6 reacties

 1. De weerstand tegen de kerken zal alleen maar toenemen omdat men vindt dat die solidair moeten zijn met andere sectoren. Maar hoe kan een christen het GEBOD van God naast zich neerleggen en het ADVIES van een van-God-losse overheid daar boven stellen..?!

 2. Nog door kracht nog door geweld maar door Mijn geest zegt YHWH !!!
  De meerderheid van de Nederlanders hebben de wetten en inzettingen van YHWH verworpen en hebben niet alleen ingestemd maar verheerlijkt zelf de meest gruwelijke zonde. De kinderen wordt op school geleerd dat dit normaal is en in de kerken leren ze dat deze overheid door YHWH is aangesteld en dat je daar aan moet gehoorzamen.
  Ook daar worden Zijn geboden geminacht en hebben ze door YHWH gegeven sabbat voor de roomse zondag ingeruild.
  Er staat geschreven eert uw vader en uw moeder. Maar als YHWH uw Vader is en het Nieuwe Jeruzalem uw moeder, waarom geeft u de eer die Hem toe komt dan aan de moeder van alle hoeren en geeft u hier mee te kennen dat u uw hemelse Vader minacht?
  Dat al deze rampen en verschrikkingen over de wereld en over Nederland komen heeft u dan ook aan u zelf te danken.
  Jesaja 24 vers 5 het volk des lands kwijnt weg. Want de aarde is ontwijd door haar bewoners, omdat zij de wetten hebben overtreden, de inzettingen ontdoken, het eeuwig vebond verbroken. Daarom verslind een vloek de aarde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *