4 reacties

  1. Hier even een filmpje over @Francis Capelle, die wel de nodige interessante dingen vertelt, hij was net als Eric Donk een volger van Micha Kat,https://www.youtube.com/watch?v=zGnd5i5PKCI nu wil ik niet hiermee enige onschuld van Joris Demmink aangeven, want dat deze man nog vrij rond loopt is gewoon een gotspe, maar het zelf eigen rechtertje spelen zoals een Micha Kat dat doet, helpt een Joris Demmink echt niet achter de tralies.
    Micha Kat komt niet met onomstotelijke bewijzen en feiten, zijn eigen vrienden zijn allemaal flink door de mangel gehaald door de stunten die Micha uitspookte met Francis Capelle gaat het nu gelukkig een stukje beter, Micha Kat komt enkel met aannames, knip en plakwerk van de pc en telefoonspelletjes en helaas trappen daar nog steeds mensen in!

  2. Hier kun je toch jezelf enkel nog maar af gaan vragen, aan welk een soort stoornis lijdt deze Micha Kat toch, een soort van grootheidswaanzin om zo Enda Kenny op te gaan bellen, ja overal steekt dit heerschap zijn neus in, de ene keer als profeet, dan weer als Revolutionair Online, dan weer als journalist, maar hij is geen van dit alles, wat hij wel is dat is een intrigant, die iedereen tegen elkaar opzet, maar het eindstation begint in zicht te komen, Kat in het bakkie!

  3. Het laatste fragment uit deze video zegt dacht ik wel genoeg, de oproep tot het omverwerpen van de regering, uiteraard zullen er uiteraard weer mensen zijn die Micha een held zullen vinden, maar dit is toch duidelijk voer voor de psychiatrie, goed dat je dit zo in beeld brengt Eric, hiermee wordt ook volledig duidelijk, waarom ook Ierland dit heerschap zo uitkotst, de kans dat hij in Nederland straks zijn straf kan komen uitzitten komt nu echt in beeld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *