17 reacties

 1. waarom laat heel Nederland zich de wet voorschrijven door die paar poppenkast figuren in Den Haag, wij zijn toch met veel meer mensen. Wat willen ze beginnen als we met z,n allen tegengas gaan geven?

 2. Vraag…14 januari 1ste brief verstuurd 5G, bevestiging gekregen dat deze is ontvangen op 15 januari. Niks terugontvangen. Kan ik de tweede brief versturen zoals jullie deze hebben opgesteld?

 3. waar zijn de tijden van Cornelis en Johan dewitt gebleven die door het volk uit mekaar werden getrokken, de goede oude tijd ,ik zie het weer helemaal voor me bloody HELL.

 4. Deze overheid is satanisch, en doet wat de satan wil: de mensen, NAAR GOD'S evenbeeld geschapen,( iets wat satan niet kan,) om de mensen uit te roeien. Zijn tijd is nog kort, vóórdat JEZUS /GOD ZIJN VREDE-RIJK gaat stichten. Lees de BIJBEL, Openbaringen 20 oa.

 5. Nee we gaan in deze toestand niet uit komen ….want we gaan nu eerst het virus naar landen vernoemen en dan is het een type a.b.c.d.e.f.g.h ect ect ect iedereen is de lul …het volk …de boeren…. ziekenhuizen hebben het niet druk …..das is niet waar

 6. joost Knevel was bombshell Hans, zonder
  17de letter, nul keer over gehad.
  dit lijkt n kantelpunt uit juni, of juny. mag BODEGRAVEN ook niet??

 7. zwijg van horeca ondernemers, ik ben mn zaak al kwijt, het zijn de grootste lamzakken die werkelijk NIETS doen behalve lijdzaam toekijken, haast niemand die ons steunden om acties te ondernemen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *