Kabinet negeert keihard bewijs dat mondkapjes zinloos zijn!

Het kabinet negeert keihard bewijs uit een grootschalig Deens onderzoek van 18 november jl, waaruit blijkt dat zelfs ‘medische’ mondkapjes de virusverspreiding niet stopt. Waarom koos het kabinet dan toch voor een mondkapjesplicht? Die vraag stelde programmamaker Flavio Pasquino aan immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters.

Carla Peeters publiceerde sinds juni 2020 maar liefst 13 maal een wetenschappelijk artikel in HP de Tijd en verscheen ook in dagblad Trouw en het Brabants Dagblad maar het mocht niet baten. Immers, 1 december jl. ging de mondkapjesplicht van kracht in publieke binnenruimtes en dat baart Immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters grote zorgen. “Het is bewezen ineffectief tegen de verspreiding van het virus maar is niet zonder risico’s voor de volksgezondheid”, betoogt de oud medewerker van het RIVM in een diepgaand interview met Flavio Pasquino. Zo legt ze uit dat bacteriële infecties en schimmels zullen toenemen in de koude en vochtige maanden en die hopen zich op in de – veelal verkeerd gebruikte – mondkapjes door burgers. In de uitzending toont Pasquino oa. een reportage van RTL Nieuws uit juni jl. waarin goed wordt uitgelegd dat feitelijk enkel de medische mondkapjes nut zouden “kunnen” hebben, mits goed gebruikt. Echter, dit is onbetaalbaar, onvoldoende leverbaar en praktisch onmogelijk uit te voeren, zelfs door een arts.

BEWEZEN INEFFECTIEF

18 november jl. publiceerde Deense wetenschappers een gerandomiseerde en gecontroleerde studie onder 6000 personen met medische mondmaskers, waaruit bleek dat het virus niet of nauwelijks kon worden tegen gehouden. Let wel, dit onderzoek werd gedaan met “medische mondmaskers“ en de mondmaskerplicht geldt nu voor “niet-medische mondmaskers” die nog veel minder effectief zijn in het mogelijk tegenhouden van virussen etc.

Immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters

Carla Peeters werkt sinds een aantal jaren als zelfstandig ondernemers in het bedrijf Cobala Good Care Feels Better. Ze werkte als immunoloog aan vaccins voor de preventie van infectieziekten en was 15 jaar change manager voor transformaties en transities naar veerkrachtige organisaties. Tevens was zij bestuurder van verschillende zorgorganisaties. De rode lijn in haar loopbaan is preventie en herstel van mensen en organisaties zodat iedereen een bijdrage kan leveren aan een gezondere en duurzamere wereld.

Interesse in de onderneming van Carla Peeters? Kijk dan op onderstaande link.

Over Carla Peeters

Hier is een link naar PubMed, de wetenschappelijke databank voor papers en peer reviews t.a.v. het Deens onderzoek over mondmaskers;

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33205991

Hier is een link naar Dagblad van het Noorden over het Deens onderzoek met mondmaskers;

https://www.dvhn.nl/buitenland/Deense-studie-mondkapje-beschermt-nauwelijks-tegen-corona-26212799.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

“Afgezien van de ineffectiviteit van medische en niet-medische mondmaskers in het verspreiden van virussen, zijn er dus de risico’s van co-infecties door bacteriën, schimmels en CO2 toename, waardoor het immuunsysteem ernstig verzwakt kan raken”, aldus Peeters, die pleit voor de afschaffing van de mondmaskerplicht. “Zeker bij kinderen is dit een probleem omdat zuurstof belangrijk is voor de groei en herstel”.

Hier is een link naar de publicaties van Carla Peeters in HP de Tijd

https://www.hpdetijd.nl/auteurs/dr-carla-peeters

Hier is een link naar de publicaties van Carla Peeters in HP de Tijd

https://www.trouw.nl/nieuws/toom-het-coronavirus-in-juist-door-scholen-te-openen~bf7bca31

Hier is een link naar de publicaties van Carla Peeters in HP de Tijd

https://www.bd.nl/opinie/meer-kwaliteit-van-leven-voor-kwetsbare-mensen-ze-verdienen-onze-steun~abf3c3cb/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

HELPEN

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

26 reacties

 1. mondkap dragen is een publiek teken dat de overheid gehoorzaamd wordt. Het ontbreken van een mondkap asociaal en moet worden bestraft. Het is controle op moreel gedrag en daarom niet zinloos, of het nuttig is of niet. Het nut is niet aan te tonen noch het tegendeel en daarom als politiek pressiemiddel te gebruiken

 2. What about “doctor” Gates sgenda’s? Maybe he eant to add a second substance 40% females worldwide become infertile? Or include a third probe to limit living byond a certain age? In fake political correctness to save mainley money and the “clmate”?

 3. Ach ze doen het voor de ouderen en voor de zorg zodat de ziekenhuizen straks nog meer werk hebben met long problemen door de mondkapjes kassa een mooi verdienen model voor de WHO

 4. even over de PCR test….

  EEN DIAGNOSE MAG ALLEEN WORDEN GESTELD DOOR EEN GEDIPLOMEERD ARTS! DIT WAS EVENEENS DE UITSPRAAK VAN HET HOGE RECHTSHOF IN PORTUGAL!

  DIT IS UW INGANG!
  Toen ik meer dan 30 jaar geleden voor het eerst mijn EHBO diploma haalde, mocht ik pas iemand dood verklaren "wanneer het hoofd meer dan 5 meter van de romp was gescheiden". Dit was toentertijd een examenvraag,

  Dit is ook een mogelijkheid om een PCR test te weigeren. Vraag degene die u wil gaan testen of deze een gediplomeerd arts is, Indien het antwoord "ja" is, vraag om zijn BIG registratie nummer.

  ELKE ARTS KENT DIT UIT ZIJN HOOFD!

  Indien degene die u wilt testen GEEN arts is, zeg gewoon dat hij/ zij/ transgenderneutraal niet bevoegd is om een diagnose te stellen!

 5. Het is maar dat je het weet:
  https://www.fda.gov/media/144246/download
  De verschenen lijst met de vooralsnog te verwachten bijwerkingen van het c 1 9-vaccin.

  Omdat het een "nieuw" vaccin is is dit een (voorlopige) lijst met bijwerkingen, zoals opgesteld door de FDA ( De Food and Drug Administration, het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten ). Bijwerkingen en effecten op langere termijn zijn nog niet bekend. Link van de bron in reacties. Deze lijst is te vinden op pagina 17.

  Guillain-Barré syndrome

  acute ontsteking in hersenen en ruggenmerg acute ontsteking zenuwen van ruggenmerg ontsteking hersenweefsel hersenvliesontsteking hersenletsel stuipen en toevallen beroerte narcolepsie en acute verslapping van de spieren anafylactische shock hartinfarct ontsteking van de hartspier/ ontsteking van hartzakje auto-immuunziekte overlijden vroegtijdige geboorte bij zwangerschap acute neurologische uitvalsverschijnselen ernstige allergische reactie ontstaan van te weinig bloedplaatjes in het lichaam stolling in de bloedvaten bloedstolling in de aderen artritis en gewrichtspijn ziekte van Kawasaki inflammatoir syndroom bij kinderen.

 6. Dag Flavio, ga door met deze goede gesprekken! Ik deel ze met anderen. Ga door met de werkelijkheid boven tafel te krijgen en we op een gezondere manier met ziekte en tegenslag leren omgaan. Ik wens je alle wijsheid en Gods zegen toe!

 7. Het is totaal niet van belang voor de gezondheid, juist de bedoeling om mensen ziek te maken, zodat ze straks een 'derde golf' kunnen uitroepen. De belangrijkste reden om mondkapjes verplicht te stellen is ontmenselijking, beter gezegd dehumanisering. Alles om ons maar zo onpersoonlijk mogelijk te maken. We worden gedwongen om van elkaar te vervreemden, daarom ook worden horeca en (sport)clubs gesloten gehouden.

 8. Het interesseert de overheid niet of de horeca ten onder gaat, wat ik heb begrepen is dat alles in de wereld stuk gemaakt wordt om opnieuw te beginnen daarom doet de overheid de horeca dit aan. Over vaccin willen ze geld mee verdienen, het gaat niet over volksgezondheid. Als het echt om volksgezondheid ging, zouden ze mensen niet verplichten om mondkapjes te dragen, rutte is intelligent genoeg en weet dat landurig dragen van mondkapje ongezond is. Hij zit voortdurend met vuur te spelen.

 9. Als je praat over vitaminen d moet je ook zeggen waar het in zit anders heb je er nog geen reet aan.En gewoon de natuur het werk laten doen,als je corrona heb en je overleeft het niet dan is het gewoon selectie van de natuur zo werkt het al miljoen jaren en daar veranderd de mens helemaal niks aan ook niet met mondkapje.
  En wat een gelul van hoe je het mondkapje moet gebruiken wel de ijzeren strip goed op je neus zetten en een millimeter lager mag je de mondkapje zelf niet aan raken alsof het virus op millimeter werkt.Gewoon zo min mogelijk mondkapjes gebruiken en minder mogelijk douche om meer immuun systeem op te bouwen.

 10. Flavio, als de overheid naar niemand wil luisteren en ook geen antwoorden wil geven, dan moet men verder gaan graven om er achter te komen waarmee ze bezig zijn. Volgens mij heeft rutte, Nederland over geleverd aan Klaus Schwab. Ik heb maxima, rutte en kaag op internet samen met Schwab gezien. Een andere keer was het rutte en maxima en Schwab. Ze zijn bezig met great reset. Corona hebben ze gebruikt om de boel op te starten en richting great reset te gaan. Karel van Wolferen weet er alles van. Mondkapjes wordt verplicht om mensen zieker te maken dat ze kunnen sterven. Dat is wat bill gates wil, een groot aantal mensen uitroeien. Al deze mensen die ik genoemd hebt en nog vele anderen moeten gestopt worden. Als er niets wordt gedaan gaan vele mensen richting de afgrond.

 11. Als je gewend bent om logisch door te denken …….. dan WÉÉT je dat hier DE ECHTE WAARHEID gesproken wordt, Maar het doorsnee volk is zó “GEDEMONISEERD” …………. & dat ligt niet aan Flavio en zijn doordenkende gast sprekers. Helder en duidelijk ……..!!EEN VERADEMING!!

 12. Het systeem van satan naar mijn mening:
  Orde uit chaos. Ze zullen de wereldeconomie doen crashen.
  Geen contant geld meer.
  Basisinkomen voor iedereen.
  Geen schulden meer.
  Een vaccin tegen corona en andere virussen.
  Met het vaccin injecteren ze je met een chip, dan kunnen ze je volgen en hebben ze 5G nodig.
  De chip of het vaccin verandert je DNA,
  dan ben je geen mens meer. Je kunt dan niet meer naar de hemel.
  Slechts één manier om aan deze slechte wereld te ontsnappen:

  We moeten opnieuw geboren worden om ,in deze tijd als heidenen, gered te worden.
  We moeten ons bekeren en Jezus om vergeving van onze zonden vragen. Als je zonden vergeven zijn, doopt Jezus je met de Heilige Geest zonder water te gebruiken.
  Dan laat de Heilige Geest in je hart je niet meer zondigen!
  Omdat je dan Zijn geboden in je hart en in je verstand krijgt. Dan houd je 100% van God en je naaste.
  Je steelt niet, liegt niet en wil niets van anderen hebben etc.
  Dan ben je echt opnieuw geboren.
  Vraag Jezus in je hart!

  Zelf heb ik op 16 mei 2011 dat laatste gedaan. Ik was toen ziek.
  Overspannen of burn out en heel erg onrustig.
  Ik voelde toen een trilling door mijn lichaam gaan van mijn hoofd tot mijn tenen. Direct daarna werd ik heel rustig.
  De volgende ochtend was ik opnieuw heel onrustig.
  Dit duurde ongeveer een week.
  Ik had toen een droom dat ik in een gevangenis leefde.
  En een stem zei toen tegen mij dat de duivel uit mij moest.
  Ik heb toen gebeden of de duivel uit mij mocht gaan.
  Direct daarna voelde ik weer diezelfde trilling van hoofd naar tenen en aan het eind ervan zei een stem : je bent nu vrij! en nu de bijbel gaan lezen.
  Ik voelde toen ineens heel veel rust en liefde voor de medemens.
  Ik was veranderd van een zondig, egoïstisch mens naar een opnieuw geboren christen met heel veel liefde voor de ander. En ervoer heel veel rust.
  Als Jezus je vrij heeft gemaakt ben je vrij van de zonde en vrij van de dood.
  Mijn ziekte is achteraf het beste geweest wat mij is overkomen.

 13. Wat deze gecontroleerde studie oplevert is dat een mondkapje niet echt beschermt tegen de corona virale load vanuit de populatie zonder mondkapje. Dat wil niet zeggen, aldus de onderzoekers, dat een mondkapjesmandaat (iedereen een mondkapje op) niet effectief zou zijn. Dat dit wel effectief is komt meer naar voren uit observationele studies. Verder blijkt uit het Deense onderzoek dat een mondkapje geen verhoogd risico op infectie heeft. In feite zelfs iets minder dan zonder mondkapje. Gelukkig maar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *