Kijken! Van Haga houdt laatste VLAMMENDE speech voor 17 maart

🎬 “Zoveel Nederlanders zijn zoveel verloren door dit kabinet. Nu staan we op een democratisch kantelpunt. Kiezen we voor lockdowns, een avondklok en een v@ccinatiepaspoort? Of kiezen we voor Forum voor Democratie en krijgen we onze vrijheid weer terug?”

πŸ”₯ De keuze is aan u. Stem 17 maart Forum voor Democratie!

β–Ί TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​
β–Ί FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocra…​
β–Ί INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​
β–Ί TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​
β–Ί BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​
β–Ί GAB: https://gab.com/fvdnl​​
β–Ί WEBSITE: https://fvd.nl​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk

#Coronadebat #FVD #VanHaga

19 reacties

  1. Pas op met stemmen,als je op de vvd stemt en denkt dat je daar beter van wordt zul je bedrogen uitkomen.
    Alleen als je rijk bent hoeft je je geen zorgen te maken want die kunnen de leugens betalen.ben je niet rijk dan ben
    je binnenkort aan de beurt,ja ook jij ja.En dat zelfde geld ook voor het linkse partijen.Dat zijn net zulke grote bandieten.

  2. Had ze ook in de verkeerde envelope gedaan maar ben nieuwe wezen halen en tegelijk ze ingeleverd op het gemeentehuis .Zo op de brieven bus vond ik niet veilig .Deden wel moeilijk over een mk en kreeg er daar alsnog één die ik gelijk in mijn tas gedaan heb.Ik heb verder nergens aan meegedaan en gezegd dat ik niet meedoe aan het virus circus.

  3. Ik stem met alle liefde op Wybren van Haaga op 17 maart. Ik zou daarmee wel graag zien dat wanneer er een nieuw kabinet gevormd wordt waarbij mogelijk FvD daar deel van uit maakt dat deze zich hard maakt voor de strafrechtelijke vervolging van Rutte, de Jonge, van Dissel, Osterhaus, Bill en Melinda Gates en alle anderen die zich actief hebben schuldig gemaakt aan consequente mensenrechtenschendingen onder het mom van de bescherming van de volksgezondheid. Internationaal strafhof Den Haag, doe je werk. Deze mensen moeten worden opgesloten en mogen nooit meer op enige wijze deel kunnen nemen aan de maatschappij, laat staan daar invloed op uitoefenen.

  4. Geniale speech. Al had ik deze niet meer nodig om op Van Haga te stemmen. Mijn stem had hij al namelijk. Iedere weldenkene Nederlander zou dit toch ook moeten inzien?

  5. Inderdaad, moedwillige angstzaaierij om het volk te knechten.. Criminele regering die bewust disproportionele maatregelen heeft ingesteld, spoedwet en avondklok erdoor heen gedrukt… Met alle desastreuze gevolgen van dien… Dus stem niet op deze regeringspartijen… FvD, lijst 30… Nieuwe partij maar ook tegen dit regeringsbeleid.. Wat te denken van ons rechtssysteem waarbij kort geding na kort geding verloren wordt die leiden naar vrijheid?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *