15 reacties

 1. Wow..Deborah..heb nu pas de tijd om het hele filmpje af te kijken…zΓ³ mooi en bemoedigend. Het is precies hoe ik het ook ervaar Γ©n zie.
  Heb jaren als verzorgende IG gewerkt. Nu zorg ik voor mijn gezin. Maar mijn zoon werkt tijdelijk in een verpleeghuis waar meerdere bewoners vervroegd om euthanasie vroegen of suΓ―cidaal werden.
  Mooi om krachten te bundelen!
  Wens je Zijn zegen toe!

 2. Deborah.Je bent een held in mijn ogen.Ik werk zelf ook in de zorg.Ik heb mij laatst wel laten testen.Maar ik doe het nooit meer.En ik laat mij niet vaccineren.Hoe het gaat lopen op mijn werk weet ik niet.Ik werk als huishoudelijke hulp.πŸ™πŸ’–

 3. Collega’s op de vloer zijn zeer angstig,doen geen onderzoek ,laten zich testen,en vaccineren ,is geen doorkomen aan ,en beschuldigen mij als complotdenker,,mag nu niet meer komen vanwege niet dragen mondkapje..

 4. Met ingang van de mondkapjes plicht perv1/9 op de werkvloer, heb ik pertinent geweigerd. Voorbereid voor ontslag maar de consequenties bleven uit. Bijna alle collega's doen er niet aan mee. De vaccinatie kunnen we niet tegen houden maar blijf krachtig en lever dan bewijs over deze misdaden. Geef informatie aan degene die't wil horen. Verspil geen energie.

 5. πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– WWG1WGA

 6. Amen! Maranatha. Kom Jezus kom spoedig.
  Ik maakte/maak nog vergelijkbare dingen mee als Deborah. Heftig op alle vlakken. Ik wil hier niet op ingegaan, for obvious reasons, maar zou ik willen in contact komen met jullie voor morele steun. Een ding is zeker: we hebben een almachtige God, Jezus Christus, die met Zijn kinderen is en zorgt voor hun in alle tijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *