JDTV Afl.305 – Door de mand gevallen Deel 3

Ruzie in de tent!

In het laatste deel van deze aflevering zien we hoe de samenwerking tussen wees de weerstand en Micha Kat stuk loopt, nadat de voorspellingen van het internetmysterie Q niet uitkwamen. Deze totale afgang was voor Wees de Weerstand reden om per direct geen verder verslag meer te willen doen over het Q fenomeen.

Met de inauguratie van Joe Biden is wederom bewezen dat Micha Kat uit zijn nek kletst en absoluut geen respect heeft voor zijn ‘medestrijders’. Net zoals bij het verhaal met JDTV, zien we ook hier dat Kat direct de aanval inzet als er vragen en kritiek over zijn handelswijze komen. Kat heeft er geen enkele moeite mee om de man, die ruim een jaar lang tijd en financiële middelen heeft geïnvesteerd om Kat een podium te kunnen geven, te beledigen en vernederen in een poging zijn eigen web van list en bedrog te verhullen voor de kijkers. Hiermee valt Micha Kat voor de zoveelste keer door de mand. Het is hoog tijd dat er nu definitief een einde komt aan de jarenlange golf van terreur en oplichtingspraktijken van Micha Kat. Dankzij zijn laffe houding en criminele activiteiten zal Kat binnenkort worden uitgeleverd aan Nederland. Uiteraard zal JDTV er alles aan doen om zijn rechtszittingen op beeld vast te leggen, om een zo compleet mogelijk beeld van de activiteiten van deze beroepsbedrieger te krijgen.

Eerlijk gezegd is dit verloop van het verhaal wel het laatste dat ik verwacht had toen ik hier in 2009 mee begon. Micha leek mij een oprechte kerel die wel wat hulp kon gebruiken. Het is voor mij tot op de dag van vandaag een enorme teleurstelling om keer op keer te zien dat Micha niets meer is dan een laffe ophitser en een profiteur die op de meest smerige wijze parasiteert op de onderbuikgevoelens van de samenleving. De wijze waarop hij met mensen omgaat toont aan dat hij in werkelijkheid niets om rechtvaardigheid of medemenselijkheid geeft.

Ik plaats deze video niet uit haat of rancune, maar om oprechte mensen te waarschuwen niet in zee te gaan met deze ‘onderzoeksjournalist’. Micha Kat is een geweldig acteur die aantoonbaar situaties in scene zet om een relletje te kunnen schoppen. Net zoals Hans van Wees de Weerstand heb ik Micha mijn vertrouwen gegeven en mijzelf jarenlang ingespannen om zijn verhaal in beeld te brengen. De enige dank die ik hiervoor kreeg was een berg ellende en meerdere messen in mijn rug. De schade die ik en anderen hierdoor hebben opgelopen is onherstelbaar. Ik hoop oprecht dat ik anderen hiervoor kan behoeden. Ik begrijp dat sommige mensen dit niet zullen waarderen en Micha zullen willen verdedigen. Maar geloof me, dit is de moeite niet waard. Uiteraard wil ik mijn best doen om alle vragen hier over te beantwoorden!

11 reacties

  1. Kijk ! Er komt een nieuw plan waarmee de nieuwe orde wordt tegen gehouden. Hahaha Er komt geen geweld aan te pas.watgoooeeed !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *