JENSEN: "TIJD VOOR KLIMAATOPTIMISME, HET GAAT GOED!"

Mijn top 5 positieve klimaatberichten die de mainstream media het liefst wegdrukt.

GA NAAR JENSEN.NL EN STEUN HET ECHTE GELUID!

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

Jensen Podcast | Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

Jensen Podcast | iTunes: https://apple.co/2Hvo772

15 reacties

 1. Leg je optimisme eens uit aan de mensen in Australië die hun huizen verloren hebben in de branden, Jensen.
  Ik garandeer wel niet dat je levend terug gaat komen van die trip.

 2. 2:24 'Dat is de waarheid'
  Jaaa nu heb je me hoor
  Kom op jongens ik weet dat geen enkel nieuws objectief is, maar hoe kan je dit nou serieus nemen? Wat voor argumenten en bewijzen zijn er? 'Er komt nieuw ijs voor in de plaats'.. bron?

 3. Ik begrijp nog steeds niet wat er volledig aan de hand is met het klimaat.
  Aan de linker kant heb je mensen die roepen dat het slecht is?
  Aan de rechter kan heb je mensen die roepen dat het prima gaat?

  Ik ben niet in de gelegenheid om het zelf te onderzoeken, maar merk wel dat het langzaam gemiddeld genomen, warmer wordt. De vraag is natuurlijk in welke mate de mens daar invloed op heeft. Wat ik mij ook afvraag, is waarom boeken zoals dit'

  De onbewoonbare aarde – https://www.bol.com/nl/p/de-onbewoonbare-aarde/9200000102964991/?suggestionType=typedsearch&bltgh=vUVhLYCVxt4nle0UT6lO-w.1.2.ProductTitle

  Zo goed ontvangen worden? is het werkelijk propaganda van de linkse kant? Ik heb het niet gelezen, maar vraag het mij af. Er zijn zoveel tegenstrijdige berichten omtrent dit onderwerp, lastig om een mening te vormen die objectief is, want dan moet ik zelf studeren.

 4. Volgens mij moet iemand Robert even uitleggen hoe ijs werkt. Er is namelijk niet iets zoals 'oud ijs'. Ijs is ijs en verandert alleen hij veranderende temperaturen

 5. Jensen, schaam jij jezelf nou nooit helemaal kapot voor het verbasteren en het verkrachten van de waarheid en voor je zielige pogingen om goedgelovige mensen voor te liegen en te manipuleren met je uit de duim gezogen kletsverhalen? Ik bedoel, als jij in de spiegel kijkt denk je dan nooit "wat zie ik daar toch een zielige vette laaghartige kwab ellende in mijn spiegelbeeld"? Onderstaand worden al je verzonnen leugens en argumenten ontkracht.

  De huidige ijsberen populatie zegt niets over het formaat en de kwaliteit van het leefgebied van de beren of over de toekomstige mogelijkheden voor ijsberen om te overleven. Echter, we weten dat als de ijsberen geen leefgebied over houden dan blijft er van de ijsberenpopulatie ook niets over, dat is nu nog niet aan de hand, maar dat is simpelweg te voorspellen omdat we precies weten in welke leefgebieden ijsberen het beste gedijen en welk voedsel ze nodig hebben en wat hun jachtvaardigheden zijn. Daarom worden ijsberen vaak als metafoor gebruikt, of ter illustratie om aan te geven hoe belangrijk die ijskap is, en waarom we de CO2 uitstoot moeten reduceren. Ook voor de mensen die overal ter wereld aan de kustgebieden wonen, en dat is ruim de overgrote meerderheid van de wereldbevolking, is de ijskap belangrijk en zal de stijgende zeespiegel een probleem gaan vormen. Maar je argument dat de stijgende beren populatie de invloed van de mensen op de klimaatveranderingen zou ontkrachten is echt uit de duim gezogen gebakken lucht en er is ook totaal geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor je uit de duim gezogen waardeloze argument.

  Dan het onderwerp over de de toegenomen oppervlakte van landmassa op de atollen waar het eiland Tuvalu slechts een onderdeel van uitmaakt. Hoewel het aantal vierkante meters landmassa van de atollen waar Tuvalu onderdeel van uitmaakt misschien wel toegenomen kan zijn wil dat niets zeggen over de bewoonbaarheid van die toename in landmassa, in het artikel waar Jensen naar refereert spreken ze over de toename van de oppervlakte gezien over alle atollen bij elkaar, waar het eiland Tuvalu dus slechts een klein onderdeel van uitmaakt. Het zegt niets over hoe ver die toegenomen vierkante meters boven de zeespiegel uitsteken. Die toegenomen landmassa zegt ook niets over specifieke situatie van het Eiland Tuvalu en of het gevaar van de stijgende zeespiegel voor dat specifieke eiland nu geweken is alleen maar omdat er elders wat landmassa bijgekomen is. Jensen wil hier onder valse voorwendselen de indruk wekken dat de toegenomen landmassa volgens hem als bewijs kan dienen dat de zeespiegel volgens hem juist gedaald is, en dat hele idee is uiteraard klinkklare onzin en hij levert geen enkel bewijs voor deze achterlijke ongefundeerde bewering en er is ook geen enkele wetenschapper die naar buiten heeft gebracht dat de zeespiegel juist aan het dalen is in plaats van aan het stijgen. Wederom is er voor zijn achterlijke suggestieve berichtgeving geen enkele wetenschappelijke onderbouwing.

  Er begint zich een patroon te ontvouwen in de argumenten die Jensen aanvoert, namelijk dat het allemaal klinkklare onzin is wat die man uitkraamt.

  Dan het volgende achterlijke argument waar die achterlijke Jensen mee aan komt zetten, Het aantal extremen wat het klimaat betreft, zoals tornado's, bosbranden en dergelijke, zou volgens die achterlijke Jensen en zijn achterlijke handlangers niet toenemen en je zou er nooit iets over horen. Dan letten ze niet goed op, vorig jaar waren er gigantische bosbranden in Californië die als de meest verwoestende bosbrand in 100 jaar is aangeduid met meer dan 550 mensen die vermist worden en meer dan 20 doden en miljarden dollars aan schade als gevolg. Er zijn op dit moment, Augustus 2019, gigantische bosbranden in IJsland waardoor er nog meer ijs smelt dan normaal omdat de onderliggende permafrost nu nog sneller smelt dan normaal. Op dit zelfde moment zijn er ook enorme bosbranden in Rusland ter grote van een gebied zo groot als België met als gevolg enorme sinkholes in de permafrost van kilometers in diameter en nog meer smeltwater dat het het smelten van de permafrost en het vrijkomen van van enorme hoeveelheden opgeslagen CO2 gassen nog verder versnelt, waardoor volgend jaar de temperaturen nog verder zullen stijgen en er nog meer zoet water de zee in zal lopen.

  De kracht van de tornado's is dus WEL toegenomen. De afgelopen jaren zijn er record grote tornado's gemeten met een record kracht en met een record aan verwoesting met een schade die in de miljarden Dollars liep. De maand Juli van 2019 is warmste maand juli van de hele wereld die ooit door mensen is gemeten, dus vanaf het moment dat mensen de temperaturen op zijn gaan meten en op zijn gaan schrijven. Wederom is er geen enkele wetenschappelijk onderbouwing voor wat die achterlijke Jensen en zijn handlangers allemaal beweren. Alles wat Jensen tot nu toe als argument in deze video heeft aangedragen is compleet uit zijn verband gerukt, uit de duim gezogen, en/of een keiharde bewuste leugen of een combinatie van al het eerder genoemde in deze zin.

  Zijn laatste argument, de foto van de hondjes in het water. Wetenschappers doen metingen, journalisten die dat verhaal aan leken willen vertellen vertalen die wetenschappelijke resultaten achteraf naar een illustratieve foto die de door de wetenschappers gemeten resultaten het beste illustreert. Die foto is dus op zichzelf geen wetenschappelijk bewijs dat door wetenschappers aangedragen zou zijn om aan te tonen dat het ijs daar abnormaal aan het smelten is, om het wetenschappelijk aan te tonen hebben de wetenschappers hun meetresultaten. De werkelijke wetenschappers die de werkelijke metingen verricht hebben hebben helemaal niets met die foto te maken. Echter, die foto met sledehonden en een slee in het water is voor een glossy magazine dat aandacht vraagt voor allerlei zaken die zich in de wereld afspelen wel een goede metafoor om aan het publiek duidelijk te maken waar het onderwerp van hun artikel over gaat. Zolang de inhoud van het geschreven stuk maar op wetenschap gestoeld is. Nou, dat dat laatste wel het geval is daar heb ik geen enkele twijfel over want we zien al jaren dat de gletsjers in Groenland door de stijgende gemiddelde temperaturen in rap tempo aan het smelten zijn.

  Jensen, mensen zoals jij vind ik de grootste smeerlappen die er bestaan. Ik vind mensen zoals jij een gevaar voor de maatschappij. Je gedrag vertoont sterke overeenkomsten met het handelen van het vroege Nazi regime. Je gebruikt de zelfde en zeer bekende methodieken van Nazi kopstuk Joseph Goebbels, de minister van propaganda van het Nazi regime. Wat mij betreft haalt youtube je kanaal uit de lucht. Ik hoop dat de veiligheidsdiensten je in de gaten houden. Ik vind je een rechts radicale extremist en een mentaal zieke man. Je zou je moeten schamen voor je gedrag en je kan beter wat professionele hulp gaan zoeken.

 6. Jensen ik denk dat je de mensen ook eens moet uitleggen wat "klimaatwetenschappen en klimatologen" nu eigenlijk zijn. Dat is nl. telkens hetgene dat nu opduikt zei zijn allemaal klimatoloog en jij bent dat niet dus moet je je mond houden etc die BS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *