"Je moet mensen niet bang maken!" – JENSEN

Het debat gaat over klimaatbeheersing en dat gaat er soms heftig aan toe.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s: http://r.tl/1QpwCNi

Bekijk de hele aflevering op RTL XL: http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/jensen-10904

Website : http://www.rtlxl.nl
Facebook : https://www.facebook.com/RTLXL
Twitter : https://twitter.com/rtlxl
Nieuwsbrief : http://www.rtl.nl/service/xl/nieuwsbrief/

In deze video:
Robert Jensen

21 reacties

 1. Jensen komt niet heel erg geloofwaardig over, hij is slecht in debatteren/argumenteren. Ben wel rechts hoor, maar vindt dat Jensen de rechtse positie eerder verzwakt dan versterkt.

 2. Wat een raskalende zombie, die Jensen….. niets klopt wat hij zegt….. hij schreeuwt het hardst… das alles…. Jensen, nodig mij eens uit als je durft….?!

 3. Ik lees al deze commends en zie dat mensrn WOEST worden als je het niet eens bent met de klimaatsverandering… en maar boos worden op jensen…

 4. Die achterlijke Al Core kwam er mee in de jaren tachtig, toen heette het nog ozonlaag
  Nu wordt die door ECHTE wetenschappers uitgenodigd overal, maar komt nooit opdraven, wetende dat die gefileerd wordt.
  Maar wel overal op scholen die achterlijke films laten zien van hem.
  En hoe kleine kinderen al geïndoctrineerd worden met deze onzin.
  Kijk eens op YouTube naar Lord Monckton.
  Die maakte gehakt van de film Inconvenient Truth die in 2006 uit kwam.

 5. Het is Jensen zijn mening, daarom is het zijn show. Er is kennelijk een handje vol publiek voor die daarop geilt. Het is makkelijk mensen niet te laten uit praten. Hij is altijd al snel op z'n teentjes getrapt en ziet mensen die van zijn mening verschillen al snel als haters. Net als de heren van VI die naast voetbal hun oordelen snel hebben en overal verstand van hebben, heeft DJ Jensen dat bijv. ook over politiek of klimaat…. Tip:ga lekker naar je Trumpland lekker nog even zwoegen in de kolen. Dan kun daarna achter je gammele Donaldcare rollator kruipen
  https://www.nu.nl/klimaat/5600285/artsen-klimaatverandering-grootste-gevaar-wereldgezondheid.html
  Zal wel bangmakerij zijn/links geluid of fake nieuws.

 6. Het is een feit dat we elk jaar steeds meer vragen van de aarde, dan dat het kan produceren. En in de voedselindustrie en landbouw zijn we al de grenzen aan het opzoeken. We moeten anders gaan leven, bewust worden over wat water is en goed voedsel, en afval en uitstoot.

 7. Haha ze spreken elkaar tegen. Nooit zo droog geweest in California zegt de ene, dan komt Jensen er mee dat hij het goed kent en dat er juist veel regen is geweest. Oh ja maar dat komt dan door meer neerslag door warmere oceanen. Wat is het nou? Meer of minder neerslag? De ene zegt meer droogte door de vermeende opwarming, de ander zegt meer neerslag.

  Volgende keer met een echte expert zoals Marcel Crok of Salomon Kroonenberg.

  https://www.youtube.com/watch?v=2Tst9-Be4nY

  https://www.youtube.com/watch?v=aXvSc8b3dJw

 8. Jensen? Je kan hier niet trots op zijn? Ik had je shows gemist op tv dus check nu ff voor de eerste keer een filmpje van je. Ik ben links maar wil heel graag een rechts geluid horen. Ik had je op rtl boulevard gezien en daar trok je mijn aandacht omdat ik ook vind dat er te veel links is op tv. Maar dit? Wow geen woorden voor. Echt baggere argumenten van je. Ik had graag betere rechtse argumenten gehoord.

 9. Klimaat verandering is dat het weer extremer wordt, op de lange termijn wordt het warmer. Er kan best een koud jaar tussendoor komen, maar feit is dat de Noordpool is verdwenen voor het eerst sinds 10,000 jaren, in de winters komt er een klein stukje terug. Wat California betreft, Jensen is compleet gek, hij gokte met zijn uitspraken dat er niks aan de hand is, voor betere kijkcijfers, hij denkt wat Trump kan kan ik ook, maar wacht eerst nog even Jensen, misschien eindigt Trump wel in prison. Misschien eindigt jouw programma wel met 0 kijkers. Dont expect the most if you cant take the least.

 10. Jezus Jensen..ik was vroeger nog wel enigzins een fan van je..maar op dit niveau je eigen mening er doorheen drukken is wel erg laag bij de grond..

  Alles voor de kijkcijfers..jammer

 11. Onbewust misschien zijn heel veel mensen bang. Alleen door iets te lezen al of het nu waar is of niet gaan je hersenen het meenemen in besluiten. We worden dagelijks geprogrammeerd mensen! Eigenlijk kunnen we met zn allen een hele mooie plek van deze wereld maken. Je hoef het alleen maar te geloven.

 12. Kijk maar om je heen, gisteren nog in het nieuws dat we voedsel moeten inslaan, kijk maar naar sloten ze staan nog steeds leeg, oogsten rotten weg door de slechte kwaliteit door droogte in het groeiseizoen, patat is kleiner dan ooit. We beginnen volgend jaar nog voor het inzaaien al met een water gebrek. Die Jensen is wel goed gebekt maar heeft geen echte argumenten. Computermodellen gebaseerd op vele eeuwen weer info, mede uit de ijslaag op de polen, zegt dat volgend jaar weer een warm jaar wordt. Het wordt een ramp, hoeft niet 100% zeker zo te zijn maar ik heb wel veel voedsel en water ingeslagen. Iedereen is vrij om achter Jensen aan te lopen maar ik denk liever zelf na. Het plaatselijke watertekort is hier in november nog steeds 30 liter ( 3 emmers) per m2.

 13. Compleet andere man is Jensen geworden. Bah, wat een verschrikkelijke manier van interviewen. Omhooggevallen drol. Lijkt wel alsof hij ernstig aan de drugs zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *