13 reacties

  1. Zal Jensen zich niet bewust op de vlakte houden omdat hij denkt dat hij de helft van zijn luisteraars kwijt raakt als hij verder de diepten in gaat? Het is allemaal nl nog steeds zo moeilijk te bevatten. Ik geloof me eigen ogen nog steeds niet als ik boodschappen doe😢

  2. De waarheid komt altijd boven tafel ! Maar het helpt wel heel erg dat er top journalisten en onderzoekers zijn die niet voor de terreur terugdeinzen en net zolang doorgaan tot alles boven tafel komt . Top werk gasten ! Journalistiek van de hoogste orde 👍🙏💪

  3. Wtf heeft het voor meer waarde om te vertellen dat die gozer wiet rookt. Ik rook al 35jaar bewust wiet en wil dat ook zo houden. Maar jullie doen net of iemand die wiet rookt dom is,ik kan je vertellen dat ik 6jaar terug op mijn 44 ste nog 2 diplomas heb gehaald. En wat jensen betreft moet jij als geen ander weten WAAROM HIJ HET NIET DOET. Je weet net als ik dat ze je dan kapot maken en niet iedereen wil vluchten. DENK DAAR EENS OVER NA VOORDAT JE IEMAND TE KAKKE ZET

  4. Ik hoop dat ze toch ook eens opgepakt worden voor de moorden die ze plegen..zijn er geen goede speciale teams bij de politie….die de pedofiele op kunnen pakken. ❤️❤️❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *