6 reacties

  1. Met alles wat ik hoor de laatste maanden, maak ik mij zo'n zorgen over de toekomst van mijn 7 jarige zoontje. Maar als ik dan kijk naar een youtube kanaal als Newsmax en ik hoor de die vrouwelijke advocaat van Trump spreken over al het bewijs dat er is, dan geeft mij dat ook weer zoveel hoop. De waarheid komt altijd boven water al duurt het nog zo lang. En ik hou mij dan ook altijd dat beeld voor me wat je ziet van oude documentaires over de dag van de bevrijding van de tweede wereld oorlog. De dag dat mensen verlost waren van alle ellende. Deze dag komt er ook weer aan voor ons. Het moet gewoon! Het heeft lang genoeg geduurd. Dit alles is al zo lang gaande. En vele zeggen dat dit niet te vergelijken is met de tweede wereld oorlog. Nee dat klopt, want dit is een ander soort gevecht, maar zeker niet minder belangrijk! 'Wie een ander geen vrijheid gunt, verdient die vrijheid zelf ook niet.' Abraham Lincoln

  2. Je kunt tegenwoordig blanco stemmen. Wanneer je niet stemt gaat je stem naar de grote partijen, wanneer je blanco stemt niet. Eigenlijk zou heel Nederland gewoon blanco moeten stemmen, maar ja dat krijg je helaas niet voor elkaar. Voor mij is het voor nu het belangrijkste dat Hugo Mengele en Rutte van het toneel gaan verdwijnen.

  3. Kots en kotsziek word je van die leugenaars , en daar leven we tussen
    Moet ff braken ! 💯🤢🤮🤮
    Jongens , jullie doen goed werk , ga zo door ! 👍👍👍🙏💪💯💞

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *