Kind Positief…Hele Klas in Quarantaine? 3 Vrouwen Luiden Noodklok!

Wat als je kind een snotneus heeft en/of positief test op corona? De gevolgen zijn desastreus want jouw kind kan een hele klas voor 10 dagen in quarantaine sturen. Een kind kan die quarantaine verkorten tot 5 dagen mits het negatief test maar dan is een PRC-test dus een noodzaak. 3 vrouwen luidden de noodklok op hun eigen manier. Zo probeerde Linda Hollink (directeur van een basisschool en een kinderdagverblijf) de situatie bespreekbaar te maken bij haar bestuur maar dat bekocht ze met een ontheffing uit haar functie. Bestuurskundige Indira van Tongerlo zette een Facebook actie op touw die resulteerde in een bezoek van de politie om 21:30 uur. En psycholoog Hester Appelman maakte een oproep video die viraal ging op alle platformen.

Flavio Pasquino interviewde de 3 vrouwen – die tevens moeder zijn – over hun drijfveren om op te staan, de gevolgen van hun actie en hun opvattingen t.a.v. het overheidsbeleid waarmee de scholen nu geopend zijn. Verder geven de vrouwen ook een teken van hoop door een vergezicht te schetsen van een samenleving die bestaat uit autonomie en verbinden.

In de uitzending worden diverse fragmenten getoond waarvan we hieronder de linkjes hebben geplaatst:

De video van Linda Hollink bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie:

Lees hier de persoonlijke brief / verklaring van Linda Hollink over het incident:

https://us9.campaign-archive.com/?e=test_email&u=3984ac44c4da54d6ac1ad0548&id=257545cc8d

Kinderpersconferentie in het Jeugdjournaal, Mark Rutte & Hugo de Jonge:

Dit zijn de corona-regels voor basisscholen (Jeugdjournaal):

Politie in huis bij Indira van Tongerlo:

Politie aan de Deur, bij Flavio Pasquino:

Oproep Hester Appelman:

De schade van het beleid voor onze kinderen

WRR rapport, “Vertrouwen in Burgers”:

https://www.wrr.nl/publicaties/rapporten/2012/05/22/vertrouwen-in-burgers

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

26 reacties

 1. A) waarom een avondklok voor een virus dat niet kan klokkijken!
  B) waarom wordt voor dit levensgevaarlijke virus niet het belangrijke regime niet als eerste een frikandel door de strot geduwd!!
  Wel de lege spuiten even ter controle laten testen door de anti beweging!!

 2. Ik zeg dit tegen mensen die zich laten testen. 1 Er zijn veel false positives rond die testen en het virus is alleen gevaarlijk voor mensen met onderliggende ziekten. 2 Ik zie het als griep. Daar gaan we ook al jaren normaal mee om. Dus voor dit geldt hetzelfde. De rest is hype en angstzaaierij. Ik neem jou niks kwalijk hoor. 3 Maar ik zal me nooit laten testen. Hoe meer er getest wordt hoe meer gevallen en hoe meer regels voor een virus waarvan 98% van de mensen geen of milde klachten heeft. Het testen houd het probleem in stand. Er is namelijk voor mensen geen extra risico onder de 70 in vergelijking met de griep.4 Corona wordt voor andere doelen gebruikt. Namelijk een reset van de wereld en het financiële systeem en daar werk je indirect aan mee door je te testen. Alle zelfmoorden faillissementen eenzaamheid daar werk je indirect aan mee.Maar ik wil met klem zeggen dat ik je niks kwalijk neem. Ik heb mn zaken met vitamines en HCQ volledig op orde. Heb me uitgebreid voorbereid. Ik wil niks met onze criminele overheid te maken hebben.

 3. en als we naar het buitenland gaan, wat M Rutte regelmatig doet, als premier ..hoeft hij dan niet een test te doen, voor hij een vliegtuig ingaat?

 4. Ik vind dit niet meer normaal , zijn de ouders baas oner de kinderen.
  Het lijkt wel dat straks de kinderen naar de regering moet luisteren.😡

 5. Op bevel van het Nederlandse volk eisen wij met spoed dat de regeringsleiders als eerste nu gevaccineerd worden! Het is uiterst belangrijk dat juist zij met voorrang de vaccinatie krijgen!
  Het virus is immers zo gevaarlijk dat alles in het werk gesteld moet worden om de avondklok te handhaven!

 6. Alleen maar kippenvel bij het beluisteren. Jullie boodschap is wat ik ook steeds aan de scholen van mijn kinderen vertel, en aan mensen om mij heen.

  Dank uit mijn hart ❤️

 7. Ik doe niet mee met de gezondheids dictatuur. Dat betekent voor mijn familie geen testen waarmee de overheid meer macht opeist. Ik draag mijn masker half stok zodat ik boetes vermijd. Ik draag stickers die mijn verzet adverteren.

 8. Flavio u bent supergoed bezig met uw interviews… ik deel zoveel mogelijk in de hoop dat ( schaap ) Nederland wakker wordt en eens een keer niet de mainstream media geloofd

 9. Demonstreren mag niet? We hebben de technische mogelijkheden om iedereen te bewegen om op 2 maart alle winkels te openen. Als we met z'n allen tegelijkertijd opstaan is dit voorbij, klaar.
  Want wat is het volgende antwoord dan, militairen op straat? Nou, ook daar deinzen ze ook niet voor terug, dat hebben we met de boeren al gezien. #2maartopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *