JDTV Afl.305 – Door de mand gevallen Deel 1

De presentatoren van het youtubekanaal Wees de weerstand konden hun ogen niet geloven. In tegenstelling tot de verwachtingen van sommigen vonden er geen massa arrestaties plaats tijdens de inauguratie van president Joe Biden. In deze aflevering zien we hoe Hans Meijer, Micha Kat en Hans Raatgever met deze voor hen teleurstellende gang van zaken omgaan.

Inmiddels hebben zij hun samenwerking verbroken. In het tweede deel van deze aflevering zien we hoe wanhopig deze visionairs proberen vast te houden aan het Trump verhaal, dat zij ruim een jaar hebben gepromoot maar niet uitkwam. In deel 3 zal de ruzie te zien zijn die verdere samenwerking tussen deze partijen onmogelijk maakte.

fasten your seatbelts mensen!

Disclaimer:
JDTV is niet verbonden aan Wees de Weerstand of de personen in deze video.
Fair use

10 reacties

  1. Niemand weet hoe dit afloopt niemand heeft tijdslijnen omdat ze het plan anders niet uit kunnen rollen. Het leger gaat nooit zijn aanval van te voren bekend maken. Niemand is door de mand gevallen. Iedereen speculeerd nu. Niet alleen deze heren.

  2. Wouter zijn maison hand signalen de hele tijd in iedere uitzending geeft mij een iffy feeling. πŸ‘Œβ˜οΈπŸ€“πŸ‘ŒVind het zielig voor Joost als hij echt slachtoffer is geweest van een mk ultra programma als kind. Dat hoeft niet een leugen te zijn. Pas op dat je slachtoffers gaat bagatelliseren door met wie ze omgaan. Ik vind deze heren mischien soms knullig maar niet helemaal full of shit. Mensen kunnen hun eigen intuitie en gevoel wel volgen daar hebben ze geen andere voor nodig. Je persoonlijke ervaring is heel naar met hen. Maar projecteer dit niet op je kijkers. Je hebt zelf goeie content en hou je daar mee bezig. Dit helpt niemand. Ook je kijkers niet. Iedereen doet zijn eigen ding op you tube. En iedere kijker heeft zijn eigen inschattings vermogen. Er zjjn jnderdaad sommige dingen vreemd van deze gasten. Maar hoeft dit niet perse allemaal onzin te zijn. Mensen zullen jouw misschien ook raar vinden en denken dat je liegt. Maar dat hoeft njet perse zo te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *