17 reacties

 1. Geweldig,jongens!
  Mijn 3 Hollandse Helden:
  Micha Kat, Wouter Raatgever en Hans Meier ..
  Jullie zijn echte kanjers!
  De waarheid moet gezegd worden!👍😊

 2. Micha, ik wens jou heel veel kracht, wijsheid en de bescherming van Michael die over dit aardetijdperk de scepter zwaait in dienst van Christus. Moge gerechtigheid, liefde en waarheid heersen en het koninkrijk Gods op aarde gegrondvest worden. Amen 🙏

 3. ik snap niet waarom alle burgers die staafje diep in jóuw neus dwingen je kunt gewoon bloed prikken en dan weetje naar een paar dagen of je besmet bent ik vind dat héél.verdacht ik heb de afgelopen jaren bloed geprikt kijk of mijn hoger bloeddruk te hoog was en waarom het niet naar beneden daalt en kijken of mijn suiker te hoog is de artsen kunnen al jaren kijken wat er mis is met jóuw lichaam mijn adoptie vader werd ziek bloed onderzoek gedaan hij had darm kanker gekregen hij is helaas in 93 overleden de artsen kunnen bijna aller soorten ziektes ontdekken in jóuw bloed mijn excolega heeft in november een test moeten doen ze woont begeleid, haar begeleidster is besmet geraakt zij had corona virus bij haar was het heel erg nou mijn excolega heeft die test gedaan ik zei hoe was dat nou niet fijn het begon te branden in haar neus en keel en ze kon daarna niks ruiken dat is vreselijk ik ga echt niet zo een staafje in mijn neus laten daar zit chemische stoffen in mensen jullie moet echt goed nadenken er over het is gewoon gif ik ga dat echter niet doen waar ik benieuwd naar ben de mensen die allemaal zich laten teste ik ben benieuwd hoe het met die mensen gaat in 2021😱🤔🤦‍♀️

 4. Blij dat je vrij op borg bent Micha en suc6 as vrijdag in de rechtbank! God is with you and us all:)Over de PCR test: er loopt wel een rechtszaak inzake deze pcr-test door Viruswaarheid. Uitspraak 9 december. Kwaadwillend praten over anderen in dit geval lijkt mij niet op zijn plaats. Focus op het grote doel: onze vrijheid en misstanden/corruptie aan het licht brengen en bestraffen! Dat is mijn mening…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *