Joost Knevel en Johan Segers NL/België

Contact

Johan Segers via,

onopgelostvoorjou@protonmail.com

Contact Joost Knevel via,

jknevel78@protonmail.com

Ik wil iedereen vragen om adviezen en verwijzingen op de reacties over te laten aan team Onopgelost en Joost Knevel. Om zo te voorkomen dat mensen overal naar toe worden verwezen en wij dubbel werk doen. Bedankt groet Johan Segers.

13 reacties

 1. Waarom zou ik jullie bewijs ja moeten leveren van iets wat er niet is? Leveren jullie maar bewijs dat het wel zo is! Jullie zijn degenen die het aankaarten, jullie zijn degenen die er filmpjes over maken, jullie zijn degenen die mensen beschuldigen ZONDER bewijs, Joost is degene die er dagelijks meer bij verzint, Joost heeft aangifte gedaan, waar is het bewijs? Joost heeft een klassenfoto en dat is bewijs dat er een meisje vermoord is. Ik heb ook klassenfoto’s maar kan aan de foto niet zien of iemand nog leeft of niet!
  Jullie moeten zelf eens wakker worden en nagaan wie Reetkever Raatgever eigenlijk is! Deze vent heeft zijn eigen zoon misbruikt tussen het 2e en 7e levensjaar. Daarom MAG hij zijn zoon niet meer zien en wil zijn ex en zijn zoon NIKS meer met hem te maken hebben.
  Reetkever Raatgever wil van alle volgers filmpjes en opnamen als bewijs maar zelf legt hij nergens verantwoording voor af!
  Verder roept Reetkever Raatgever continue dat hij per dag uren werkt en honderden kilometers per dag rijdt! Nooit levert hij bewijs! Hij heeft persoonlijke beveiliging zegt ie, maar rijdt wel heel Nederland door, ZEGT IE! Nooit laat hij bewijs zien! Hij zit al lange tijd ondergedoken ZEGT IE, maar gaat wel honderden km per dag rijden! Dat lijkt me sterk! Hij verteld NOOIT wat er met de donaties gebeurd! Degene die doneren hebben zelf helaas niet door dat ze opgelicht worden! Elke instantie of groepering legt verantwoording af over de binnengekomen donaties! Reetkever Raatgever NOOIT! Ik heb hem gebeld en deze zgn godsdienstige begint dan te schelden met KK dit en KK dat en de ene GVD na de andere en als klap op de vuurpijl bedreigde hij me met de dood! Dat is Reetkever Raatgever! Over Kat: deze heeft in het verleden een pedonetwerk gehad in Bangkok Thailand wat hij vanuit Laos aanstuurde. Hij KOCHT kinderen voor omgerekend ongeveer €1500 in Cambodja bij arme mensen daar. En ze zijn arm daar, ik ben veel in Azië geweest vanwege mijn werk en vakanties. Hij vertelde de ouders dat hij ze naar Bangkok bracht om ze daar naar een goed school te sturen. Deze mensen dachten dat Kat dus een goed mens was wat dus helemaal niet zo was/is! Nadat een Zweedse expat zijn mond voorbij had gepraat is hij naar Nederland gevlucht maar werd direct gearresteerd bij aankomst op Schiphol. Hij moest DNA afstaan en in afwachting daarvan mocht hij thuis verblijven. Hij is toen naar IJsland gevlucht maar daar werd hij betrapt met kinderporno op zijn laptop. Toen is hij weer gevlucht naar Belfast waar hij nu verblijft in afwachting van zijn uitlevering aan Nederland.
  Heb je trouwens gezien hoe hij sprak over de meisjes in Cambodja? Hij werd helemaal opgewonden! Geloof je me niet, kijk het dan nog maar eens terug!

  Dus heren, jullie worden gewoon gebruikt door deze twee oplichters!

  Joost maakt dat niet uit want die kan het geld goed gebruiken en lult elke dag meer onzin!

  Jullie zijn gewaarschuwd

 2. Ik heb 2 opmerkingen. Johan jij woont in Nederland, wordt jij niet bedreigd nu dit allemaal openbaar wordt ?
  De volgende is een tip. Zou het niet goed zijn om mensen te benoemen die jullie informeren of zelf dit mee gemaakt hebben ? Ik bedoel niet de namen. Maar bv 10 agenten hebben zich gemeld, of 34 mensen hebben dit zelf meegemaakt, 15 mensen hebben info over v Dissel etc. Op deze manier haal je mensen over de drempel. Dan zien ze bv van de politie dat er meerderen zijn die durven te spreken.
  Echt jullie doen het fantastisch goed ! Hebben jullie eem limit ? Zoveel bewijzen en dan rechtzaak ? Zou het fijn vinden om daar ook wat over te horen wat dan de stappen zijn. Ik wens jullie alle liefde en kracht toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *