3 reacties

 1. Als jullie liever in spanning blijven mag dit bericht verwijderd worden.
  Voor wie het te veel stess geeft, lees verder. Dit is volgens mij 1 van de Trumpkaarten die gespeeld wordt.

  ‘CHECKMATE’
  Deze Trump-Card wordt gespeeld. Het is briljant eenvoudig.

  (Deze analyse is knip-en-plak, gecombineerd met kennis, kunde en teveel tijd door de lockdown. Rutte, is er toch 1 iemand die je bedankt voor je 10 jaar eh…. 10 jaar aanwezigheid.)

  Volgens sectie 3 van de 14e wijziging van de grondwet van de Verenigde Staten,
  "Niemand mag een senator of vertegenwoordiger in het Congres zijn, of kiezer van president en vice-president, of een ambt bekleden, civiel of militair, onder de Verenigde Staten of onder een staat die, nadat hij eerder een eed heeft afgelegd, als lid van het Congres, of als een officier van de Verenigde Staten, of als een lid van een wetgevende macht van een staat, of als een uitvoerende of rechterlijke ambtenaar van een staat, ter ondersteuning van de grondwet van de Verenigde Staten, hebben deelgenomen aan opstand of rebellie tegen de hetzelfde, of hulp of troost gegeven aan de vijanden daarvan. "

  Verkiezingsfraude zou onder normale omstandigheden een ernstig misdrijf zijn, maar in een actieve staat van oorlog zou het als een daad van verraad worden beschouwd.
  Denk terug Re: Kavanaugh conf. hoorzittingen.
  Wat zijn de vereisten voor een burger om wegens verraad te worden berecht?
  We bevinden ons sinds 2001 in staat van oorlog.

  Pelosi en alle andere leden van het Congres zijn NIET MEER leden van het Congres, ze hebben hun rechten en ambten verspeeld door een daad van VERDRAG te plegen!

  Ze zijn niet langer wettige leden van het Congres, dankzij sectie 3 van het 14e amendement. Ze worden nu beschouwd als vijanden van de Republiek die een buitenlandse mogendheid hebben geholpen bij het stelen van verkiezingen.
  Als je een daad van verraad hebt gepleegd, verlies je je rechten als Amerikaan.
  Je hebt geen rechten.

  Militair recht versus burgerlijk recht?
  Elk bewijs is toelaatbaar in een militaire rechtbank, dus Pelosi's gestolen laptop, samen met de andere 11 gestolen laptops, kan in haar militaire tribunaal worden gebruikt, samen met al het andere dat Pelosi heeft gedaan, om haar en de anderen voorgoed op te sluiten.

  De geschiedenis zal laten zien dat Donald Trump elke legale manier heeft geprobeerd om deze crisis tegen onze grondwet op te lossen. Het zal aantonen dat alle anderen deze daad van verraad niet hebben aangepakt. Hij probeerde dit vreedzaam op te lossen. Zijn enige toevlucht was om het leger te gebruiken, maar het zal een WETTIG gebruik van het leger zijn, aangezien deze mensen hun eden hebben gebroken en VERDRAG en VERZEKERING hebben gepleegd.

  President Donald J. Trump is WETTELIJK VERPLICHT hiernaar te handelen vanwege zijn eigen eed aan de Grondwet, om onze Republiek te beschermen tegen buitenlandse EN BINNENLANDSE vijanden.

  De misdaden op hun aanklachten zullen lezen; VERDRAG, SEDITIE en MISDADEN TEGEN DE MENSHEID.
  Als de hele wereld erachter komt dat ze een virus hebben gelanceerd om verkiezingen te stelen, zal de Grote Ontwakening beginnen. Ze hebben hun lot bezegeld.

  ‘CHECKMATE’

  Hoe een strategisch briljante 5D-schaker het land De Verenigde Staten 🇺🇸 weer een toekomst geeft en daarmee tevens de weg vrijmaakt naar de hele wereld bevrijden van de wijdverspreide communist-satanische-cabal onderdrukkers ‘new world order/ WHO / UN / Wereldbank / EU / Big tech / Big pharma / Big oil .

  ‘The Best has yet to come’

  Now, Sit back, relax & enjoy the show 🍿🍿🍿

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *