18 reacties

 1. Sir Tim Berners-Lee heeft inmmdels de respectabele leeftijd van bijna 65 en gaat bijna met pensioen als hij klaar is met les geven bij CERN.
  Deze man is geniaal en zal zich weinig bezighouden met wat er op het internet speelt.

  Het staat je overigens vrij een protocol te schrijven met je eigen encryptie methodes, opensources is gewoon een optie hoor, je bent van niemand afhankelijk als je het echt wil. Het probleem tegenwoordig is dat mensen liever wat dom's roepen wat ze in andere slechte filmpjes horen in plaats van echt de moeite nemen het te te snappen.
  Dit is het probleem en gaat ons eigen einde worden, hier hebben we "de grote boze macht" echt niet voor nodig,

  Atheisme heeft niks te maken met een plaatsvervangend geloof, juist het tegenovergestelde, we willen het weten, niet geloven. Sir Berners-Lee ook christelijk opgevoed maar staat hier ook achter.

  Hoor je je zelf spreken? Ik ben zeer kritisch over het vaccin , dingen die er spelen maar hier word zo veel waanzin in de blender gestopt dat ik me bijna niet kan voorstellen dat je je zelf wel serieus neemt. Probeer eens een stukje documentatie over de onderwerpen 5G / Internet en telecommunicatie of trek gewoon eens wat grootschalige onderzoeken op NCBI open. Dan zie je dat 9 van de 10 argumenten volledig uit de lucht zijn gegrepen.

 2. Zou de mens in zijn zoektocht naar de waarheid “vastigheid”niet per definitie te kort schieten als het om de wereld problematiek gaat? Stond er niet in de bijbel: oordeel niet?

 3. Hans je bent wéér goed, het spreekwoord zegt hoe groter het geest hoe groter het Beest 👍👍👍👍👍👍🙏🙏🙏🙏🙏

 4. Kindertjes van de staat, is nog even wat belangrijker dan de financiën lijkt mij, dus om dat even te benoemen is niet ook echt onbelangrijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *