21 reacties

 1. Waarom elke keer Jensen en Viruswaarheid e.d. benoemen en omlaag halen…zoals je zelf zegt, in deze tijd leer je iedereen kennen. Laat mensen in hun waarde!! Misschien kunnen jullie je niet voorstellen dat OOK zij op HUN manier mensen aanspreken en tot hun doordringen? Laat ze, laat ze!! IK vind dat laag bij de grond, zoo jammer! Voor de rest heel interessante live!!

 2. Dit is eigenlijk een heel sluw plan. Je "vaccineert" iedereen met dat spul….en er gebeurd niets. Tot iedereen is "gevaccineerd" en 5G wordt over de hele wereld geactiveerd + vanuit de ruimte. Wij bevinden ons dan voor 100% in de 5G straling en iedereen legt het loodje….missie geslaagd.

  Betekend dat Elon Musk (TESLA) er ook vuistdiep in deze sluwe list zit (zag net dat hij ook in Gitmo zit). Dit is echt de enige manier om te doen.

  We weten nu hoe het werkt…daar zal den Haag niet blij mee zijn.

 3. Ik moet het even tussendoor het kijken kwijt.
  Ben nu via jullie link naar rimble gegaan.
  Micha Kat: in het begin moest ik aan jou wennen, maar moet eerlijk bekennen dat ik steeds meer respect voor je krijgt en zo nu en dan lig ik helemaal in een deuk door en van jou.
  Bedankt voor je gevecht! 🙏🏼

 4. Jezus wil dat je vergeeft (wat het ook is). Dat is niet hetzelfde als zomaar dingen als deze goedpraten want ze zullen toch hun les hieruit moeten leren. Dat kan zeker ook de dood worden.

 5. Beste kijkers!!! ik volg Micha nu al geruime tijd.
  Wat allicht veel van jullie nog niet weten wil ik dan alsnog eens benadrukken.
  Micha is als journalist al jaren bezig met het onderzoeken van de onderwerpen die hier o.a. besproken zijn/worden.
  Als je hier pas instapt in dit verhaal, dan zou je allicht gelijk kunnen denken…….wat een idioot.
  Maar ik heb genoeg onderzoek gedaan inmiddels om te kunnen geloven dat Micha en ook vele anderen het bij het JUISTE eind hebben.
  Ik ga niet over 1 nacht ijs en ben zeer kritisch wat dit onderwerp betreft, doe zelf wat onderzoek aub.
  Je hoeft niet heel diep te graven om al gelijk twijfels te krijgen over de (verkeerde)macht van het hele Justitie apparaat.(en de rest)
  Iedereen met een logisch gezond verstand kan en zal dit uiteindelijk begrijpen wat hier in NL en over de hele wereld plaats vind.
  Micha ik heb veel van je gezien op vroegere tapes van je interviews…….RESPECT MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ongelooflijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *