"Kenmerkend voor de totaal losgeslagen politiek" – JENSEN

I Amsterdam gaat weg, maar waarom? Thierry Baudet en Jensen bespreken deze kwestie.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s: http://r.tl/1QpwCNi

Bekijk de hele aflevering op RTL XL: http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/jensen-10904

Website : http://www.rtlxl.nl
Facebook : https://www.facebook.com/RTLXL
Twitter : https://twitter.com/rtlxl
Nieuwsbrief : http://www.rtl.nl/service/xl/nieuwsbrief/

In deze video:
Robert Jensen

11 reacties

 1. Men zou eens moeten kijken naar de rotte marxistische oorsprong (inborst) van GroenLinks. Daar zouden de campagnes van de rechtse partijen zich op moeten richten. Demoniseer GroenLinks met hun eigen marxistische ideologie!

 2. GroenLinks is een collectivistische communistische rot partij!

  Die overwegend witte ‘domme’ meisjes die er op stemmen zouden iets minder moeten uitgaan van hun gevoel en i.p.v. daarvan iets meer moeten uitgaan van hun verstand. Maar goed, als je geen verstand hebt dan kun je het ook niet toepassen.

  Men zou eens moeten kijken naar de rotte marxistische oorsprong (inborst) van GroenLinks. Daar zouden de campagnes van de rechtse partijen zich op moeten richten!

  Demoniseer GroenLinks met hun eigen ideologie!

 3. Die Jensen is een programmamaker van het tweede garnituur. Dom en weinig inspirerend. Hij kan niet in de schaduw staan van DWDD, Jinek of Pauw. Typisch RTL. Bagger televisie waar geen hond naar kijkt.

 4. Het is zo makkelijk om de wereld af te schilderen in ' links' vs 'rechts', politiek kent gelukkig vele stemmen en gezichten. Alles mag ook gezegd worden en FvD mag zeker bestaan. Maar ik hoop wel dat deze mensen nooit mogen regeren.. hebben zo'n eenzijdig wereldbeeld dat kan alleen maar fout gaan.

 5. Wat ik nooit heb begrepen aan alle anti 'linkse' retoriek: hoe kan je niet staan voor idealen als gelijkwaardigheid, veiligheid en verdeling van de welvaart?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *