KANTELPUNT HET VERHAAL VAN MARIETTE #2

Help ons anderen te helpen: Klokkenluiders, slachtoffers, mensen die hun verhaal kwijt willen en nog veel meer. Namelijk het voorkomen van globale vaccinatie door middel van mondiaal aangifte doen tegen de verantwoordelijken voor die vaccinatie.
Doneer alsjeblieft zodat wij mensen onderdak, psychische hulp en andere zaken kunnen geven. Dank!! https://www.doneeractie.nl/www-vaccinatingovermydeadbody-com/-44808

Terwijl de deep state de New World Order probeert uit te rollen als laatste redmiddel voor hun VERLOREN ZAAK, wil ik u allemaal een hart onder de riem steken. Wij hebben als volk in de geest al gewonnen. We moeten nog wel keihard aan de bak in de materiƫle wereld in de komende weken. Dus kom van de bank af en voer actie, blijf je uitspreken: zing, schreeuw en lach de pedocraten en NOS uit! Aan alle politiemensen en mensen in het leger; weiger deze overheid te dienen en steun ons volk! Deel dit bericht! Artsen wees je eed van Hippocrates waardig en weiger deze overheid verder te steunen. Artiesten: weiger je te laten omkopen om ons volk te belazeren. Mediamensen: meld je ziek en zet het beeld van de NOS op zwart! Onze tijd is gekomen. Trump bereidt zich voor. Wij ook. De cabal loopt nog door als een kip zonder kop. Wij laten ons NIET kooien. Nooit. Door niemand. Wij gaan winnen. Dank aan iedereen die ons steunt!! Wij doen alle werk ook voor UW kinderen en kleinkinderen.
Steun elkaar en ons op alle mogelijke manieren:
https://www.doneeractie.nl/www-vaccinatingovermydeadbody-com/-44808

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *