10 reacties

 1. Ik heb niet het gevoel dat ‘de Nederlander’ dosiel is. Maar dat is een gevoel. Ik denk dat de Nederlanders niet nasaal tégen de deepstade de barricades op gaan. Voor mij geld nl nog steeds ‘wat je aandacht geeft groeit’. Meebewegen en doorhalen zoals in de vecht sport. De kracht van de tegenstander gebruiken. Zorgen dat we mensen de straat op krijgen zonder boosheid en angst, maar in eigen kracht.

 2. MENSEN POTVERDRIE WAKE-UP UP DEZE REGERING FASCISTISCHE DICTATUUR BENDE is OVERGENOMEN door een andere MOGENDHEID als ANDERE LANDEN OOK zijn AGENDA VOLGEN en DIE ZICH ERTEGEN VERZET.. WORDT GEDEMORALISEERD(FVD..) en  GEFRAMED BELACHELIJK tot KOMPLOTDENKER gemaakt((ik ben TROTS dat ik ERÉÉN BEN want er zit het WOORDJE DENKER IN!!!)) ..EN ALDAN TE DODEN((Pim Fortuyn..))!!!.. DAN in ONZE WET IS  ARTIKEL 93 in BOEK van STRAFRECHT "ALS de OVERHEID NIET GOED voor ONS ZORGT en NIET de WAARHEID VERTELD EN als een VREEMDE MOGENDHEID de OVERHEID HEEFT OVERGENOMEN dan MAG de BEVOLKING de STEKKER ERUIT TREKKEN!!!" ((MENSEN WETEN JUILIE DAT EN OOK DE DIENAREN VAN HET VOLK??)) BEGIN NU met ZEKERHEID HIERAAN "ZET AUB NU DIE STOF, FACEDAIPERS, MEDI MASKERS MAAR AF" op ARTSEN en SPECIALISTEN ADVIES want "THE TRUTH IS OUT!!!": click onderaan the link DENISH MASK STUDY RELEASED  DUS "ZET AF DIE KRENGEN((maak JEZELF NIET WIJS DAN EERDER DOM VOOR LUL EN LANGER BELACHELIJK!!!")) dan JUIST BEWEZEN ALLE TYPE maskers ONGEZOND ZIJN EN een BRON van INFECTIES ZIJN ((zeker HOE MEN ERMEE OMGAAT!!! PSST DIT IS JUIST de SCHOFTEN  BEDOELING van DEZE CORRUPTE MISLEIDENDE TAKKE REGERING waar JIJ NOG in geloofd???)) Hey JIJ MET MASKER OP JE BENT FEITENLIJK JEZELF TE  LETTERLIJK VERGIFTIGEN!!! 
  THIS is a WAKE-UP CALL 100% TRUTH!!!
   https://medicalkidnap.com/2020/11/20/4-year-old-almost-dies-due-to-lung-infection-caused-by-prolonged-mask-wearing-doctor-rants-how-many-children-must-die/

  OFSCHOON de MAATREGELEN echt WERKEN HOOR dan WEL DUIDELIJK voor "CROWD CONTROL" DOOR MET JE TE EXPERIMENTEREN(* VERBODEN in DE WET right..T van Ark minister van gezondheid sport ..WAT GEZONDHEID!!!)) Het Is een ""PSYCHOLOGISCHE GEDRAGSMANIPULATIE!!!"" MENSEN WAKE-UP UP STOP LANGER EEN SCHAAP SLAAF TE ZIJN OOK JIJ DIE STRAFBAAR AAN DIT FASCISTISCH BELEID OP BEVEL ONSCHULDIGE MENSEN LOOPT zwaar te BEBOETEN te   ARRESTEREN of BEN JIJ JUIST DIE RONDUIT LAGE EQ CARONA HOND SCHOFT een gewetenloze FASCIST GESTAPO NSB'R BURGER SNITCH.. JA.. DAN KAN MET ARTIKEL 93 JE  VOOR MIJ PART WEGGEZET WORDEN "GET RID OF THE TRASH" als in deze 3e PSYCHOLOGISCHE WERELDOORLOG dan het PSYCHOLOGISCHE BALLGAME TERUG te SPELEN ""ieder RAAK ZE PSYCHOLOGISCH TERUG in HUN dagelijks en PRIVÉ LEEFOMGEVING"" BUURT WIJK, DORP STAD laat ZE voelen WAT WIJ VOELEN !!! "Een GERMAN SWASTIKA, hier woont een NSB'R, Gastapo, NAZI fascist " is ZO GEPLAATST als GEKRAST in het LAK voor IEDER TE KIJK ..hmm nee dat LEEFT RIJDT VAART NIET lekker ROND … DIG!! Join Y-OUR FREEDOM REVOLUTION!!!   
   
  FEIT: ER IS en GEEN ALARM voor een ""PENDEMIC een EPIDEMIE ÉÉN 2e GOLF ONDER de ECHTE CARONA CIJFERS!!!""  DAN een VIRUS IS met een LAGE IFR MORTALITEIT tussen de NU GAANDE SEIZOEN VIRUSSEN((het ZOU in 2018 JUIST ALERMEREND MOETEN zijn en ER NIETS TEGEN GEDAAN WERD???))

  FEIT: De RT-PCR TEST daar had ALLANG mee GESTOPT MOETEN WORDEN From "DAY ONE!!!" FACT: DE MAKER ZELF "Dr Kary B Mullis" die vorig jaar op 74 jaar Is overleden en HAD AANGEGEVEN: that the biochemist regarded the PCR as INAPPROPRIATE to DETECT a VIRAL INFECTION!!!. "YOU CAN NOT USE THE RT-PCR TEST  FOR DIAGNOSING A VIRAL OR BACTERIAL OR ANY OTHER INFECTIOUS TYPE OF PATHOLOGY!!!! en dan OOK NOG de FRAUDE GEROMMEL met de CIJFERS het OVERSCHREIDEN van de MAXIMALE toegestaande 28  CYCLI wat JUIST ONBETROUWBAAR  ALLERMEREND MEER CARONA GEVALLEN LEVERT ((ZEG  "GEVALLEN CASES" dat "NIETS ZEGT" dan een MSM VIRUS OM maar  MENSEN IN ANGST en ONZEKERHEID te HOUDEN!!!))Je hebt POSITIEVEN JA aan wat.. GEÏNFECTEERD BESMET MISSCHIEN.. OOH HET is ZOOO DODELIJK.. mensen DAAR LIGT er WEER eentje OP  STRAAT… WAAR..  ..WAAR??.. je hebt "VALSE POSITIEVEN((SPECIFICITEIT NIET besmet GEÏNFECTEERD!!!)) DIE voor HOGE CIJFERS ZORGEN???

  KORTOM DIT IS ALLEMAAL OM TE  MISLEIDEN "FEAR PORN" MENSEN ANGST ONZEKERHEID IN BOEZEMEN EN DODEN!!! WAKE-UP UP PEOPLE'S !!! En over de OPNAMENS, STERFTE GEVALLEN maar NIET te hebben DAT GEEN ENKELE CORRELATIE HEEFT aan de OO ZO GEVAARLIJK HOGE ALARMERENDE CARONA  GEVALLEN, CIJFERS dan ZIJ daar((IC'S)) eerder((VEELAL ouderdom, met AL onderliggende KLACHTEN, NIET EERDER geholpen zijn)) eerder "MET DE CARONA" dan DOOR de CARONA ZIEK, STERVENDE, GESTORVEN ZIJN!!!" WAKE-UP UP!!! EN hieraan  GEKOPPELD NATUURLIJK de STRENGER wordende CARONA DOOD en VERDERF MAATREGELEN WAAROP OOK de  NADRUK naar de "MSM PROPAGANDISTEN" van de RADIO en TV en OVERHEID SPOTJES REKLAME die er BLIJKBAAR maar
  BLIND DOM AAN de "FEAR PORN" MEE WERKEN en ECHT te gaan REALISEREN waar JE WERKELIJK mee BEZIG BENT om EEN VRIJE BURGER te WILLEN ZIJN met je gezin!!!.. WAT is JOU  ETIEK??? WAT ZIJN JOU BEWEEGREDEN???.. of WAT.. voor een leuke BONUS als OOK ZIJ die mensen TESTEN VACCINEREN!!!  ..of ANDERS WAT WEEGT ZWAARDER je baantje??.. Wees eerlijk "STA OP ALLEMAAL STA VOOR GRECHTIGHEID ALLEEN DAN staan WE STERK!!!" …OF dan WEER zoals 75 jaar terug COLLABORATEURS NSB'RS waren WAT NU WEER DEGELIJK AAN DE ORDE IS ""WAKE-UP UP!!!"" WEES NIET MEDEPLICHTIG AAN DE LEUGEN MISLEIDING EN MOORD!!!  GELOOF AUB NIET MEER in DEZE SATANISCHE FASCISTISCHE KLERE DICTATUUR BELEID!!!

  Hier WEER een HEEL DUIDELIJK BEWIJS ((SCHOKKEND EN BEWUSTWOORDEND waar JIJ MISSCHIEN NOG in GELOOFD??…
  https://youtu.be/E35Hh8Hl8FQ

  STA OP ALLEN TEGEN deze  CORRUPTE FASCISTISCHE SATANISE BELEID VOOR jou  TOEKOMST JE GEZIN, BESEF DAT JE OOK samen BURGER bent in JOU BUURT DORP STAD  "REMEMBER THAT!!!" 

  KIJK voor de waarheid NAAR de VIDEO van ANDREW KAUFMAN
   https://youtu.be/7ykcUbwsfK4
  DENISH MASK STUDY RELEASED
  DIT IS een WETENSCHAPPELIJK MEDISCH ONDERBOUWDE STUDIE en een DUIDELIJK BEWIJS hoe ONNODIG deze ONZIN IS als ALLANG BEWEZEN met de 1.5m CRAP!!

  NOU POTVERDORIE MENSEN EN DIENAREN VAN HET VOLK ONAFHANKELIJKE JUSTITIE  REALISEER DAT DEZE HELE CARONA CRISIS CIRCUS met zijn   DOOD EN VERDERF ALLEMAAL VOOR NIETS IS EN ZIJ DIE CRIMINELEN PSYCHOPATEN ER NOG "GEWETENLOOS" MEE VERDER GAAN??? MENSEN DEZE PSYCHO'S HEBBEN TOCH GEEN RECHTVAARDIGHEID MEER 100% SCHULDIG EN "WAT HET OOK KOST" HUN EIGEN DOELEN ZIEN TE BERIJKEN!!! ZIE wat er BUITEN de GRENZEN GEBEURT en OOK HIER TE REALISEREN alles TEGEN ONS KAPOT TE VERZIEKEN, ONS te DODEN!!! Het Valt TOCH OP dat  men WERELDWIJD het DEZELFDE DOOD en VERDERF script AGENDA VOLGEN!!! HET IS ZO CORRUPT MISLEIDEND ALLEMAAL ""DUS WAAROM NOG GELOVEN EN MAAR  ACCEPTEREN????..
  PRAY TO JESUS OUR FATHER IN HEAVEN FOR WISHDOM AND STRENGTH AGAINST THESE DEPRAVED WICKED, THIS  WORLDWIDE EVIL!!!

  Overgins LEES OOK nog DE BRIEF die in October van ARTSEN en  SPECIALISTEN naar ALLE KAMERLEDEN Was GESTUURD!!  
   https://nederlandterugnaarnormaal.nl/
  Download de brief 07.10.20

  ER ZIJN  GENOEG VRAAG TEKENS VANUIT DE GEZONDHEIDS ZORG, onafhankelijke ARTSEN EN SPECIALISTEN, ADVOCATEN, GEDEGEN ONDERZOEKERS de ECHTE JOURNALISTEN!!! HELAAS hoort de HEDENDAAGSE MSM RADIO, TV daar NIET BIJ en AUB  DISKJOCKEYS houdt je bij DE MUZIEK en BLIJF UIT de POLITIEK waar je GEEN VERSTAND van hebt dan MEER SCHADE VERZORGD met JUILIE OPROER PRAAT EN INSINUATIES!!!.. STA LIEVER OP ALS JE DURFT DOOR ECHTE WARE JOURNALISTIEK NIEUWS TE VERSPREIDEN OVER de NATIONALE ETHER !!! Als DAN  WEET dat in ONZE RECHTSTAAT((Hmm met dit MARK"XISTISCH FASCISTISCH DICTATUUR BELEID??)) …dat CENSUUR wel DEGELIJK HIER  BESTAAT!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *