25 reacties

 1. Zeer professioneel hoe jullie dit aan pakken voor de mensheid CHAPOOO echt FANTASTISCH!!!πŸ™β€οΈπŸ™

 2. Wat een Top gozer ben jij Johan en Wat een Power πŸ‘Šzo ook voor Joost πŸ‘Š.Wouter ,Mischa en nu met Sigrid erbij gaat er eindelijk beweging en hulp komenπŸ™βœ¨voor allen die slachtoffer zijn van deze weerzinwekkende lieden .
  Het recht zal zegen vieren. VICTORY OFF THE LIGHT πŸ™πŸŒˆπŸ’–.

 3. Wat een geweldig filmpje Johan! Twee lieve oprechte mensen die samen strijdenπŸ™πŸ½ veel respect heb ik voor jullie en Joost. Ik hoop, dat meer slachtoffers zich bij jullie gaan melden en eindelijk gehoord gaan worden. Ze staan niet alleen en door jullie liefde en kracht zal de stap hopelijk minder groot zijn om contact op te nemenβ€οΈπŸ™πŸ½

 4. Mensen, ik kan geen reactie meer plaatsen. Dit is wat ik wilde plaatsen in de discussie met JDTVQ:
  Aan alle slachtoffers van satanisch ritueel misbruik:

  Ik raad jullie aan om je NIET bij Erik te melden (ik weet dat hij de Nakad zaak filmpt, mijn inziens voor meer clicks naar zijn kanaal om vervolgens om een verkeerd spoor gezet te worden). De reden om je niet bij hem te melden is met name omdat Erik de energie ontneemt vd MK ultra slachtoffers. Erik is manipulatief en vertoont narcistische trekjes. Ik acht Erik dan ook onvoldoende capabel om mensen van satanisch ritueel misbruik te helpen. Erik stelt daar voorwaarden aan ipv zich dedicated te voelen en alles aan te pakken door deze verhalen direct in het licht te zetten. Daarentegen vind Erik het blijkbaar wel gepast om journalisten zoals Chris Klomp te beschermen. Chris Klomp vindt dat kinderen neuken je nog geen pedo maakt. Ik zeg een grote rode flagπŸš©πŸ’―

 5. Ben blij dit kanaal gevonden te hebben en jullie gehoor aan dit geluid geven, dit is het moment om in je kracht te gaan staan en je niet langer te laten onderdrukken jullie zijn toppers allemaal !!
  πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’β€οΈβ€οΈπŸ’πŸ’πŸ’πŸ’

 6. WAUAUAUAUAUW……….EEN VROUW……..SIGRID………DEZE VROUW VOELT ALS EEN AANWINST……..!!!!! IK BEN ZOOOOO BLIJ DAT JIJ ERBIJ KOMT SIGRID………JIJ GAAT HEEEEL VEEL TOEVOEGEN AAN DEZE 4 SUUUUPERMANNEN DIE HIERMEE BEGONNEN ZIJN……….HEEEEEL GOED EN OOK HEEEEL HARD NODIG…….JIJ VOELT HEEEEL ZUIVER, EERLIJK EN GOED AAN……..IK WENS JOU HEEEEL VEEEL STEUN, KRACHT, EN STERKTE
  BIJ DIT ONTZETTEND BELANGRIJKE WERK………!!!!! ALLLL BLESSINGS TO THE WHOLE TEAM OF JOHAN, JOOST, WOUTER, MICHA……..!!!!! @@ J.

 7. is altijd al geweest kijk alleen al naar huishoudelijk geweld ook zo ook nu kinder misbruik net zo iets het moet allemaal open gaan en wel nu

 8. wwwhoo zo goed dit zo denk ik er ook over wat zij zegt en zo belangrijk hun moeten een stem krijgen en een geluid

 9. Prachtig jongens geweldig dat jullie er een vrouw bij hebben ik hoop dat de vrouwen nu ook los komen dat is hard nodig in deze verrotte wereld.

 10. Jullie zijn ontzettend goed bezig. Wat fijn dat Sigrid bij jullie team zit. Zij heeft zo'n fijne uitstraling. Echt een aanwinst voor dit team.

 11. Sigrid wat fantastisch dat je dit doet, Deze mensen hebben zoveel geleden. Wat een krachtpatsers
  De lichtwereld steunt jullie. Johan zijn keelchakra is al meer open Toppie

 12. Goed werk πŸŒΈπŸ‘πŸ’ͺ, hopelijk gaat die beerput snel open , en worden onze kinderen gered van die sadopedofielen

 13. Is het niet het geval dat het verwerken echt kan beginnen als deze mensen erkenningen krijgen middels rechtspraak, wat is het onbegrijpelijk dat mensen dit kunnen bij zo,n klein ventje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *