaar maar vast…de gevaccineerden gaan juist prioren uitademen ….enz …zo erg allemaal

 9. hé mensen luister : in Belgë heb ik gehoord is er een politie aktie op gang om een militair te vinden die nu ergens rondloopt en die het op de ranzige van ranst heeft !! (die ken je toch wel hé, die manipulator eerste kapo-klas !!) … ventje van ranst doe in broekie ???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *