JDTV – Joris Demmink DNA Dansje

‘Onderzoeksjournalist’ Micha Kat aan het woord over zijn gedwongen DNA afname. Volgens Micha zal zijn DNA aan een onopgeloste moord gekoppeld worden als hij dit moet afstaan. Is dit de ware reden dat hij het land uit gevlucht is?

Waarschuwing: Dit filmpje kost 4:08 minuten van je leven!

26 reacties

 1. Nog geen paar dagen geleden wist Woutertje ZEER SLECHTE Ratgever, te melden dat praten en daarbij je handen gebruiken wijst op gehersenspoeld fout gedrag.
  Wat zou dit dan volgens Woutertje, Joost en Johan beteken 😜

  P.s: zijn jullie ook allemaal zo nieuwsgierig naar het KEIHARDE BEWIJS van Joost, Micha, Woutertje en Johan?
  Afgelopen Konings nacht zijn 1000ende van hun naïeve volgers (volgens hun) diep in de nacht de bossen en parken ingetrokken met fakkels, Droneaanvallen, filmen en foto’s maken van dingen die het daglicht al zins mensenheugenis niet kan verdragen.
  Je zou verwachten dat ze trots en snel hun bewijzen laten zien, ik voorspel dat er wederom 0,0 bewijs is, hooguit weer wat beelden van slechte B films aan elkaar geplakt 😜

 2. Heb toch echt veel meer respect voor Micha kat de rest van jullie durft niks ja met zijn nieuws rondlopen en hem zwart maken

 3. Is micha controlled of weet niemand dit en joost verhaal voelt bij mij als.nep ook al weten we dat die shit wel.bestaat

 4. Kijk em dan, ik weet nog dat hij dit filmpje uploadde. Ik heb me kapot gelachen, de fop held van NL. Enige waar hij tegen vecht zijn zijn 'collega's', hij krijgt altijd met iedereen ruzie.

  Ik weet nog dat ie bij zo'n vrouw zat, en op zijn website schreeuwt ie "JEUGDZORG IS CORRUPT HOU JE KINDEREN ER WEG" en adviseert vervolgens die vrouw om haar kind af te geven aan jeugdzorg… de man is een fantast, beweert dat ie een inc3st kind is van zijn opa en moeder, dat z'n opa een vrijm3ts3laar is, dat ie een profeet is omdat zijn naam Micha een joodse naam is..

  Profeet? Eerder profijt, bij Micha draait het alleen maar om geld en aandacht.. pure ijdelheid.

  In de bijbel staat dat wanneer de discipelen vragen aan Iyesus Kristos wat de tekenen van Zijn komst zullen zijn, antwoordde Hij onder meer dat er vele VALSE profeten zouden zijn, en mensen die zich voor doen als joden maar eigenlijk tot de synagoge's van satan behoren.

  Als je je verdiept in Micha zijn achtergrond vooral wat Eric dus aankaartte over Thailand… en het feit dat Micha materiaal van kind3rv3rkr4chting op zijn website bewaarde… 1+1=2, dan valt bij mij het kwartje.

  Micha Kat, Janet Ossebaard etc het zijn allemaal valse profeten die ik vorig jaar zwaar geexposed heb op mijn kanaal met over de miljoenen views, die zijn weg gehaald. Janet is een aanhanger van de 'ET pr0paganda' waar o.a. Bill Cooper voor waarschuwde, ze willen je doen geloven dat er een buitenaardse dreiging is en dat er buitenaards leven bestaat, en dat tweede is wat Janet propageert naast de Q Psych-0p, net als Micha. Ik heb o.a. ook Trump exp0s3d (niet zoals de MSM!) met feiten rondom 3pst3in, Alex4nder Acost4, R0y C0hn etc en dat Q een Psych-0P is, een militaire psych0l0gische operatie. De F4ll C4b4l is dan ook een docu met weinig feiten als je het werkelijk onderzoekt, er zitten splinters van waarheid in die verdraaid zijn in het voordeel van Trump, die de messiah genoemd word door Ossebaard, en laat Iyesus Kristos nou ook gezegd hebben dat er naast die valse profeten ook valse MESSIAH's zullen zijn en mensen die zich voordoen als christenen waaronder dus die 'christelijke' aanhang van Trump. K4t K3rr die zich voordoet als profeet, en 'voorspelde' dat Trump zou winnen (wat dus niet gebeurde en zogenaamd niks 'door kreeg van God' over dat er gesjoemeld zou zijn met stemmen etc) en nadat Trump verloor hebben ze alles van o.a. YT gehaald.. valse profeten dus, valse helden van het volk, leugenaars, oplichters en bedriegers.

  Ze vragen ook altijd om geld, zo wel Micha als Janet.. maar als je niet om het geld doet, stel je info beschikbaar helemaal gratis en voor niets, want je wil een ander helpen.. en niet je zakken vullen via donaties en dergelijke. (3=E 4=A 0=O)

 5. Waren hun vroeger soms vriendjes geweest ? en een of andere ruzie in pubertijd die nooit uitgepraat of gevochten is.. alleen door pest en leugens over elkaar en weer ??????? hij is zelf wel erg angstig, terwijl hij zelf alle herrie maakt en het hele verhaal heeft verzonnen, voor zover het verzonnen is en wat hij zelf heeft gedaan,,,

 6. @JDTVHQ, het is wel duidelijk dat deze beelden mensen choqueren, want ja je brengt toch wel iets in beeld, wat veel van zijn volgers totaal niet willen zien, dat is namelijk een groot kind, die om aandacht schreeuwt, erg volwassen komt dit filmpje namelijk niet over, je moet toch wel goed van de ratten besnuffeld zijn om zoiets van jezelf vast te leggen, op een dergelijke wijze! Hier zien mensen hun held, hun gids zoals hij dus werkelijk is, in zijn fixatie en dat willen maar weinig mensen zien!

 7. Volgens mij lost dit niet echt iets op ik denk eerder dat demmink je Faliekant uitlacht . Ja sorry hoor maar niet erg slim .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *