16 reacties

 1. De familie van willem engerd blijken criminelen te zijn en die jurist die engerd bijstaat was een grote coke baas.
  Dit is waar jullie idioten op steunen? ik wist wel dat er met deze figuren iets mis was,maar nu is dit dus heel duidelijk.

 2. Ach JA, het kaartenhuis lag al tegen de grond, …Wim Visscher, Viruswaarheid, (onrechtkränken ipv banken) 😉.Vol jolijt lopen spelen, dat doen er verder in heel Nederland toch velen. Wat zullen ze doen met al die weddenschappen? Een ding toegegeven : In het kapotscheuren van gezinnen , dit wij aan den lijve ondervinden, doet zelfs graag zowat de hele bevolking mee. Pak toch eerst maar de echte daders aan en niet de slachtoffers, …Zelfs alle media en ministeries faalden op een klein aantal na, alleen nog niet echt helemaal….Hoe moeilijk kan helpen zijn als ze zelf afspraken niet na kunnen / willen komen? Maar daar wel op de een of andere manier het liefst zoveel mogelijk aan willen verdienen. Wat maakt het dan uit of het nu bedrijven zijn, vele mensen op de achtergrond daarnaast doen het ook, maar in het echte Coronakamertje schrijft men voort, gaat het niet per telefoon, mail of brief dan maar op andere wijze, …Niemand hoeft mijn reacties te liken ze hoeven ook niet te reageren , toch worden ze gelezen .
  Hoeveel zaken gaan we linken, beetje lijm erbij en straks weer de reclame! ….Zou pattex of Bison voldoende zijn… Of is Thierry Baudet erbij nodig? Wat geweldig zeg, …Gaan de kerkklokken weer luiden. Gert Jan Seghers zal hiermee gelukkig zijn. Dus vandaag geen WD40 😉C😇C😇C😇 …oeps nog even : Warrior Non op Netflix daar kun je mensen ook bijna op gezicht herkennen. Jensen helaas man tot op heden ben je nog niet tegengekomen, …klop even aan bij de P.i.haaglanden en vraag even naar Martin Koolhoven. Die weet zelf ook wel zijn eigen klepel hangen. Misschien kan hij daar in de toekomst zijn boterham met Choco pasta van Milka smeren, Nutella een beetje uit de gratie 😉…Ook nog even aankloppen bij de ING want er is meer dan voldoende materie wat ze met MK Ultra en andere technieken doen in de gevangenis van Scheveningen. Ach dat krijg je met onrechtvaardige ondergane rechtbankzaken, waar rechters en onderzoekers niet eens naar keken .
  S C H O K
  O V E E R
  O P O N D Snap je hem ? De rest mogen jullie zelf invullen… ( Schokkend nieuws over invloed
  " links " op onderwijs)
  Yep onderwijs op vele categorieën. 😇😇😇 ….Of toch bij John en zijn zusje Linda de Mol even aan gaan sporen? Met daarnaast nog zo veel actoren, personages ,wedden dat we hier snel weer van gaan horen?

 3. Weet zeker dat vrijdag er woord geoordeeld dat de avondklok definitief blijft, en nooit meer weg gaat.

  Vergeet niet mensen, alles wat de regering afneemt krijg je bijna nooit meer terug, al is er een ding is wat een regering echt niet wil, is haar macht weg doen/terug geven die ze van ons afgenomen hebben, ze hebben ZO ontzettend veel macht nu gekregen over iedereen.

  Mensen kan je bijna niet meer terug krijgen naar de waarheid, als ze eenmaal geloven in de leugen.

  Het slachtoffer van mind-manipulatie weet niet dat hij een slachtoffer is. Voor hem zijn de muren van zijn gevangenis onzichtbaar, en hij gelooft dat hij vrij is.

  Mensen zullen een grote leugen eerder geloven dan een kleine, en als je hem maar vaak genoeg herhaalt, zullen mensen hem vroeg of laat geloven.

  De gehoorzamen denken altijd over zichzelf als deugdzaam, in plaats van laf.

 4. Mensen die het nog steeds nog niet inzien zijn helemaal niet goed in hun kop ik strijd al vanaf het begin voor een ieder zijn vrijheid en sta met ongeloof te kijken van de mensen die de staat blindelings volgen !

 5. Dit noemen ze een grapperhausje. De wet handhaven. Zelf struktureel de wet overtreede. En waneer je tegen de lamp loopt de rechtspraak beïnvloeden en de wet wijzigen in hun voordeel. Niet erg democratisch daarom heb ik aangifte gedaan tegen het vvd kartel!!!!!

 6. Tja….
  Dit hele toneelstuk is fantastisch opgevoerd. Die Engel speelt onder een hoedje met de regering. Hij heeft de weg geplaveid om de avondklok vast op te nemen in de wet. Wij idioten staan te juichen omdat we blij gemaakt worden met een dooie mus omdat we niet beter weten omdat we niet onderlegd zijn in de wetgeving van ons land en ons vertrouwen geven aan de mensen die zogenaamd er wel verstand van hebben. Er is een hoop tamtam gemaakt door” virus-leugen” om een hoop support te krijgen en de mensen gek te maken omdat ze denken dat de avondklok eraf gaat maar niets is minder waar. Het theatrale dat Engel zijn mond gesnoerd werd in de rechtbank….geweldig….en van Dissel mocht zijn zegje ongemoeid doen…hoe wil je je peulen opgediend krijgen? Hoe blind en doof ben je? Nu kunnen ze zonder pardon de avondklok in de spoedwetgeving opnemen en never nooit niet meer eruit halen…en dat was de algehele bedoeling! We krijgen dalijk de klimaat- pandemie en ze kunnen dan te kust en te keur ons binnen houden vanwege deze wet! Die vieze smeerlappen in Den Haag hebben het weer voor elkaar!
  Ga vooral VVD stemmen mensen of D66 of GroenLinks. Vooral die smerige onderwijzers m/v die helemaal de weg kwijt zijn en onze kinderen afmaken op elk gebied! SHAME ON YOU ALL!!!!! En dat noemt zich ‘ Onderwijzer, Leraar ? ….Get the definition of the word if you dare!!
  Maar goed SCHAPEN …. je doet maar… BHEEH. BHEEH BHEEH

  Geen commentaar verder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *