27 reacties

 1. Met alle respect en zeker naar Joost toe, maar die moeder (Familie) zit hier diep in en weten alles goed genoeg. Een schande! Narcist tot in de kist… Triestig!

 2. is toch triest dat je jaren zo behandeld word trauma’s oploopt en dan na zoveel jaar eindelijk vertrouwen krijgt om je verhaal te doen en dan verklaren ze je voor gek! te ziek gewoon!!

 3. Als het waar is, is het erg natuurlijk. Alleen laten we wel wezen. Enige relevante feit tot nu toe aangedragen dat blijk moet geven van de twee misdrijven (kindermisbruik en moord) is de getuigenverklaring van Joost. Verder is er helemaal niets. Ja, een verklaring van Joost dat er getuigen zijn, maar geen getuigenverklaring over de misdrijven van die mensen zelf. Kortom, hier ga je geen rechtszaak mee winnen. Je hebt enkel een beschuldiging van 1 persoon.

 4. Hallo Joost het feit dat jij samen met Wouter en Hans zo alles doorstaat qua tegenstand wat er op jullie afkomt dat je zo erin vast hebt gebeten om dit allemaal boven water te krijgen de gruwelijkheden die je hebt doorstaan zegt maar 1 ding dat je 100 procent de waarheid spreekt en ik vind het als moeder zelf onbeschrijfekijk erg dat je moeder je zo heeft laten vallen en nog en dat je dit allemaal als kind heb moeten doorstaan vecht door met alles in je en ze zullen ooit gestraft worden heel veel kracht

 5. de vrouw die er kennelijk zo van overtuigd is dat hier niks van waar is hoeft dit toch niet zo op te dringen? dat zal dan uiteindelijk vanzelf uit dit hele onderzoek blijken of dient u soms andere belangen?

 6. Is moeder er misschien actiever bij betrokken geweest dan wij denken? Zo hard ontkennen en zo disrespectvol praten over je eigen kind "er valt niet mee te praten" ?
  Supergoeie reactie van Wouter Francken op "Ellen Lagerman". Dat zij meteen begint te dreigen als hij haar door heeft, spreekt boekdelen. Zij komt op mij over als een psychiatrisch geval.

 7. GEEN ENKEL KIND MAG DIT OOIT ERVAREN / OVERKOMEN. Diegenen die dit flikken zijn de laagst mogelijke levensvorm. Er is een hele laag van dat schuim in het Haagse. Uitroeien op de meest gruwelijke manier doet nog geen enkel recht ten opzichte van deze weerloze slachtoffers. Kinderen en of tieners die dit overleven zijn verminkt voor het leven. Ik ben met zo'n slachtoffer getrouwd. Haar hele leven is 24 7 een hel . Niet slapen, angstig voor ALLES. Degene die het flikte was haar vader een notabele binnen de "Kerk". Een authoriteit en aangezien voor een vertrouwensfiguur. Hij naaide letterlijk al zijn medewerkers van zijn kantoor waar hij een publiek ambt uitoefende. Mijn vrouw is getekend voor het leven. Maar het heeft ook zijn weerslag op mij. In plaats van voluit te leven moet je continue alert zijn op bedreigende situaties. Het is werkelijk het schuim der mensheid. Deze figuur was in zijn tachtiger jaren toen hij heel overmoedig probeerde zijn kleindochter aan te randen bij een "familiebijeenkomst". Achteraf kreeg deze tiener de schuld in de schoenen geschoven omdat zij in bikini aan de rand van het zwembad zat. het was dus niet eens stiekum maar in het zicht van vele getuigen.Oom Isaac was dus niet de schuldige.

 8. Ik ben een beetje in verwarring, Ellen wil niet meewerken met jullie, tot wie richt ze nu het woord bij min.39.50 ? Is dit in scène gezet of een aanname, er klinkt n.l. geen “ telefoonstem “ . Ga zo door lui, laat ze allemaal h.ngen…

 9. Waar of wat is het email adres van wees de weerstand? Voor info toe te sturen? En hoe weet ik zeker dat jullie het zijn? Staat niets op de site of ik Zie het niet

 10. Die tante/moeder is of heel erg fout of geintimideerd. Ik heb dit verhaal gehoord rond 1996 ofzo altans het verhaal van dat meisje. En dat de politie en huisarts erbij betrokken is.
  Of het via een oud college of een artikel in een lokale krant is geweest weet ik niet meer. Maar dat het niet alleen nu door Joost naar buiten komt weet ik zeker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *