Kijk terug: Rutte en De Jonge over coronamaatregelen

Demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge houden een persconferentie over de aanpak van het coronavirus. Er wordt onder meer verwacht dat de avondklok wordt verlengd. Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf​

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/​
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/​
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/​
Twitter: https://twitter.com/telegraaf​

#TELEGRAAF #CORONA #PERSCONFERENTIE

28 reacties

 1. Rutte toen mijn oma nog leefde (en ze is van berlijn gevlucht) waren er twee dingen erg eng, de avondklok (werd ook mede bepaald door de bezetters ) en tijden dat bommen werpers over vlogen en het helemaal zwart werd, duister, angst, verdriet en meer gaan we daar heen, als NEE gooi die avond klok weg stel iederen gerust haal die angst weg niet erin!

 2. De Jonge geef jezelf het RNA prik ga voor de spiegel zitten met een camera erachter en stuur iedere verandering door naar de eerste lijn en post het hier want ook jij kunt niet vooruit kijken. Geef niet iedereen de hoop op "De vaccine is heilig en nog meer gebabbel" er zijn alternatieve die ik, maar niet van jou hoor, je bent geen arts en zeker geen Einstein of profeet.

 3. Ja en toch stemt Nederland op de VVD en D66, dus heel het land vind mondkapje en corona regels normaal terwijl 97% safe is.
  Het word gekker en gekker.
  Dit is niet mijn Nederland.
  Ik zit tussen de verraders

 4. Brr engeland gaat weer open, Duitsland heel apart niet bang voor het Engelse variant dus jullie liegen dat jullie barsten f narcisten. Corona onder ons JULLIE die bepalen voor ons!

 5. Elite Pionnen aan het woord zoals altijd… haha en toch maar blijven proberen he… wat een mannen… In deze nieuwe oorlog.
  Starten wij een nieuw verzet.
  We zullen vrijheid krijgen, of sterven terwijl we er voor vechten.
  WEG MET DE POPPENKAST

 6. Ik kijk nu naar Rutte bij Jinek
  Het is ongelooflijk hoe hij manipuleert met alleen maar lachen en verdraaiingen
  Hij is beter dan Joseph Goebbels ten tijde 30/45
  Dat een heel volk hier voor valt

 7. Je denkt politiek? Stemrecht? Ondertussen hebben ze allang een agenda waar jij niks van weet. Leuke manier om je te laten denken dat je recht hebt en daarbij zogenaamd een verschil maakt met je stem. We leven nog steeds in een romeinse kalender en tijdperk daarbij had je ook een senaat wat ze nu eerste en tweede kamer noemen en kijk daarbij ook hoe het volk in opstand ging net als nu er is niks nieuws onder de zon. Ga je maar eens verdiepen in geschiedenis hoe dat ging dan zie je zelf dat alles gaat om pride, mind control (slavery), kingdoms, posities wickedness in high places waar je niks van af weet. Belasting? Zeer goed voor de economie of voor de leaders of this world? jij als slaaf je procenten inleveren. Zelfs jesus betaalde belasting aan Tiberius Julius Caesar Augustus. De leaders of this world hun tijd is kort en de dagen worden sneller. Niks klimaat verandering. Judgement is coming. Als er een begin is er ook een midden en een eind BC EN AD noemen ze het ook wel. Welkom in de eindtijd denk maar niet dat god komt met lovie lovie kissie kissie. Hij is geen cesare borgia zogenaamd jesus. Ooit gehoord van Iconoclasme (Beeldenstorm)? De devil heeft velen misleid for it is a number of a man (666?) 666 Means imperfection and that man is gonna be revealed. Succes eerste en tweede kamer ik zie jullie all lekker slippen in het nieuws en je nieuwe wereld order gaat dit keer niet lukken. Je hebt gedronken uit de beker (US european us allies) 10 landen die de slavetrade hebben verhandeld en je judgement is coming.
  "Matthew 10:34 Think not that I am come to send peace on earth: I came not to send peace, but a sword."

 8. Vandaag heb ik de kandidatenlijst binnen gekregen voor de komende verkiezingen in de kieskring Maastricht en wat schets mijn verbazing, FVD staat achter in de lijst op nr 13. Ze doen werkelijk alles om aan de macht te blijven.

 9. Ze spreken niet meer in cijfers
  Maar
  De aantallen
  Zorgelijk hoog
  De Britse variant zorgelijk

  8 cojona patiënten per ziekenhuis en de zorg is overbelast.
  De premie en het eigen risico blijven wel stijgen.

  Wanneer de zorg geen kwaliteit en/of kwantiteit kan leveren MOET DE PRIJS OMLAAG.

  Ambtenaren en verzekeraars hebben het tot een pervers verdienmodel gemaakt.
  Wel premie innen maar GEEN ZORG leveren.

  De aantallen dalen al 4 maanden en zijn zeer stabiel onder de 2000 waarvan 500 ic gevallen

 10. Neem de vaccins of verlies uw baan: de medische politiestaat van Bill Gates maakt zijn bedoelingen duidelijk

  The New England Journal of Medicine kruipt achter het snode plan van Bill Gates om eigenaar te worden van elk menselijk wezen en hen voor onbepaalde tijd te laten vaccineren. Het totalitaire plan, gepubliceerd in het prestigieuze medische tijdschrift, onthult strategieën om de naleving van het Covid-19-vaccin op individuen en gezinnen af ​​te dwingen door middel van manipulatie, dwang, gederfd inkomen en sociale uitsluiting.

  Klinische studies zijn al uitgevoerd om te bepalen wat de beste manier is om de bevolking te dwingen zich te houden aan aanstaande experimentele RNA-modificerende injecties. Dit document waarschuwt dat 'niet-naleving een boete zou moeten opleveren', waaronder isolatie en gederfde inkomsten. Het document roept op om sancties 'relatief substantieel' te maken, waaronder 'schorsing van het dienstverband of bevelen om thuis te blijven'. De auteurs van de NEJM-paper zijn afkomstig van Yale, Stanford University en Indiana University – instellingen die worden gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, de verplichte vaccin-fanaten die geïnteresseerd zijn in populatiecontrole en eugenetica.

  Bill Gates publiceert zijn spelplan om mensen te verzwakken tot naleving

  Event 201, georganiseerd door Bill Gates in 2019, legde de basis om 7 miljard mensen op de planeet te vaccineren met behulp van pandemische berichten. De aankomende vaccintechnologie is een nieuw RNA- en celmodificerend platform dat ribosomen van menselijke cellen herprogrammeert om eigenschappen van virale spike-eiwitten te produceren, waardoor experimentele immuunresponsen worden versterkt. Verplichte vaccinatie is niet alleen openlijke controle over het lichaam en de geest van mensen (menselijke slavernij), maar de wetenschap zelf is een vorm van fysiologische slavernij, waarbij het menselijke immuunsysteem opnieuw wordt geprogrammeerd om afhankelijk te zijn van het voortdurende gebruik van RNA-therapie-injecties en hun experimentele aanpassingen van menselijke cellen .

  Bill Gates en zijn eugenetische vrienden willen menselijke naleving, en dat begint met het verzwakken van de bevolking met bedreigingen voor hun levensonderhoud, zoals blijkt uit de totalitaire reacties op de volksgezondheid in 2020. Gezonde mensen worden bedreigd met huisarrest, isolatie van hun familie en vrienden , zuurstofreductie door middel van verplichte maskerdreigingen, naast andere beledigende negatieve versterkingen die naleving van een medische politiestaat afdwingen en een gedwongen vaccinatie nieuwe wereldorde. Mensen zijn gedwongen te geloven dat ze hun vrijheid terugkrijgen zodra er een vaccin beschikbaar is, en het is dit soort dwang dat de antithese is van waar vrijheid werkelijk om draait. (Gerelateerd: Klinische onderzoeken tonen aan dat meer mensen symptomen kunnen krijgen en in het ziekenhuis worden opgenomen door Moderna's mRNA covid-19-vaccin dan door een theoretische infectie.)

  Werkgevers zullen worden bedreigd met sluiting en rechtszaak totdat ze werknemers dwingen zich te laten vaccineren

  Omdat mensen in 2020 over het algemeen andere nutteloze medische edicten hebben nageleefd, erkennen de centrale vaccinplanners dat vrijwillige maatregelen in eerste instantie zullen werken. De krant herinnert eraan dat er aan 'zes inhoudelijke criteria' moet zijn voldaan voordat de staat mensen kan dwingen om door middel van straf te vaccineren. In eerste instantie zullen mensen hun hoede laten vallen, omdat het plan in eerste instantie is om 'vrijwillige opname aan te moedigen … met behulp van middelen zoals openbare voorlichtingscampagnes en gratis vaccinatie.'

  Degenen die in eerste instantie niet voldoen, zullen de schuld krijgen van toekomstige uitbraken van aandoeningen van de luchtwegen en toekomstige kunstmatige uitbraken veroorzaakt door overgevoelige, vals-positieve PCR-tests die doorgaan met het detecteren van niet-besmettelijk viraal afval dat alleen pandemische berichten bestendigt. Zodra deze andersdenkenden sociaal worden uitgesloten, zullen ze voldoen. Anderen zullen uiteindelijk overtuigd zijn om zich te onderwerpen, omdat het ‘voor het welzijn van iedereen’ is. Ze willen niet het label 'anti-wetenschap' krijgen en de outcast onder hun leeftijdsgenoten zijn.

  Als deze plannen niet werken, lopen werkgevers het risico de volksgezondheid in gevaar te brengen als ze hun werknemers, verkopers en / of klanten niet dwingen zich aan het vaccinprotocol te houden. Werkgevers, die bang zijn te worden gesloten of aangeklaagd wegens het niet toepassen van de CDC-regels, zullen mensen uiteindelijk tot huisarrest of ontslag dwingen. Deze beledigende dwang wordt al uitgeoefend met protocollen voor sociale distantiëring en maskerende mandaten, die bedoeld waren om de menselijke naleving te meten voordat het vaccin beschikbaar werd gesteld. Deze financiële druk en druk op het levensonderhoud zullen uiteindelijk de naleving van vaccins op grote schaal afdwingen, tenzij de mensen in opstand komen en een einde eisen aan de medische tirannie.

  Bron: The New England Journal of Medicine. Ensuring Uptake on Vaccins against Sars Cov-2.

 11. "Project Covid-19" einddatum: 29 april 2025. Dit stond op de website van de Rijksoverheid, geplaatst in 2015. Ik heb de link nog steeds, maar ze hebben de boel flink aangepast, nadat het begon op te vallen.

 12. Kijk ze daar staan Hepie & Hepie. Wanneer nodigen jullie Klaus Schwab nou is uit? Je kan net zo goed hem het verhaal laten doen.

 13. Tot het blijkt dat die vaccinaties die ze nu gebruiken over 3 a 4 jaar mensen eraan overlijden. Ze testen letterlijk op andere mensen proef konijnen ik laat me niet prikken ik prik hun 😅 zul je maar zien dat ze het ook nog eens gaan verplichten gekke wezens alsnog weigeren

 14. De democratie van ons land is zwaar verkankert mensen! De regering luistert naar het RIVM -> die luistert dan weer naar het WHO -> de WHO luistert naar hun grootste donateur -> en die donateur komt van het WEF en zijn naam is Bill Gates. Wakker worden mensen dit is geen complot meer, maar realiteit!! Het is een simpel keuze…stem FVD of voor nog meer bedrog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *