12 reacties

 1. Juist wat ik ook zei over Bruins op het moment dat hij door zijn benen ging hebben ze hem kort ervoor se werkelijke agenda verteld.

 2. 🙏 nu begrijp ik het eerste deel en de uitleg van Micha .. 💪 … Verhaal Joost – Verhaal Lin Wood …ongelooflijk, past voor mij als puzzelstukjes in elkaar … de grootste puzzel ever…

 3. Lin Wood in zijn Tweets ( vrije vertaling)

  4 January)
  De prijs voor het spreken van WAARHEID kan hoog zijn. Uiteindelijk kan het iemands leven en dat van zijn of haar familieleden en vrienden in gevaar zijn of verloren gaan.
  Ik vraag om uw gebeden dat de Almachtige God mij, mijn familieleden en goede vrienden bedekt met Psalm 91-bescherming.
  *****
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  Ik heb met verschillende individuen de WAARHEID gedeeld die ik tot jullie zal spreken. Mij ​​vermoorden zal NIET voorkomen dat de WAARHEID wordt onthuld – het zal alleen de vrijlating door vele anderen teweegbrengen.
  Ik vraag
  @RealDonaldTrump
  Om onmiddellijk een eerlijke speciale aanklager te benoemen om gerechtigheid na te streven.
  *****
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  Ik geloof dat opperrechter John Roberts en een groot aantal machtige individuen over de hele wereld worden gechanteerd in een gruwelijk plan met verkrachting en moord op kinderen die op videoband zijn vastgelegd.
  Ik heb de sleutel van de bestanden met de video's. Ik heb deze informatie ook gedeeld.
  *****
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  Dit chantageplan wordt uitgevoerd door leden van 10 van 's werelds meest bekende en ‘elite’ inlichtingendiensten.
  Een van die groepen is gehackt door een groep die bekend staat als Lizard Squad. De chantagebestanden van verkrachting en moord werden door deze groep verkregen en er werd een kopie verstrekt aan Isaac Kappy.
  *****
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  De afpersingsdoelen worden benaderd met een pistool, een kind en een camera. Het doelwit krijgt de opdracht het kind op video te verkrachten. Het doelwit krijgt vervolgens de opdracht om het kind op video te schieten. Het doelwit is dan eigendom van en wordt gecontroleerd door de afpersers totdat het bewijs van afpersing zijn waarde verliest.
  ******
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  Nadat Kappy de gehackte bestanden had ontvangen van een lid van Lizard Squad, gaf hij bestanden aan een vriend en de coderingssleutel aan een andere vriend. Hij verstrekte deze informatie aan zijn vrienden kort voordat hij op 13 mei 2019 werd vermoord. Leden van Lizard Squad werden veroordeeld wegens hacking.
  *****
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  Jeffrey Epstein gebruikte hetzelfde chantageplan van kinderverkrachting en kindermoord om zijn eigen belangen te behartigen of die van een inlichtingendienst met wie hij samenwerkte.
  ALLEN die met zijn privéjet vlogen of zijn eiland bezochten, moeten ONMIDDELLIJK worden ondervraagd en voor de rechter worden gebracht.
  *****
  Lin Wood
  @LLinWood
  ·
  4 jan
  Ik besloot om deze waarheid op Twitter & Parler te posten omdat er een muur bestaat
  @RTLnieuws
  dat heeft me er misschien van weerhouden dit bewijs bij hem te krijgen.
  Kappy probeerde de president informatie te bezorgen, maar werd vervolgens vermoord. Ik weet niet aan wie Kappy het heeft gegeven voor levering aan de president.
  *****
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  Ik maak me zorgen dat de informatie van Kappy niet is afgeleverd
  @RealDonaldTrump
  & zijn poging om het bij de president te krijgen, kan zijn dood hebben veroorzaakt.
  Ik ben me ervan bewust dat mijn leven nu groot gevaar loopt. Maar ik vertrouwde op God. Ik bad voordat ik de beslissing nam. Ik moest de WAARHEID onthullen.
  *****
  Lin Wood
  @LinWood
  · 1 januari
  Op 13/05/19 stierf acteur Isaac Kappy nadat hij zichzelf van een brug in Arizona had “gedwongen”. Hij was 42.
  Zijn laatste bericht op Instagram was 'Pas op voor de man die niets te verliezen heeft, want hij heeft niets te beschermen.'
  Isaac kende de leugens. Ik ken de sleutel tot zijn schatkamer van WAARHEID.
  ******
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  Ik zou nooit een beschuldiging uiten zonder een betrouwbare bron ervoor te hebben. De inzet is te hoog. Dus ik heb de nodige zorgvuldigheid betracht om de juistheid van de schokkende informatie die ik vanavond onthul, te valideren. Ik voel me helemaal op mijn gemak dat u de waarheid leert. Een waarheid die veel verklaart.
  ******
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  De 10 inlichtingendiensten die leden hebben die deze chantage-regeling toepassen, zijn onder meer CCP, CIA, Mossad, FBI, MI6. De anderen zijn gemakkelijk herkenbaar.
  De agentschappen weten niet welke van hen is gehackt door Lizard Squad.
  ******
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  Ik heb geen idee van de omvang van het chantageplan voor het verkrachten en vermoorden van kinderen, maar gezien het aantal betrokken instanties, de honderdduizenden vermiste kinderen en de anders onverklaarbare acties van vele machtige ambtenaren, beroemdheden en bedrijfsleiders, vrees ik het ergste.
  *****
  Lin Wood
  @LinWood
  ·
  4 jan
  Dus ik heb nu de waarheid overgebracht zoals ik die ken.
  Er is de afgelopen dagen een groeiend koor van mensen geweest die mijn gezond verstand in twijfel trekken. Nu begrijp je waarom. Ik heb geen idee wat er de komende dagen met me zal worden gedaan of over me zal worden gezegd, maar ik zal vanavond goed rusten omdat ik de waarheid heb gesproken.

 4. Wat al weken lang door m 'n hoofd heen maalde bevestigde Wouter met het punt dat wanneer er doden vallen door het vaccin, dat deze als C.- doden worden geregistreerd. Hoe kunnen we dit onrecht aanpakken.

 5. En jongens, wat doen jullie als er wéér niks gebeurt? Wat natuurlijk zo is. Zien jullie dat dan als een falsificatie van jullie theorieën of pas je die de data gewoon wéér aan? Vast. Het ontging mij overigens geheel waarom deze uitzending als bewijs voor jullie theorieën moest dienen en waarom mensen hieronder jullie gesprekje daarna allemaal geweldig vinden. Je laat nb een uitzending zien waarin Lubach Koens inderdaad met exact dezelfde woorden interviewde als Van Nieuwkerk eerder deed, maar dat was geheel en al expres. Ach, complotdenkers zijn geen grootconsumenten van sature, dat begrijp ik ook wel weer.
  Gelukkig nog maar een paar maanden, dan moeten jullie iets anders verzinnen om geobsedeerd mee bezig te zijn. Het allermoeilijkst te snappen – en ook grappig – vind ik wel dat een aantal van jullie Trump als een redder zien! Die laat namelijk elke dag zien wat voorruimhartige altruïst hij is. Niet dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *