13 reacties

 1. Die bolle kan nu wel inpakken. Hij zal nu toch eindelijk een ander business moeten zoeken.
  Misschien eens een echte baan! Buschauffeur is wel iets voor hem of heftruckchauffeur, Of wat dacht je van vrachtwagenchauffeur.
  Dat laatste is natuurlijk erg moeilijk want daar moet je een hoop voor leren; en met zo een dikke kop is het voor informatie heel erg moeilijk om door te dringen.
  Je bent in ieder geval al voorgedragen aan de commissie.
  Ik weet niet wat je straks gaat doen maar succes!

  https://nos.nl/l/2336864

  Doeiiii Dikke Drammer

  😁😆🤣

 2. zal het je nog sterker vertellen. 1 uur snachts stopten ze met tellen en nog geen 3 uur later had biden de voorsprong. ze zouden de dag erna om 10 uur sochtends gaan verder tellen. ze zijn maar 1 half uur gestopt met tellen. alle poll watchers (mensen die de stemmen tellen controleren dat het allemaal legaal gebeurd) waren dus al naar huis gegaan. toen zijn ze direct weer begonnen met tellen.

 3. Youtube verlaten volgens video #254? Niet dus, want geld stinkt niet. Praten over geen reclame en ondertussen de aanzienlijke inkomsten van de views verzwijgen. Daarbovenop komen de inkomsten uit de merchandising. Als je dan werkt met een klein team, dus 1 producer/editor en werkt in een vaste ruimte met groen doek, dan zijn de uitgaven minimaal en de inkomsten maximaal. Ook hoeft een goede viewer niet veel te kosten en extra bandbreedte al net zo min. Binnenkort meer hierover. En het is je best gegund hoor. Wat steekt is het niet eerlijk zijn. Over je zogenaamde vertrek op YouTube, je inkomsten, enz.

  Voorbeeld: je leest in een uitzending (eindelijk weer eens) een email voor van iemand die de show niet op tv kan bekijken en dat je dat niets kan schelen en dat hij maar op moet rotten. Aan het einde laat je weten juist hard bezig te zijn om de speler geschikt te laten maken chromecast, zodat ook via tv kan worden gekeken. Dat is hypocriet en onaardig naar jouw (te) trouwe gasten. Overigens iser helemaal niet perse extra software voor nodig. En geschikte zeer luxe spelers zijn er ook al heel lang. Betalen voor de licentie, de speler evt. wat laten customizen voor je site, die er overigens niet zo duur uitziet, en go for it. En net als vele BIGyoutubers die alleen voor het geld gaan, zoiets is een kwestie van tijd! Natuurlijk is het lekker cashen met veel filmpjes. Voorbeeld voor de kijkers/lezers: 1 youtuber filmpje die gedurende 3 minuten wordt bekeken door ongeveer 999K kijkers is +/- $ 3.000. Er zijn wel wat extra factoren, of er bijv. ondertussen subscribers bijkomen en of men op like/dislike klikt en het totaal aantal subscribers. In het geval van dit Jensen Show kanaal brengt het filmpje dan globaal zo'n $ 1.200 op. Als je hier per dag op uitkomt en dat ik bijv 20 filmpjes om het laag 🤣😂 te houden, dan kom je op zo'n $ 24.000. De verkoop van de kleding, die relatief duur en met extra winst wordt verkocht, komt hier nog bovenop. De uitzendruimte heeft een vaste setting, waarmee die kosten minmaal oftewel extreem laag zijn. De rest kan allemaal naar personeel en dat zijn heel weinig mensen, weet ik uit zeer betrouwbare bron. De rest kan in de sok. De website e.d. zullen de kosten niet zijn zo te zien, of je wordt hiermee een pootje uitgetrokken.

  Zelfs je lichaamstaal zegt het al, aldus een vriend van mij die gedragswetenschap en lichaamstaal bij defensie doet. Zo zou je dezelfde lach, gelaatsuitdrukking en lichaamstaal hebben op het moment dat je zegt het krap te hebben en dat de show veel geld kost, als eerder bij RTL-Unileverworst tijdens het in de maling nemen van een gast. Al dan niet met de hulp van Jan Paparazzi.

  Wees gewoon eerlijk, dat duurt het langst en alleen dan blijft je verhaal geloofwaardig.

 4. Trump is het tegenovergestelde van iemand met karakter, iemand met karakter accepteert het als hij verloren heeft, Trumps ego kan het simpelweg niet verkroppen dat hij verloren heeft en daarom blijft hij vasthouden aan dit soort onzintheorieën.
  Je noemt dat Trump voor stond op Biden als teken dat er gefraudeerd is? Hillary stond eerst ook royaal voor op Trump mocht je het vergeten zijn. En ja, er kwamen nog een hoop stemmen binnen per post waar men vooraf al van wist dat die voornamelijk naar de Democraten zouden gaan. Alleen als je die bestempelt als 'illegaal', wat ze natuurlijk niet zijn (Trump heeft zelf in het verleden ook per post gestemd, was dat ook 'illegaal'?), kun je een flinke marge afstelen van Biden, al wint ie zelfs dan nog

 5. Jensen: Laat nou maar eerst de rechters zich uitspreken over eventuele fraude bij de USA verkiezingen.
  Rechters: geen sprake van fraude
  Jensen: Negeert verdere berichtgeving omtrent verkiezingen USA

 6. Ach Robert, president Trump is geen globalist, tegen abortus ook nog, houdt van de mensen, staat derhalve iedereen in de weg. Als hij aanblijft, valt het hele reset-gebeuren in duigen. De wereld in rep en roer. Ik vrees het ergste, eerlijk gezegd. Biden is degene die niet zal wijken. Beter gezegd, de verborgen poppenspelers die hem als de harlekijn gaan gebruiken, laten niet gebeuren dat Trump aanblijft. Ik vrees dat het zo is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *