25 reacties

 1. De jfk killing heb ik een aantal jaren geleden over en over en over gekeken. En ik begreep niet dat niemand zag dat de bijrijder naar achter school. Nu is het een 6 sit limo (dit was een 4 zit zoals in het Kennedy museum. Tot mijn verbazing schiet jacky hem van onder door het hoofd. Hoe doen ze dat?

 2. Chapooo wat een geweldige video zeer professioneel!!! Massaal gedeeld!!! Joost en familie heel veel sterkte gewenst, wat zal dit moeilijk voor jullie zijn!

 3. De val van Baudet!

  Column

  Eigenlijk is hetgeen er nu in het FvD namens het bestuur gebeurt, altijd al de reden geweest waarom ik een partij als de PVV trouw ben blijven steunen, het moest er vroeg of laat een keer van gaan komen, bij de oprichting van de PVV had Geert Wilders heel goed voor ogen waarom hij een partij wenste, waar maar één iemand het echt voor het zeggen had, de toestanden binnen de LPF na de moord op Pim Fortuyn was wel wat hij koste wat het kost wilde voorkomen en hij zal vast wel een clausule achter de hand hebben voor als hem ooit iets mocht overkomen.

  Ja Geert Wilders zag wat er gebeurde met de LPF nadat Pim Fortuyn was vermoord, hij trok daar lering uit, helaas deed Thierry Baudet dit niet en zijn partij groeide de pan uit, werd de grootste ledenpartij van Nederland, maar helaas zijn ze niet verder gekomen dan een kandidatenlijst voor de komende verkiezingen, wat is hier nu toch aan de hand, dat het bestuur van het FvD zo is gaan muiten?

  Vanuit het niets kwamen plots de aantijgingen, had Eva blijkbaar van de verboden appel gegeten en walst bijna het hele bestuur over hem heen!

  Was het ten tijde van Fortuyn nog nodig om rollend over straat te gaan na de dood van de geestelijk vader van de LPF, neemt nu het FvD al een voorschot voordat de verkiezingen er zijn om Thierry Baudet kalt zu stellen en wordt Joost Eerdmans naar voren geschoven als lijsttrekker van het FvD, wat een enorm grote fout is, Hans Smolders geeft als één van de weinige getrouwen van Baudet een heel helder verslag over, Theo Hiddema en Paul Cliteur stapten om deze reden op en het FvD bestuur denkt dus met verraad de partij een nieuwe sturing te geven.

  https://www.youtube.com/watch?v=A4q4qwbk3nc&t=1s

  Laat ik één ding zeggen over Hans Smolders, deze man heeft voor mij nog alle respect, omdat hij na de moord op Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf overmeesterde en deze uitleverde aan de politie, zodat hij zijn straf in deze moordzaak niet kon ontlopen, alhoewel de straf veel te laag was.

  Ook deel ik het betoog wat Smolders hier doet volledig, maar het FvD bestuur heeft daar duidelijk geen boodschap aan, net zomin ze boodschap hebben aan de leden, die grotendeels achter het gedachtegoed van Thierry Baudet staan, dit bestuur wil namelijk gaan regeren!

  Baudet is duidelijk geëmotioneerd wanneer hij verneemt wat de slang Eva allemaal lispelt, het getuigt allemaal van een vooropgezet plan, het getuigt van machtswellust binnen deze partij, welke allemaal tot in de puntjes is uitgedacht, maar waar klaarblijkelijk toch niet al te grondig over is nagedacht, want wat zullen de leden allemaal nu gaan doen, die in Baudet de nieuwe Fortuyn zagen, deze mensen worden op een gruwelijke wijze bedrogen, aan de kant gezet, door list en bedrog, net als de grondlegger van dit fundament overigens, die van alles plots wordt beticht.

  https://www.youtube.com/watch?v=kubV3wRKKb8&t=6s

  Alsof er nog geen hyena's genoeg zijn duikt ook Henk Otten weer op, deze volgevreten pad denkt zich nog rechten te ontlenen uit zijn lidmaatschap van het FvD en denkt de plaats van Theo Hiddema op te kunnen eisen, het is toch wel diep treurig dat zo'n man die al een plek in de Eerste Kamer door zetelroof bemachtigde, nu ook nog het gore lef heeft om hier weer ten tonele te durven verschijnen voor een vermeend recht.

  Maar het zou me zelfs niet verbazen als het FvD bestuur nog een achterdeurtje voor hem open zou zetten ook, zij willen ook een VVD light zijn.

  https://www.youtube.com/watch?v=R5h-AfS8x9o

  Deze clash tussen Thierry Baudet en het bestuur is gewoon getimed, dat moge wel duidelijk zijn, hetgeen Baudet hier stelt zou een heel goede optie zijn om uit deze situatie te komen, zoiets zou een Forum voor Democratie dan ook moeten omarmen, maar wat blijkt, het bestuur wil helemaal geen democratische oplossing, zij houden de leden buiten de deur omdat zij de macht naar zich toe willen gaan trekken en Baudet aan de kant willen schuiven, duidelijker valt dit niet uit te leggen, ik heb met deze Kamerleden van doen.

  https://www.youtube.com/watch?v=pW4CQfu6jzo&t=3s

  Wat ik dus hoop is dat Thierry Baudet het nog voor elkaar weet te krijgen om een nieuwe partij van de grond te krijgen, zodat hij toch in de kamer terug weet te keren en anders raad ik de mensen aan om zeker niet op dit FvD te gaan stemmen, dan is de PVV van Geert Wilders altijd nog een veel betere optie, want een dergelijk verraad dient keihard bestraft te worden, hiermee heb ik dus mijn gruwel geuit naar dit soort machtswellustelingen, ik was hier al heel erg bang voor en dat werd nog eens bevestigd ook!

  Chris Collard.

  P.S. Thierry sterkte jongen, dit heb je niet verdiend, jij hoort in de politieke arena thuis, ik hoop op een spoedige terugkeer, fingers crossed!

 4. We zijn met je Joost broeder… En zullen de mensen te pakken krijgen hoe dan ook, groot respect dat je je verhaal doet🙏🍀🇳🇱

 5. En die góre vieszzzpeuk staat ONS nu te besodemieteren met dat, corona , LEUGEN WORD WAKKER MENSEN, Hó'óp dat TRUMP DIT OPSPOREN VOORTZET. TE erg voor woorden.

 6. **** 🚩🚩🚩 TRUMP'S waarheid: 3 gebouwen neer door 2 vliegtuigen. Dat vindt hij echt. En de maanlanding. Dat vindt hij echt. ECHT BELACHELIJK 🚩🚩🚩 *** wees gewaarschuwd, voor trump, want als iemand vandaag de dag nog steeds niet weet dat de maanlanding in de studio is opgenomen, en tegelijkertijd, verantwoordelijk wil zijn voor belangrijke dingen, is dit zeer bedenkelijk. OF HEEFT IEMAND NOG NIET DE HAAK GEZIEN OP DE RUG VAN DE ASTRONAUT, EN DE SCHADUW VAN DE FOTOGRAAF, BIJ DE MAANFOTO'S?.

 7. **** 🚩🚩🚩 gisteren was er een interview van ROSEANNE BARR, met CATHY O'BRIAN 🚩🚩🚩 *** de vrouw van MARC PHILLIPS. die al 30 jaar lang, dit ronduit vertelt. ook TOOS NIJENHUIS vertelt al meer dan 20 jaar geleden over haar SATANISCHE RITUELE MISHANDELING, waar ook onder andere PRINS BERNHARDT en de meest vooraanstaande talmoed joodse RABBI, SCHNEERSON, en CARDINAAL ALFRINK bij zijn, en aktief meedoen. DIT IS WERELDWIJD GROOTSCHALIG AAN DE GANG EN SWISSY IS HET CENTRUM HIERVAN. DIT MOET GESTOPT WORDEN. COUTE QUE COUTE, HOE DAN OOK. ​ voor informatie over SWISSY, zie SEAN HROSS, zijn video, SWISSY, HOME OF THE DEVIL.

 8. Zo'n bewondering voor je Joost. Ze gaan betalen voor hun misdaden en dankzij moedige sterke goede mensen als jij e Micha,Hans en Wouter gaan jullie toekomstige misdaden tegen kinderen vermijden en dus vele mensen redden. Ik zal bidden voor jullie en alle kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *