22 reacties

 1. Er komt een dag, en dat duurt niet lang meer, dat mensen die deze slachtoffers aanvallen, zich diep diep zullen schamen !!!
  Sociopaten

 2. Jdtv, vind ik ook rare beweging, ze staan wel achter Henriette Nakad, wat ook echt erg is , maar pedo sataniste zijn nog tien keer erger.

 3. Goed gesproken Johan, mensen die niet weten hoe pedo- slachtoffers zich voelen moeten gewoon hun mening voor hun houden. Door dit soort mensen ( die ons slachtoffers) wegzetten als aandachtsvragers zorgen ervoor dat we niks meer durven te zeggen. Ik ben zelf geen MK ULTRA slachtoffer maar ik had wel een satanische stiefvader die goede contacten bij de politie had, zodat 49 jaar geleden mijn aangifte is weggezet als een te grote fantasie. Dus weet je niet precies wat er aan de hand is, hou je mond en ga op onderzoek uit. Er zijn al teveel papegaaien. Respect Johan en Joost 🙏❤

 4. 2 lieve schatten puur en echt, zo zie ik jullie. Jullie zijn een voorbeeld hoe mensen moeten zijn. Geen theater maar ECHT❤️❤️❤️🙏🙏🙏

 5. Wat erg Johan, dit is voor mij nieuw ik dacht altijd dat jullie en JDTV samenwerkten pfff heel veel succes en blij dat ik dit weet 🙏hou jullie taai❤💪🦁❤💐🌹👍😘

 6. Johan, complimenten kerel, je tilt Joost en Micha naar een hoger nivo. Je hebt JDTV enorm exposed, dat is een topprestatie. Omdat deze verrader ook goede dingen doet is hij heel moeilijk te exposen, maar dat is jou (/jullie) prima gelukt in deze video. Twee tips, een trek je kritiek niet persoonlijk aan en blijf gefocusses op je werk . Trollen willen je slopen, demoniseren, afleiden. Laat sit links liggen en ga onverdrongen door. Zie dit als een teken dat je goed bezig bent! Tip 2) check Mixha zijn twitter, Huig Plug doet (net als Donk) goed werk, maar negeert Micha stelselmatig, al jaren! Dus hij speelt ook een soort dubbelrol, zoals Joost toelichtte in deze video. Zet m op Johan, diepe bewondering voor je lef en moed

 7. Satan is iets wat tussen de oren van mensen zit. Lekker makkelijk om hem de schuld te geven. Wel erken ik dat er mensen zijn die hem aanhangen of maar doen alsof en er ook naar handelen. Voor zover je ze nog mensen kunt noemen tenminste.

 8. Johan, weer gefeliciteerd voor een top uitzending. Ik maak me geen zorgen… jouw kanaal zal niet instorten maar alleen maar groter worden ! Complimenten ook aan Joost, enorm zoals altijd !

 9. Laat je energie niet naar beneden halen door negatieve reacties. Goed gezegd Johan, nu verder niet meer ter sprake brengen. Laat ze. Ze krijgen hun straf. Toppie podcast!! Eindelijk over zaken die aangepakt moeten worden. Uitgelicht!!!

 10. (betaalde overheids) trol-agenten spelen vooral op de man en maken vaak mensen niet onderbouwd zwart. Met inhoudelijke argumenten en bewijzen komen ze vrijwel nooit. Op Micha Kat zijn Twitter komt het nogal eens voor en komen ze mij vaak over als pedofiele kindermoordenaar ontkenners, danwel verdedigers.

 11. Johan ik heb groot respect voor mensen zoals jij en Joost! Wat een enorme moed hebben jullie om hiermee naar buiten te komen. JDTV: doe eerst onderzoek voor dat je deze dappere mannen gaat aanvallen en totale nonsense opschrijft! Ik wens jullie (Johan en Joost) heel veel succes met het exposen van pedoseksuelen/satanisten. Weet dat er inmiddels heel veel mensen achter jullie staan en elke dag komen er mensen bij!

 12. Fantastische kanjers. Ik ben zo trots op jullie. Vind het zo erg wat jullie meegemaakt hebben. Johan super dapper dat je dit doet. Joost lief dat je Johan steunt. Warme dikke hug. Jullie verdienen het beste. Echte vechters en helden. Bedankt voor jullie informatie. Het is goed dat mensen in NL weten dat dit speelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *