“Klimaat Lockdowns!?” Wetenschapsjournalist Marcel Crok over de duurste deal ooit!”.

“Klimaat Lockdowns!?” Wetenschapsjournalist Marcel Crok over de duurste deal ooit!”.

The Gardian introduceerde de term “Klimaat Lockdowns” al als noodzakelijk kwaad om de CO2 doelen uit de Europese “Green Deal” te halen in 2050. Wetenschapsjournalist Marcel Crok bevestigt dat dit inderdaad is als je daadwerkelijk geen CO2 meer mag produceren in 2050. Echter; “Dan zal de economie en ons welvaartsniveau volledig ten gronde gaan en dus moeten we tijdig praten over de opties”.

En opties zijn er, getuige het Essay met de titel “Onnodige Klimaathaast”, waarmee Crok uit hoofde van Stichting Clintel onlangs naar buiten trad. Het is een betoog dat de onnodige haast, de onhaalbaarheid en de onbetaalbaarheid van de doelen stevig aanstipt. In samenwerking met emeritus hoogleraar Geofysica Guus Berkhout werkt Marcel Crok al een aantal jaar aan een breder publiek debat over het grootste taboe van deze tijd “de opwarming van de aarde”. Volgens het IPCC is die geheel te wijten aan de expansiedrift van de mensheid en dus zouden we keihard op de rem moeten gaan staan. Crok; “Wij denken daar anders over maar we gaan die discussie nu even uit de weg. Jarenlang zijn we gestigmatiseerd als climat-change-deniers en daarmee kom je in een hokje waarna men niet meer naar je luistert. Vergelijkbaar met het corona-debat dat evengoed gepolariseerd is met kampen. Wij willen nu vooral praten over de haalbaarheid en het prijskaartje. Want dat prijskaartje is er getuige de berekeningen van nobelprijswinnaar William Nordhaus die pleit voor beleid dat gebaseerd is op het optimum, een gulden middenweg waar adaptatie van klimaatschade en het belang van de economie de meest gunstige samenhang hebben”.

Gehoor geven aan het voorstel van Nordhaus zal de 2050 doelen van de “Green Deal” niet dienen want die worden dan niet gehaald. Dat maakt het onderwerp vrijwel onbespreekbaar, aldus een pragmatische Marcel Crok die hoopt op meer draagvlak binnen de samenleving om er rationeel naar te gaan kijken.

In de uitzending komen Frans Timmermans, Ursula von de Leyen, Greta Thunberg en David Attenborough ook voorbij. “Dat maakt de uitzending een complete afspiegeling van de problematiek die in een sneltreinvaart wordt uitgerold op basis van ideeën zonder concreet plan van aanpak, besluit Marcel Crok.

Bekijk op onderstaand link de ontluisterende reportage van het GWPF waarin onomstotelijk werd aangetoond dat de vallende walrussen uit de BCC docu “Our Planet” geen relatie hadden tot climate change. Uit beelden van een latere BBC docu bleek dat de walrussen sprongen t.g.v. opdrijving door ijsberen.

Relevantie links uit de uitzending:

Essay “Onnodige Klimaathaast:

Onnodige Klimaathaast

Stichting Clintel:

Clintel Climate Intelligence

Green Deal:

https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/european-green-deal_nl

IPCC:

Home Page

Nobelprijswinnaar William Nordhaus:

https://www.nobelprize.org/prizes/economic-sciences/2018/nordhaus/facts

Ontmaskerende GWPF docu over de BBC manipulatie t.a.v. de vallende walrussen:

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; – burgerrechten in een spuitje – de surveillance toename – de testsamenleving – stigmatisering van andersdenkenden – polarisatie – de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

17 reacties

 1. BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal! Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

  Wil jij dat wij slagen in onze missie? Bekijk dan de video en steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen!

  Wil je op de hoogte blijven?
  Twitter: @blckbxnews
  Telegram: blckbxtv
  Facebook: blckbxnews
  Instagram: @t

 2. @BLCKBX could you change subtitles language to English it is currently set as DUTCH, many thanks for all you are doing to bring awareness to this big FAT lie!!

 3. Ursulla von der Leijen is een idioot die grote schade heeft aangericht als minster van defensie in Duitsland, verder heeft ze plagiaat gepleegd bij haar dissertatie. En co2 neutraal?Dat betekent dat er geen 1 mens in Europa is waanzinnige misbaksel. Daar is zij goed op weg om dat doel te bereiken samen met haar vriend Victor Dzau die miljarden heeft gekregen om zijn vaccine waanzin door te jassen Laten we beginnen types als haar als eerste te lozen.Deze groene waanzin zal heel veel mensen in de armoede storten, mensen eindigen letterlijk in de kou. Milieu kan ze niks schelen immers grote bedrijven zijn de grootste veroorzakers van milieuschade maar die blijven buiten schot en de burger betaalt. Komt daar nog eens bij een influx van migranten en tijd is rijp voor oorlog,hongersnoden, ziekten etc. Brave new world is knocking at the door.

 4. Hoeveel zouden de ouders van Greta hiervoor vàngen ?!?
  Ik houd m'n hart vast als Greta op een leeftijd belandt dat ze wat vaker zal gaan terug kijken op haar 'carrière ' .

 5. Het 'klimaatbeleid' is niet gericht op het tegengaan van 'klimaatverandering'. Er wordt een astronomisch hoge golf van geld (schuld) in de economie gepompt, zodat het huidige economische systeem nog even kan doormodderen en de (financiële) elites hun zakken verder kunnen blijven vullen. Daarnaast maakt het opleggen van klimaatnormen aan arme landen dat deze landen zich niet kunnen ontwikkelen omdat de energie daarvoor te duur wordt. Zo hopen de westerse elites hun dominante in de toekomst veilig te stellen. Het hele plan is top-down waardoor kinderen gehersenspoeld moeten worden om te gaan 'demonstreren' en miljoenen in NGO's als Extinction Rebellion moet worden gepompt om een grass-roots beweging te simuleren.

 6. De parallellen van de huidige Corona-mythe met de komende Klimaathysterie zijn overweldigend. Men nodigt de genoemde Nobelprijswinnaar nièt uit, maar de Zweedse puber, omdat de hele discussie voornamelijk van een moralistische en daarmee emotionele aard moet zijn en zeker niet v/e wetenschappelijke feitelijke aard màg zijn.
  Het beoogde effect bij de kiezer is daarmee vele malen groter, het komt dieper binnen, het beroert de mens en – zoals we nu met corona zien – trekt men de burger / kiezer veel sneller over de streep, nog VOORDAT zij/hij zelf gaat nadenken en zich zou kunnen begeven op terreinen zoals common sense, redelijkheid en de menselijke maat. En de wetenschappelijke feitelijkheid.
  Deze laatst genoemde zaken zijn echter een No Go area en taboe voor hen, die met zo weinig mogelijk kleerscheuren uit de komende financiële crisis wensen te komen !
  Nògmaals : het gaat allemaal over geld.

 7. Opwarming maar wel bomen kappen. Opwarming en grote wind molens bouwen. Waardoor er bijen en vogels dood gaan. Door de bijen sterfte ook geen natuur.

 8. Straks gaat door alle klimaatmaatregelen de welvaart weer achteruit, wellicht met meer klimaatdoden ten gevolge, waarop vervolgens de klimaatgelovigen weer kunnen zeggen; zie je nou wel er sterven zelfs meer mensen door klimaatverandering, het is nu echt super urgent 👍

 9. Uhm is overpopulatie niet een van de grootste problemen hedendaags? Is dat misschien ook waar de nieuwe wereld order meer macht gaat uitoefenen?

 10. Wat fijn om Dhr. Crok weer eens terug te zien ! Hij is wel eens aangeschoven bij Welschmerz en dat is nog steeds een podcast waar ik voor mensen wel eens naar terug verwijs, top!

 11. Als ik moet kiezen tussen een thoriumcentrale/kerncentrale of heel Nederland en de Noordzee vol met die windmolens dan weet ik het wel. Begin maar meteen met het afbreken van die vogelblenders 😁

 12. "We moeten naar 0% CO2 in 2050" > Nèt zoals we NU kunnen waarnemen is het NARRATIEF belangrijker voor de initiatoren van deze schijn-gezondheidscrisis, dan de FEITEN, die bv hier Marcel Crok te berde tràcht te brengen voor de daarop volgende AFLEIDINGS-PROGRAMMA, het Klimaat.
  BEIDEN gaat over geld.
  Er MOET veel gereset worden, maar de economische elite met haar politieke elite 'in the pocket' wil daar GEEN schade van ondervinden. En ze hebben daar miljoenen doden voor over !! NOG zo'n ònvoorstelbaarheid voor de gemiddelde MSM-verslaafde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *