19 reacties

 1. Niet vaccineren, massaal.
  Met radio frequentie 5/6G kunnen ze straks niet alleen mind controll, maar ook aanvallen op je lichaam/ martelen uitvoeren. Je geest zal geen rust kennen, ook s'nachts.
  Mensen zullen de dood zoeken, maar kunnen het niet vinden, doordat ze de controle over zich verloren hebben.
  In openbaringen, in de bijbel, staat dat duidelijk beschreven.
  Degene die het accepteren, accepteren het teken van het beest(leefsysteem)/accepteren is aanbidding ervan.
  Satan wil de tempel van god (menselijk lichaam) vernietigen /bezit nemen.
  Daarna zul je nooit meer gods genade kunnen krijgen en is er geen weg terug.
  Op zeker moment worden ongevaccineerden van de aarde verwijderd/beschermd en zal God de schaal uitgieten dat verschrikkelijke gevolgen zal hebben op gevaccineerden /met het teken van het beest.
  Zo lang mogenlijk weigeren mensen en ontvang gods genade via de redder Jezus met zijn terugkeer.

 2. Wat nieuws berichten in het kort vandaag met wat comments!!!!!!!!

  Telegraaf:
  Trump niet welkom in golfresort in Scotland rond inauguratie Biden:  De Deep State schijt 3 kleuren stront

  AD:
  Verpleeghuis en Familie weten straks niet welke zorgmedewerker is gevaccineerd: Lekker belangrijk nieuws NIET DUS!!!!!

  Het Parool:
  Rutte: niet hoopvol over wat na 19 januari:  hahahaha tuurlijk niet wat denken jullie  binnen blijven en BEK HOUDEN!!!!!!!!

  AD:

  Eva Jinek: 'Roddels over zwangerschap beledigend tot op het bot'  :   Wie de bal kaatst…………………hoppa

  FVDér Van Haga 'totaal verbijsterd' over besluit van Hiddema:   Laat 't ook eens anders zijn………vuurtjes stoken……………….we gaan 't zien

  RTL:

  Zij kregen al een vaccinatie-oproep binnen: 'Iemand moet de eerste zijn'………Het voelt een beetje gek(waarschijnlijk door de frikandel)…Spannend……….mezelf en anderen beschermen(hoe dan?)……….aanmeldingen stromen binnen(!!!!!!?????)   'hehe, eindelijk'………………' Zo snel mogelijk het land uit'(wat?  De niet in Nederland geboren niet werkende?  of?   zeg 't maar…….)

  De Telegraaf:

  Trump draait zijn Vice President Mike Pence de duimschroeven aan:       Waar halen ze dat bericht nu weer vandaan(kijk ook eens naar het kanaal van Trump op YouTube!!!)
  https://www.youtube.com/Donaldtrump/videos

  en dan heb ik nog niet eens alle BULLSHIT berichten genoemd,  want het is de grootste BAGGER

 3. Presidenten in Amerika worden zo ook opgeleid want ze komen allemaal van dezelfde school
  Er komt 1 zakenman ertussen en ze hebben de popen aan het dansen. In schattigs fout.

 4. Lin Wood in zijn Tweets ( vrije vertaling)

  4 January)

  De prijs voor het spreken van WAARHEID kan hoog zijn. Uiteindelijk kan het iemands leven en dat van zijn of haar familieleden en vrienden in gevaar zijn of verloren gaan.

  Ik vraag om uw gebeden dat de Almachtige God mij, mijn familieleden en goede vrienden bedekt met Psalm 91-bescherming.

  *****

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  Ik heb met verschillende individuen de WAARHEID gedeeld die ik tot jullie zal spreken. Mij ​​vermoorden zal NIET voorkomen dat de WAARHEID wordt onthuld – het zal alleen de vrijlating door vele anderen teweegbrengen.

  Ik vraag

  @RealDonaldTrump

  Om onmiddellijk een eerlijke speciale aanklager te benoemen om gerechtigheid na te streven.

  *****

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  Ik geloof dat opperrechter John Roberts en een groot aantal machtige individuen over de hele wereld worden gechanteerd in een gruwelijk plan met verkrachting en moord op kinderen die op videoband zijn vastgelegd.

  Ik heb de sleutel van de bestanden met de video's. Ik heb deze informatie ook gedeeld.

  *****

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  Dit chantageplan wordt uitgevoerd door leden van 10 van 's werelds meest bekende en ‘elite’ inlichtingendiensten.

  Een van die groepen is gehackt door een groep die bekend staat als Lizard Squad. De chantagebestanden van verkrachting en moord werden door deze groep verkregen en er werd een kopie verstrekt aan Isaac Kappy.

  *****

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  De afpersingsdoelen worden benaderd met een pistool, een kind en een camera. Het doelwit krijgt de opdracht het kind op video te verkrachten. Het doelwit krijgt vervolgens de opdracht om het kind op video te schieten. Het doelwit is dan eigendom van en wordt gecontroleerd door de afpersers totdat het bewijs van afpersing zijn waarde verliest.

  ******

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  Nadat Kappy de gehackte bestanden had ontvangen van een lid van Lizard Squad, gaf hij bestanden aan een vriend en de coderingssleutel aan een andere vriend. Hij verstrekte deze informatie aan zijn vrienden kort voordat hij op 13 mei 2019 werd vermoord. Leden van Lizard Squad werden veroordeeld wegens hacking.

  *****

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  Jeffrey Epstein gebruikte hetzelfde chantageplan van kinderverkrachting en kindermoord om zijn eigen belangen te behartigen of die van een inlichtingendienst met wie hij samenwerkte.

  ALLEN die met zijn privéjet vlogen of zijn eiland bezochten, moeten ONMIDDELLIJK worden ondervraagd en voor de rechter worden gebracht.

  *****

  Lin Wood

  @LLinWood

  ·

  4 jan

  Ik besloot om deze waarheid op Twitter & Parler te posten omdat er een muur bestaat

  @RTLnieuws

  dat heeft me er misschien van weerhouden dit bewijs bij hem te krijgen.

  Kappy probeerde de president informatie te bezorgen, maar werd vervolgens vermoord. Ik weet niet aan wie Kappy het heeft gegeven voor levering aan de president.

  *****

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  Ik maak me zorgen dat de informatie van Kappy niet is afgeleverd

  @RealDonaldTrump

  & zijn poging om het bij de president te krijgen, kan zijn dood hebben veroorzaakt.

  Ik ben me ervan bewust dat mijn leven nu groot gevaar loopt. Maar ik vertrouwde op God. Ik bad voordat ik de beslissing nam. Ik moest de WAARHEID onthullen.

  *****

  Lin Wood

  @LinWood

  · 1 januari

  Op 13/05/19 stierf acteur Isaac Kappy nadat hij zichzelf van een brug in Arizona had “gedwongen”. Hij was 42.

  Zijn laatste bericht op Instagram was 'Pas op voor de man die niets te verliezen heeft, want hij heeft niets te beschermen.'

  Isaac kende de leugens. Ik ken de sleutel tot zijn schatkamer van WAARHEID.

  ******

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  Ik zou nooit een beschuldiging uiten zonder een betrouwbare bron ervoor te hebben. De inzet is te hoog. Dus ik heb de nodige zorgvuldigheid betracht om de juistheid van de schokkende informatie die ik vanavond onthul, te valideren. Ik voel me helemaal op mijn gemak dat u de waarheid leert. Een waarheid die veel verklaart.

  ******

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  De 10 inlichtingendiensten die leden hebben die deze chantage-regeling toepassen, zijn onder meer CCP, CIA, Mossad, FBI, MI6. De anderen zijn gemakkelijk herkenbaar.

  De agentschappen weten niet welke van hen is gehackt door Lizard Squad.

  ******

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  Ik heb geen idee van de omvang van het chantageplan voor het verkrachten en vermoorden van kinderen, maar gezien het aantal betrokken instanties, de honderdduizenden vermiste kinderen en de anders onverklaarbare acties van vele machtige ambtenaren, beroemdheden en bedrijfsleiders, vrees ik het ergste.

  *****

  Lin Wood

  @LinWood

  ·

  4 jan

  Dus ik heb nu de waarheid overgebracht zoals ik die ken.

  Er is de afgelopen dagen een groeiend koor van mensen geweest die mijn gezond verstand in twijfel trekken. Nu begrijp je waarom. Ik heb geen idee wat er de komende dagen met me zal worden gedaan of over me zal worden gezegd, maar ik zal vanavond goed rusten omdat ik de waarheid heb gesproken.

 5. De Israëli post ! melde dat de Big Reset een Complottheorie is, wat natuurlijk zeer opmerkelijk is of niet Klaus Schwab !

 6. Helaas het grote gros is doof ,blind, en dom. Je kunt ze het niet eens kwalijk nemen. Zag vandaag dat in Apeldoorn 3 vliegtuigjes met anti Corona reclame rondvloog😅😅

 7. FEEEEEEE. NOOOOO. MEEEEE NAAAAALLLL…….DEZE UITZENDING……!!!!! ALS HEEEEL NEDERLAND HIERNAAR ZOU KIJKEN EN LUISTEREN, WAREN WE IN NO TIME VOLLLLLEEEEDIGGG BEVRIJD VAN ""COOOOOJOOOONAAAA—THE–MUSICAL""……….!!!!!!
  JONGENS, JULLIE ALLEDRIE, MAAR OOOOOK EN.MET NAME JOOST……..IK BEN ZOOOOOO TROTS OP JULLIE…….!!!!!!
  GAAAS DOOOORRRR EN HOUD VOLLLLL.!!!!!!!! JOOST, HET IS MEEEEER DAN GEWELLLDIG DAT JIJ NR BUITEN BENT GETREDEN, IK BEN APETROTS OP JULLIE, EN WEEEEET DAT DE DUIVEL DE PAN UIT FLIPT, DAT JULLIE ELKAAR GEVONDEN HEBBEN, EN DIT ALLES NU NR BUITEN BRENGEN……!!!! JOOST, …….JOUW KRANKZINNNIGE LIJDEN IS NIET !!!!!!! VOOR NIETS GEWEEST……..!!!!! BESEF JE DIT HEEEEEL GOED……!!!!
  ZE HEBBEN MET JOU TE PAKKEN, DE VERKEERDE GEKOZEN, EN DAT BESEFFEN ZE NU HEEEEEEEL GOED……!!!!
  JOOST, VOOR MIJ BEN JIJ EEN
  SUPERSONISCHE UBERKANJER, EN.IK WEET ZEEEEEKER DAT ALLLLLE VERMOORDE KINDEREN JOU ONTZETTEND DANKBAAR ZIJN EN STEUNEN, INDIEN ZE DAT KUNNEN……!!! HOUD VOLLLLL……HOUD VOLLLLL…….DE HEEEEELE WERELD MOET DIT WETEN…..!!!!!!!!! @@ j.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *